MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 жовтня 2019

324 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 жовтня

Прецедент Корчевникова: Россия активно посылает пропагандистов для дестабилизации Украины изнутри. Мы их пускаем. Зачем и кто за это ответит?

о-хорошему Корчевникова нужно было не то, что не пускать в Украину, а арестовать и включить в списки на обмен. Для Украины он – полноценный преступник, награжденный Путиным за ущерб, нанесенный нашей стране.

Но произошло совсем иное. Корчевникову каким-то образом удалось пройти на территорию Украины через один из пограничных пунктов. Через какой именно – не так важно (хотя все детали визита преступника должна выяснить Служба безопасности Украины). Важнее, что для беспрепятственного пересечения им границы, существует два варианта.

НАБУ затримала екс-заступника секретаря РНБО Гладковського після спроби покинути Україну. ФОТО

За даними "Інтерфакс-Україна", Гладковський намагався вилетіти з України з аеропорту "Бориспіль", але був затриманий співробітниками НАБУ. Це сталося в ресторані на Бориспільській трасі, куди він поїхав після "провалу" на кордоні.

Шпагат, на який Зеленський сам себе й посадив, розтягується

Не минуло й тижня, а "шпагат" розтягнувся ще сильніше. Що дуже характерно, навіть з урахуванням загострення ситуації на лінії зіткнення, основні події відбуваються в інформаційно-пропагандистській сфері. А вже вона формує політику в реальності. І це логічно. Феєрична перемога Зеленського на президентських виборах стала результатом свідомого викривлення реальності, адже далеко не останню роль у ній зіграла культивація міфу про те, що для миру на Донбасі досить просто домовитися "хоч із чортом лисим". Сьогодні вже остаточно очевидно: стратегії на той "несподіваний" випадок, коли візаві домовлятися просто не хоче, Зеленський і команди не мали.

"Дикі люди". У Запоріжжі люди штурмом взяли магазин секонд-хенду. ВІДЕО

У соцмережі коментують побачене, відзначаючи, що матеріальне становище українців за останні роки погіршилося, тому штурми магазинів дешевого одягу з других рук є цілком зрозумілими. Інші фоловерів зазначають, що в так званому дешевому магазині HUМANA ціни такі, що вигідніше купити новий одяг.

Вопрос языка вызвал споры при переписи населения в Беларуси

Незадолго до начала переписи в стране появились несколько инициатив, призывающих жителей называть родным белорусский язык , – вне зависимости от того, на каком языке они говорили в детстве и общаются с домашними. Инициативы поддержали представители гражданского общества, бизнеса и интеллигенции. 

"Не будь дураком!" В СМИ попало письмо Трампа к Эрдогану

В письме Трамп призвал Эрдогана «заключить хорошую сделку». «Ты не хочешь нести ответственность за убийство тысяч людей, а я не хочу нести ответственность за уничтожение турецкой экономики – а мне придется это сделать», – написал Трамп.

Футболіст збірної України Зінченко зробив пропозицію своїй дівчині на НСК "Олімпійський". ФОТО

"Найголовніше "так" у моєму житті", – підписав футболіст англійського "Манчестер Сіті" фото із нареченою, яка працює ведучою на телеканалі "Футбол 1".

Лишение прав за превышение скорости: МВД планирует внести ряд законопроектов

Полиция считает, что водителей за превышение скорости на 50 километров в час и больше нужно лишать водительского удостоверения на шесть месяцев. Сейчас же лихачи отделываются штрафом в размере от 255 до 510 грн.

Обрано найкраще фото дикої природи за версією конкурсу Wildlife Photographer

"За роки фотографії я зрозумів, що довгий шлях у плані збереження довкілля. Як фотограф, я вважаю, що моя відповідальність – повідомити людям, що дикі тварини є незамінними друзями для людини", – розповідає фотограф.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини