MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 липня 2019

490 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 липня

Зеленський запропонував Путіну "поговорити" в Мінську. ВІДЕО

""Надо поговорить?" Згоден, давайте поговоримо! Спочатку, дорогі українці, з вами. Ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голови. Анонсований телеміст – це просто дешевий, але небезпечний піар-хід перед виборами, мета якого – знову поділити нас, нас із вами усіх українців на два табори”, – підкреслив Зеленський.

"Идите в ж*опу!" – Яніна Соколова звернулася до організаторів "телемосту" з московією на NewsOne. ВІДЕО

Якщо ви думаєте, що реванш проросійських сил в Україні настав, то вам не здається. Це саме так. 5 років війни, анексії української території, брехні федеральних каналів Росії, яка з дня в день розповідає, що в Україні все погано, що ми рухаємося у бік пітьми і дна, і що нам слід задуматися над тим, як себе поводити.

Newsone скасував телеміст з російськими пропагандистами

"Через прямі погрози фізичної розправи на адресу каналу, журналістів та їх сімей NewsOne повідомляє про скасування телемарафону "Треба поговорити", – йдеться в повідомленні.

Разумков: На інтерв'ю патріарха Філарета російським пропагандистам має реагувати СБУ

"Буде правильно, якщо це коментуватимуть не політики, а прийматимуть рішення відповідні органи і суд. Причому, мені все рівно, це журналіст з Росії, чи з іншої держави – якщо він працює проти інтересів України, то реакція СБУ, правоохоронців, суду має бути в рамках закону і абсолютно компетентною", – сказав Разумков.

"Отримаєте по пиці": Порошенко пригрозив тим, хто кричить "Ганьба!" на його зустрічах. ВІДЕО

"Вони думають, що ми будемо постійно спостерігати, і для того, щоб нас перемогти, треба послати одного провокатора, який, коли зберуться нас тисячі, буде стояти і казати: "Ганьба!". В наступний раз по пиці отримаєте – тому що добро має бути з кулаками", – заявив обурений Порошенко під час свого виступу.

Какие темы Путин зондировал в Ватикане

Ощущение такой надвигающейся катастрофы в РПЦ возникло уже в период получения ПЦУ Томоса, но как с ней бороться в Кремле не знали. Обычные информационные атаки и провокации объединение церквей и Томос не остановили. К собственному ужасу РПЦ и Кремль обнаружили: ничего "скрепного" на уровне храмов Иерусалима, Рима и Святой Софии, что можно было бы предъявить общественности у них в закромах нет. Софийский собор Киева и Печерский монастырь, даже если оккупировать всю Украину, всё равно останутся на месте и не переедут в Москву.

Еліна Світоліна вперше в кар'єрі зіграє у чвертьфіналі турніру Wimbledon

У наступному раунді Світоліна зіграє з переможницею чеської дуелі Кароліна Плішкова – Кароліна Мухова. Для українки це буде перший чвертьфінал Wimbledon.

Чотириденний робочий тиждень покращує ефективність персоналу та екологію – вчені

Дослідження також продемонструвало: такий стиль роботи збільшив загальну якість життя працівників. У понад 78% підприємств стверджують: персонал був щасливішим, стресостійкішим (70%) та менше хворів (62%).

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини