MENU

Кличко вибрав тактику «не висовуватись зайвий раз»

211 2

Коли на парламентських виборах-2012 для поміркованого, електорату постало питання за кого голосувати, багато хто підтримав політсилу Кличка. За відсутності Юлії Тимошенко Віталій Кличко був найбільш харизматичним і яскравим із усіх представлених опозиціонерів в асортименті. 

Знаний на весь світ спортсмен, який «зробив себе сам» міг стати успішним новим лідером опозиції, проте, як показали півроку після парламентських виборів, Кличко більше грається у «хованки» і вибрав подібну тактику, якою користувався Віктор Янукович у 2005-2006 рр., - не висовуватись зайвий раз, не робити зайвих рухів, якось дотягти до наступних виборів на тій репутації, яка уже склалась. У Кличка - це спортивні досягнення. У Януковича – був імідж міцного господарника. 

Так от, зараз Кличко каже, що акцію опозиції "Вставай, Україно!" на літній період варто призупинити. При цьому він не був присутній на дев’яти з 17 акцій опозиції «Вставай, Україно!». У тому числі у ключових містах – Львові і Донецьку. 

Свою відсутність головний УДАРівець пояснював офіційними візитами за кордон, зустрічами з представниками ЄС, хворобами, сімейними обставинами та «неоднозначними ситуаціями».

А народ у провінціях, між іншим, з радістю б повалив на акцію, щоб глянуть на «живого Кличка».

Marina DANILUK-YARMOLAEVA


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини