MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 квітня 2019

1315 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 квітня

ЦВК офіційно оголосила Зеленського переможцем виборів президента України

На сьогоднішньому засіданні комісія за результатами опрацювання 100% протоколів окружних виборчих комісій встановила офіційні результати виборів президента України. Голова ЦВК Тетяна Сліпачук зачитала остаточні дані щодо голосування й оголосила Зеленського переможцем виборів.

“Обраним президентом України є кандидат на пост президента України Володимир Олександрович Зеленський, 1978 року народження, освіта вища, проживає в місті Києві, художній керівник ТОВ "Квартал 95", безпартійний, суб'єкт висування – політична партія "Слуга народу", – сказала вона.

Сліпачук: ЦВК зможе провести дострокові парламентські вибори у разі потреби. ВІДЕО

Якщо в Україні оголосять дострокові вибори до Верховної Ради, Центральна виборча комісія зможе їх організувати, попри низку труднощів, які можуть виникнути через обмежені часові терміни. Про це заявила глава ЦВК Тетяна Сліпачук під час брифінгу.

Як після виборів прийти до компромісу та перестати шукати ворогів – блог психолога

Зараз, поки пристрасті ще не вщухли, годі доводити, що і 25% (якщо бути точнішим, йдеться про понад 24% виборців, які підтримали Петра Порошенка), і 73% насправді є однодумцями – переважна більшість хоче простих і зрозумілих речей – достатку, впевненості у завтрашньому дні, миру.  Просто у них різне бачення шляхів, якими до цього треба йти і способів для досягнення спільної мети. Чому ж, здається, що 25 і 73 – це два непримиренних, принаймні зараз, полюси?

Чубаров: Прийшлі тварі все ще сподіваються, що їм вдасться поставити кримських татар на коліна

Зараз в Криму, в Сімферопольському СІЗО вбивають Едема Бекірова, кримського татарина, у якого на серці 4 шунта, прогресуючий цукровий діабет, ампутована права нога, яка постійно гноїться... І це, чинене сьогодні в Сімферопольському СІЗО, болісне вбивство безвинної людини в один день може вирватися за його стіни...

Якщо ми хочемо повернути Донбас та Крим, то маємо насамперед думати про людей, які там живуть – Юлія Тимошенко

Якщо ми хочемо повернути Донбас та Крим, то маємо насамперед думати про людей, які там живуть. Бо Україна – це не просто територія на карті, як написано на рекламних бордах безпосереднього керівника міністра Реви, прем’єр-міністра Гройсмана. Україна – це українці, з їхніми проблемами, негараздами, болем та благаннями про допомогу. Я вимагаю негайної відставки міністра Реви з посади. Уряд має офіційно вибачитися перед всіма українцями, а правоохоронці – адекватно реагувати на подібні висловлювання.

На Африку обрушився смертельний циклон "Кеннет". ФОТО, ВІДЕО

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш закликав надати всіляку допомогу на подолання наслідків циклону, від якого найважче постраждав Мозамбік.

Росіяни "несуться робити сезон": у мережі показали свіже відео Керченського моста

Ситуація з туристами в анексованому Криму цьогоріч буде ще  гіршою, ніж у минулому році. Про це свідчить відео порожнього мосту, опубликоване в Twitter-аккаунті Vitauskas.

"Бачите колони зможних російських туристів на кримському мосту? А вони є. На всіх парах несуться "робити сезон", як і мріяла кримська вата, що кликала Росію. Стає цілком зрозуміло  – 228 млрд. рублів російських пенсіонерів витрачено було не дарма!" – йдеться у саркастичному дописі під відео.

У Ростовській області запрацював центр видачі паспортів жителям ОРДЛО

У Ростовській області у тестовому режимі почав працювати центр, у якому планується видавати російські паспорти жителям ОРДЛО. "Відділення з питань міграції відділу МВС Росії по Некліновському району запрацювало у вівторок (30 квітня – Ред.) в Ростовській області в тестовому режимі", – повідомляє ТАСС.

​В Японії вперше за двісті років імператор зрікається престолу

Імператор Акіхіто зречеться престолу до вечора вівторка, завершивши тим самим тридцятирічну історію епохи Хейсей в Японії. Відразу після цього престол займе його син – наслідний принц Нарухіто.

Українка Вікторія Хапіліна виграла престижні змагання з легкої атлетики. ФОТО

Українка Вікторія Хапіліна стала переможницею престижних європейських змагань – вона виграла 18-й Краківський марафон.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини