MENU

Межигорский Карфаген будет разрушен - Луценко. ТЕКСТ ПИСЬМА ИЗ СИЗО

1877 1

На Форуме Объединенной оппозиции Ирина Луценко, жена политзаключенного Юрия Луценко зачитала письмо, написанное им в Лукьяновского СИЗО.

 

Кроме того она заявила, что «сегодня никто, ни один гражданин своего государства, который любит свою страну не может стоять в стороне».

 

«Равнодушие и отстраненность являются преступными. Мы все вместе должны защитить свое государство, когда нынешняя власть надевает на весь украинский народ оковы. Оставляет без будущего наших детей» - сказала Луценко.

Текст письма:

 

Шановні друзі, побратими!

Перш за все я хочу привітати всіх, хто зібрався в єдину демократичну команду, щоб повернути Україні волю і перспективу.

Два роки тому Янукович оголосив війну демократії і свободі, його фальшиві обіцянки залишили мільйони виборців без роботи, без захисту, без надії.

Сьогоднішній Форум об'єднаної опозиції дає співвітчизникам сигнал про те, що кордон рабства не можна перейти нелегально. Цей вибір треба зробити рішуче, впевнено і разом із "Батьківщиною"!

Період розпачу і зневіри українців відходить у минуле. Два роки безконтрольного панування організованого злочинного угрупування Партії регіонів, яке перетворило країну в напівдурдом-напівконцтабір – завершено!

Об'єднання українських опозиційних демократичних сил у єдиний кулак повертає країні надію на суспільство, де пануватиме дух справедливості, особистої свободи і національної гідності.

Об'єднання навколо "Батьківщини" Юлії Тимошенко, "Фронту змін", ПРП, "За Україну", Народного Руху та Самооборони – це не просто чергова політична комбінація.

- Об'єднана опозиція – це вивчений урок необхідності єднання в ім'я національних інтересів, які вище за будь-які партійні та вождистські розрахунки.

- Об'єднана опозиція – це конкретна програма європейської альтернативи нинішньому культу бандитизму, наживи і брехні.

- Об'єднана опозиція – це зрозумілий шлях до зруйнування розбійницького Межигірського Карфагену!

Ми добре знаємо, чому шаленіють провладні коментатори, коли поливають брудом об'єднану опозицію, чому готуються нові кримінальні переслідування наших лідерів.

Бо в Межигір'ї на золотих стінах палацу перед олов'яними очима пихатого деспота вже проступили біблійські слова попередження: "Мене, Текел, Упарсін", які пророк розтлумачив зажерливому вавилонському володарю як кінець його панування, бо Бог обчислив його царство і положив кінець йому, зважив його на вагах і знайшов його дуже легким.

Саме це розуміння смертельної загрози диктатурі Януковича від нашого об'єднання штовхає можновладне зло на відвертий бандитизм проти своїх політичних опонентів.

Саме це усвідомлення неминучого кінця є причиною жалюгідних подачок так званих "соціальних ініціатив" жируючими мільярдерами обкраденому ними ж населенню.

Саме це відчуття народного відторгнення такої влади змушує їх до маніпуляцій з виборами в атмосфері вибухів, фальсифікацій і терору спецслужб.

Час зрозуміти: ми залишимо нашим дітям ту країну, якою ми дозволимо їй бути.

Вибори в українських реаліях – це не просто голосування за депутатів. Ці вибори стануть плебісцитом нації за право вільно і заможно жити на своїй землі. Немає гарантії, що потім Янукович і Ко взагалі дозволять будь-які вибори. Маски скинуті, міфи розвіяні!

І тому кожен і в Галичині, і в Донбасі, і на Поділлі, і на Слобожанщині, хто відчув покращення їхнього життя вже сьогодні за рахунок знищення нашого життя, має сказати – так далі жити неможна! На цих виборах Межигірський Карфаген має бути зруйнований!

І такий шанс дає об'єднана демократична опозиція.

Для чого ми разом, що ми можемо протиставити звірячому вишкіру капіталу і криміналу, що ми можемо відповісти на щоденну огидну брехню і цинічне пограбування?

- Ми об'єдналися, щоб вигнати з судів дух помсти і розправи, провести люстрацію корумпованих суддів і повернути туди закон.

- Ми об'єдналися, щоб змусити міліцію охороняти людей, а не бандитів.

- Ми об'єдналися, щоб повернути підтримку і повагу тим, хто працює і дає роботу, а не тим, хто збирає хабарі.

- Ми об'єдналися, щоб покінчити з культом "Мурки" і лахміттям імперських міфів, щоб відродити українську культуру і повернути гордість за свою країну.

- Ми об'єдналися, щоб повернути в політику співчуття до людей, вірність принципам і готовність до діалогу із суспільством.

З сьогоднішнього дня ми припиняємо плач Єремії та некрологи по українській демократії.

"Жити – це значить вкриватися шрамами"", – вчив Стейнбек.

Час випробовує кожне українське покоління, прийшов наш час! Якщо ми продемонструємо нашу віру, нашу відвагу, нашу силу духа – Межигірський Карфаген буде зруйновано!

Бо разом нас – знову багато!

І нас знову – не подолати!

Слава Україні!"

 

UAINFO

 

ЛУЦЕНКО ЮРИЙ ВИТАЛЬЕВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини