MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 серпня 2019

1197 0

Огляд блогосфери

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 серпня.

Велика розвилка президента: який шлях обере Зеленський та його найближче оточення?

Президент і його оточення сконцентрували в своїх руках майже абсолютну владу, небачену в новітній історії України. Практично будь-яке рішення може бути швидко прийнято і втілено в життя. Як вони скористаються цією владою? Два шляхи. Величезна влада дає величезні можливості. Який шлях обере Володимир Зеленський та його найближче оточення? У цьому місці я би попросив вас зупинитися і замислитися.

"Зелененький". У мережі коментують новий килим, розгорнутий в Олевську до приїзду президента. ФОТО

Сьогодні президента України Володимира Зеленського чекають в Олевську. В райдержадміністрації з'явився новий килим. Про це повідомив журналіст Роман Бочкала. "Президенти змінюються, а традиції незмінні", – так прокоментував він фото, на якому зображений "історичний" момент розгортання нового килима в районній адміністрації.

Перед матчем "Карпат" у Львові увімкнули пісню "Я люблю тебя, Москва". У клубі розбираються з цією "лажою"

У неділю, 11 серпня, перед матчем 3-го туру УПЛ "Карпати" – "Маріуполь" на стадіоні "Україна" увімкнули трек російських виконавців Timati і DJ Smash "Я люблю тебя, Москва. Moscow Never Sleeps". Виконавчий директор "Карпат" Ростислав Ящишин написав у Фейсбук, що розбиратимуться, хто це зробив.

"Перш за все, звичайно, треба вибачитися. А потім знайти, хто це зробив. Така лажа не повинна пройти безкарно", – зазначив Ящишин.

Харківське ДТП: у справі Зайцевої намітився неочікуваний поворот

Зайцева Дронов суд

У справі винуватців смертельної ДТП у Харкові Олени Зайцевої та Геннадія Дронова намітився новий поворот.Це випливає зі слів журналістки Тетяна Доцяк. Вона нагадала, що раніше фахівці заявляли, що для встановлення того, чи приймала Зайцева наркотичні засоби, їм потрібно знати кількість опіатів.

"Пам'ятаєте експертів Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз, які з двох разів не змогли визначити, чи перебувала Зайцева у стані наркотичного сп'яніння? Так от, їм труба", – написала вона.

Ринок біля столичного вокзалу: здається, в цих кіосках досі ще приймають купони. ФОТО

Сам ринок – поняття досить ефемерне. Фактично це просто скупчення обісцяних та обриганих МАФів, хаотично розкиданих по трамвайному кільцю. Такі щурячі гнізда у великій кількості виникали по всій країні на початку 90-х, але з якоїсь причини одне з них до цих пір збереглося практично у центрі столиці і прекрасно себе почуває у 2019 році.

Здається, в цих кіосках досі ще приймають купони.

Вдалося застати на місці співробітників адміністрації "ринку", які пояснили, що халабуда стоїть на своєму місці цілком законно, а про торгівлю алкоголем їм нічого не відомо.

Загибель Епштейна зв'язали із росіянами

Раптова смерть американського фінансиста Джеффрі Епштейна, який наклав на себе руки у в'язниці в очікуванні суду за звинуваченням в організації проституції та сексуальної експлуатації неповнолітніх, спровокувала бурю домислів.

Є припущення, що мільярдерові, який міг знати таємниці фінансової і політичної еліти США, не вдалося б піти з життя самому. Тим більше в тійчастині Манхеттенського виправного центру, що охороняється з особливою прискіпливістю.

Туреччина може закупити у Росії винищувачі Су-35

Су-35

Туреччина цікавиться покупкою російських винищувачів Су-35 після припинення участі в американській програмі винищувачів F-35.  Повідомляється, що до представників Міноборони Туреччини звернулися відповідальні за закупівлі для збройних сил країни з проханням розглянути пропозицію Москви про продаж винищувачів Су-35.

Під час будівництва офісу в місті Вінниці виявили стародавні підземелля. ВІДЕО

Просто під ковшем екскаватора будівельники побачили кілька аркових склепінь. Деякі були присипані землею, інші замуровані. Але у цегляній кладці можна розгледіти вентиляцію, кріплення для світильників та полиці. Куди можуть вести підземні ходи – поки невідомо...

Українська тенісистка Даяна Ястремська повторила особистий рекорд у рейтингу WTA

Даяна Ястремська

Українка Даяна Ястремська за підсумками минулого тижня повторила особистий рекорд в оновленому рейтингу WTA. Оновлена світова класифікація була опублікована на офіційному сайті WTA, повідомляє УНІАН. Українка, яка вийшла у третє коло турніру в Торонто, піднялася на 32-й рядок.

Завтра, 13 серпня, в Україні очікується найсильніша спека – синоптикиня

13 серпня в Україні з найближчої тижневої перспективи очікується найсильніша спека. Температура повітря у більшості областей становитиме +30+35 градусів. У східних областях очікуєтся +26+32 градуси, на Волині, Рівненщині, Львівщині повітря буде свіжішим, +24+28 градусів.Грозові дощі пройдуть у вівторок в зоні атмосферного фронту на Заході, ввечері на Півночі України і також на Вінниччині.

Температурні контрасти – значні, спека набере обертів, тому в окремих районах дощі можуть переходити у сильні зливи і навіть супроводжуватися шквалом. Уважно!

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини