MENU

Луганські «регіонали» хочуть заборонити слово «свобода»

289 0

Пацани звикли жити й діяти па панятіям. А з тих пір, коли при  активній допомозі любителя бджіл їхній пахан сів на трон, свої панятія вони трансформують в «закони». Бо вже там мають більшість, бо вже бальшєвікі.

Лугаський  ПРдонський депутат, якийсь там горох, гатовіт законопроект, після прийняття якого в Україні  практично буде забороно слово «свобода». Воно (депутат) вважає, що зараз це слово асоціюється з «агресивним» націоналізмом», «укрїнськими фашистами». Це поки що буде заборонено слово «свобода» в назвах партій та інших політичних об'єднань. Бо зараз таку назву носить політична партія «Свобода». Думають, що заборонивши слово, зразу ж заборонять партію. Чіста пацакскій падход.

 Нє равйон час, коли ще якийсь там пацакський горох чи перець взагалі захоче заборонити слово «Україна». А зачєм ано?! Ано жє ассоцііруєтса з такімі паняті ямі, как «нєзавісімость», «нєзалєжная нація» і т. п. А ваащє то і слово «нація» в поєднання з народом, де живуть бур'янами горохи, кальоснічєнкі, перці та інша наволоч, нада запрєтіть. Єто нє Україна. Ето нє нація, ето нє народ. Народ - ето ми, прієхавшіє в разноє время із масковскіх балот на ету благадатную зємлю. Здєсь всьо харашо - і клімат, і зємля, токо вот хахли мєшают.

и довго ще пацани свої панятія та п'ятиколонні устремління будуть втілювати в «закони»? Мо досить? Чи не пора б їм в края радниє?

Роман ЗБЕРЕЖАН

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини