MENU

«Введение двуязычия - это преступление против нации» - Юлия Тимошенко

5029 25

Сьогодні партія влади на чолі з Януковичем планує розглянути абсолютно авантюрний та безвідповідальний законопроект про запровадження двомовності в Україні. Це якраз той випадок, коли, як кажуть, їх ніхто не тягнув за язик – вони самі себе витягли.
 
Мушу зазначити, що двомовність в Україні уже введена – це мова фені, мова криміналу, мова корупції і тіньової економіки. Саме на цій мові вони заповнюють «бланки», складають «звіти», саме цією мовою і цими поняттями вони живуть і знущаються над країною.
 
Я давно казала: якщо у вас є проблема з мовами, якщо у вас є проблеми з двомовністю – вивчіть українську.
 
Запровадження другої державної мови – це не просто передвиборча ініціатива Партії регіонів. Ми знаємо, що напередодні кожних виборів вони виймають цю тему і намагаються маніпулювати людьми. Їм не потрібна мова ані російська, ані українська. Їм не потрібна ані Україна, ані Росія. Вони живуть за іншими поняттями. Їм потрібне особисте збагачення, їм потрібен повний контроль над країною.
 
Я хочу з усією відповідальністю зазначити: це не просто передвиборчі ігри - це злочин проти України, це злочин проти нації. Це злочин проти історії і проти народу. І я з усією відповідальністю заявляю, що я не дам цього зробити! Чуєте, я тут, за гратами, не дам вам глумитися над Україною!
 
Я хочу, щоб ви всі знали, що знущатися над мовою, над основними принципами націоутворення набагато небезпечніше, ніж знущатися над Тимошенко. І де б ви не були, що б ви не робили – я обов’язково дістану вас і обов’язково змушу відповідати перед законом і перед країною за те, що ви робите зараз.

Юлия ТИМОШЕНКО

 


Партия регионов – неокоммунисты или черносотенцы?

 

Азаров подтвердил, что Партия регионов – это черносотенцы


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини