MENU

Верховна Рада навпаки, або Про депутатське страхопудство-2019

609 1

Депутати партії Яценюка продовжують затято й несамовито боротися за свою депутатську недоторканність бодай до листопада 2019 року.

І от вчора один із лідерів НФ Яценюка, а нині один із очільників ЄС Порошенка Парубій навів унікальний аргумент на користь працюючої коаліції та проти дочасних виборів.

Він вважає, що в "коаліції" на момент оприлюднення Указу про дострокове припинення повноважень у ВР було 227 депутатів. Бо не всі, хто раніше вийшов з неї написали заяви?!

Читайте також: Хто стане союзником глави держави у новому парламенті?

У мене питання: а вже знайшлися заяви депутатів на вступ до коаліції, яку проголосили 14 квітня 2016 року?

Нагадаю, що коли суд розглядав мій позов про необхідність виконання обіцянки Парубія і Гройсмана щодо оприлюднення персонального складу коаліції, яка обирала їх на посади. то отримав офіційну відповідь.

14 квітня 2016 року Максим Бурбак та Юрій Луценко повідомили на пленарному засіданні про депутатів, які увійшли до коаліції, але Парубій списку коаліції ніколи не бачив і не знає, де він знаходиться!

Читайте також: Избирательная кампания в ВР стартовала: потенциальные расклады

Нині ж депутатський страх залишити свої посади підказав їм рахувати склад коаліції, не заявами про вступ до неї, а відсутністю заяв про вихід?!

Також зауважу, що за 5 років ВР так і неповернула до Регламенту жодної норми про порядок створення, діяльності та ліквідації коаліції.

Отож, всі 5 років дві коаліції діяли як політичні, а не правовові інститути ВР!

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Микола ТОМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини