MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 липня 2019

2791 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 липня

Україна домовилась з бойовиками про обмін за формулою 69 на 208

Українська сторона під час засідання Тристоронньої контактної групи домовилась із представниками бойовиків про обмін 69 українських заручників на 208 осіб, які перебувають у закладах української пенітенціарної системи. 

Олег Скрипка виступив на агітаційному концерті "Опоблоку". ВІДЕО

В Енергодарі Запорізької області лідер групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка виступив на агітаційному концерті на підтримку кандидата в депутати Верховної Ради від "Опозиційного блоку" Віталія Коробова. 

Україна так і не спромоглася створити умови для розквіту "четвертої влади"

На жаль, суспільство так і не навчилось здійснювати громадський контроль над правоохоронними органами, а злочини проти журналістів, як, власне, і проти активістів, в більшості випадків так і залишаються нерозкритими.

Так само нерозкритими або не до кінця розслідуваними залишаються вбивства Шеремета, Гонгадзе, Бойка, Сосновського, Османова, Шепелєва, Тарана, Джеджули, Кательницького, Білоуса, Веремія, Гандзюк та ще кількох десятків журналістів , які загинули від рук злочинців. 

"Что вы знаете о цинизме": в Донецке из годовщины катастрофы МН17 устроили "бессмертный полк". ФОТО

Фотографии с этого циничного мероприятия в Twitter выложил журналист Денис Казанский. "ДНРовцы поплясали на костях своих жертв. Согнали людей на митинг по случаю годовщины уничтожения "Боинга" и раздали им фотографии погибших на палках, чтобы получить некое подобие "бессмертного полка". А что вы знаете о цинизме?" — говорится в сообщении.

Увидеть себя в старости. Почему не стоит пользоваться приложением FaceApp

Когда пользователь регистрируется в приложении через Facebook, он предоставляет ему доступ к данным, которые содержит страница в соцсети. В частности, приложение "видит" и те фотографии, которые распространяли лишь для ограниченного круга лиц, или те, которые видны только владельцу страницы. Также приложение имеет доступ к фото, которые есть на смартфоне юзера. В частности к тем, которые нигде ранее не публиковались. 

Визит Майи Санду в Германию: о чем спрашивали нового премьер-министра Молдовы

"Мы уже почти 30 лет пытаемся построить в республике Молдова демократическое государство, но надо признать, что пока не достигли на этом пути заметных успехов, – сказала премьер-министр. – Отсутствие сильных и независимых государственных институтов и позволило олигарху Плахотнюку фактически узурпировать власть в стране".

Valeurs actuelles: Турция Эрдогана – головная боль НАТО и США

Несмотря на все протесты США, а также нескольких представителей и стран НАТО, Минобороны Турции подтвердило получение первой партии российских ракетных комплексов С-400, поставки которых должны продолжиться в ближайшее время. Вашингтон сразу же пригрозил введением санкций и приостановкой оборонных соглашений по истребителям F-35.

З актора Кевіна Спейсі зняли усі обвинувачення в сексуальних домаганнях

Першим Спейсі звинуватив в сексуальних домаганнях актор Ентоні Репп, якому, за його словами, на той момент було 14 років. Невдовзі до Реппа приєдналися деякі актори з "Карткового будиночка". Загалом про домагання з боку Спейсі заявили близько 30 чоловіків.

Однак до суду дійшла лише одна справа: обвинувач – син телеведучої Гезер Анру, якому на момент передбачуваних домагань було 18 років, звернувся до суду і заявив, що актор напоїв його алкоголем і домагався в ресторані на острові Нантакет у 2016 році. Кевін Спейсі не визнав себе винним у домаганнях до 18-річного хлопця.

NASA показало, як виглядає Міжнародна космічна станція на тлі Сонця

На одному з вихідних фото була МКС з Сонцем на тлі, на іншому – детальне зображення сонячної поверхні в той момент. Цікаво, що на цьому знімку немає так званих сонячних плям. Вчені відзначають, що плями були рідкісні на Сонці з моменту зародження нинішнього Сонячного мінімуму, періоду низької сонячної активності.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини