MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 2 серпня 2019

458 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 2 серпня

У Зеленського назвали "чутками" інформацію про відставку Богдана

«Чутки не коментую», — заявила Мендель «Українській правді» у відповідь на прохання прокоментувати поширену у ЗМІ інформацію про те, що Богдан написав заяву про відставку.

Інтерв'ю Порошенка – гарна міна при поганій грі

Врешті решт були також уряди Яценюка і Гройсмана і вони зробили чимало. Та сама реформа децентралізації, про яку згадує Порошенко, була скоріше ініційована Гройсманом. Але найбільше мене роздратувала історія про Медведчука. Відверта брехня. Він не тільки підняв голову за президентства Порошенка, він був легалізований, отримав офіційний і особливий статус переговорника по Донбасу (де він діяв нібито від імені України, але реально в інтересах Путіна), і два телеканали.

Волкер назвав головну умову задля зрушення у питанні звільнення заручників

"Між президентами Путіним і Зеленським нещодавно відбулася телефонна розмова, і я вважаю, що цей крок посприяв зустрічі в "нормандському форматі" в Парижі, а потім і переговорам у Мінську. Саме так це має бути. Не думаю, що тут може допомогти участь сторонніх гравців", – наголосив Волкер.

Уряд Шрі-Ланки скасував оплату за візу для 48 країн, серед них – Україна

Безвізовий режим також почав діяти для інших 48 країн. Уряд хоче проаналізувати, чи збільшиться завдяки цьому кількість туристів. Планують отримати 4,3 млрд рупій ($24 млн). Це – еквівалент, який Шрі-Ланка могла б отримати за сплату віз.

Укрепление гривны: судя по всему, НБУ и Минфин пришли к компромиссу

Главная обида случилась в США, как все главное, что происходит на планете, в том числе вторжение инопланетян в голливудских фильмах. ФРС снизила ставку на 0,25%, причем сделала это впервые с 2008 года, когда таким образом начали бороться с глобальным кризисом. ФРС ставку снизила, но сделала это, с точки зрения Трампа, без уважения. Не так сильно, как хотелось американскому президенту, и сопроводив комментариями, которые запутали рынки. 

В Киеве обрушилась часть Паркового моста. ВИДЕО

Не выдержала бетонная конструкция пешеходного моста на Труханов остров. Как видно на видео, возле колонны моста лежит груда бетона.

Трамп погодив другий пакет санкцій проти Росії через отруєння Скрипалів

Указ Трампа дозволяє запроваджувати санкції щодо країни, яка порушує закон про контроль над хімічною і біологічною зброєю.

Раніше конгресмени закликали американського лідера запровадити проти Росії нові санкції за використання заборонених засобів під час замаху на Скрипалів у британському Солсбері.

Politico: "Смерть" ракетного договора между США и Россией вызывает опасения по поводу эффекта домино

Объявленный в пятницу выход США из Договора о ядерном вооружении средней дальности, действовавшего в двустороннем порядке с Россией, вызвал обеспокоенность в том, что это подвергнет риску более широкие усилия по сдерживанию ядерного оружия,  в особенности специальный договор, ограничивающий наращивание с каждой стороны количества баллистических ракет, способных нести ядерные боеголовки на десятки тысяч миль.

Ученые нашли способ замедлить старение – эксперимент

По сообщению издания EurеcAlert!, новая методика заключается в чрезкожной электростимуляции блуждающего нерва с целью воздействия на вегетативную нервную систему. Если говорить простыми словами, то вегетативная нервная система отвечает за функции организма, которые не требуют осознанного мышления. К ним относятся например, пищеварение, сердцебиение, сокращение стенок артерий, дыхание и так далее. Но почему именно вегетативная нервная система? На этот вопрос ответила ведущий автор работы доктор Беатрис Бретертон.

Закохані в теніс. Еліна Світоліна розповіла, як зародилися їхні стосунки з Гаелем Монфісом. ФОТО

"З Гаелем ми були знайомі досить давно, оскільки постійно брали участь в одних і тих самих турнірах. Але спілкувалися вкрай мало: він знав, що я була у тривалих стосунках.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини