MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 жовтня 2019

1728 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 жовтня

ГПУ может вручить Богдану подозрение за работу на Азарова и посадку Тимошенко

Так, по мнению следствия, действующий глава Офиса Президента способствовал вынесению судами решений о незаконном взыскании с Украины 3,1 млрд гривен по госгарантиям корпорации "Единые энергетические системы Украины" перед Министерством обороны России.

Забужко: Відведення військ – куди? Наші війська на своїй землі і рухатися можуть тільки вперед, до кордону

Коментуючи заяви Володимира Зеленського про те, що жителі населених пунктів, які після відведення українських підрозділів виявляться в "сірій зоні", будуть захищені, і що особисто він їм гарантує безпеку, поетеса поставила риторичні запитання: "Яка безпека? Чим він її "особисто" гарантує? Візьме свою дружину і дітей і оселиться на околиці того села"?

Валетов: Я думал, у них есть еще полгода. После цирка с полиграфами я думаю, что полугода у них нет

У Зеленского действительно хорошие намерения и желание все изменить. Можете меня ошикивать, но люди, которые это говорили, из моего круга доверия, и, скорее всего, это так и есть – он искренний, хороший человек, который хотел все изменить в лучшую сторону.

Но без слаженой, сильной и компетентной команды ничего исправить нельзя. Можно только пролюбить очередной шанс. Пролюбить шумно, скандально, по-гусарски. Устроить пожар в публичном доме, но никак уж не реформировать его в институт благородных девиц.

Наталія Федорчук: Культура і мистецтво здатні будувати мости між країнами, зміцнювати економіку і навіть попереджати конфлікти

"Зараз ми даємо світові виключно політичну позицію і вимагаємо до себе економічної уваги і економічної підтримки. Через культуру легше "зайти". Через культуру легше створити той імідж справжньої української родини: багатонаціональної, багатомовної, багатокультурної", – вважає голова жіночого руху. 

В обіг ввели банкноту 1000 гривень

"Першу партію нових банкнот номіналом 1000 гривень в межах 5 млн штук розподілено між підрозділами Національного банку України в регіонах. Банки від 25 жовтня 2019 року зможуть отримувати її та, у свою чергу, забезпечувати українців такими новими банкнотами", – повідомили у Нацбанку.

Пять причин, почему бизнес не становится eco-friendly

Некомплексно воспринимать проблему. Часто компании сводят экологичность и социальную ответственность к одному мероприятию. Но недостаточно, например, только заменить обычные лампочки на энергосберегающие, чтобы считать себя "зеленой" компанией. Надо провести детальный аудит всех бизнес-процессов и даже структуры компании – от офисного помещения до упаковки продукта или качества услуг – и составить комплексный план действий. 

"Сирийский финт" Трампа: американские войска уходят в иракский Курдистан

Проблема «военнослужащие снимут квартиру на длительный срок» в геополитике всегда имеет особую остроту, тем более на Ближнем Востоке, тем более в случае столь скорого «переезда», который приключился с американским контингентом в Сирии за последние несколько дней. Тут ведь важно соблюсти общий баланс – сокращение присутствия в одной местности не должно означать утрату Америкой возможности влиять на ситуацию в регионе в целом.

Почему Лукашенко спешит показать кулак американским танкам

Александр Лукашенко поручил людям в погонах разработать план ответных мероприятий. И вот уже провластный военный эксперт через госагентство вещает, что размещение американских танков у границы с Беларусью – это «недружественный шаг, и его нельзя оставлять без внимания».

На самом деле американский батальон с 30 танками Abrams и 25 БМП Bradley, прибывающий на полгода для совместных с литовцами учений, реальной угрозы Беларуси не представляет. По данным на 2018 год, белорусская армия имела 1317 танков Т-72 различных модификаций.

"Життя непередбачуване і так трапляється". Телеведучий Володимир Остапчук прокоментував новину про розлучення з дружиною

"У мережі з'явилася інформація про наше розлучення. Так, це правда. Життя непередбачуване і так трапляється. Щиро сказати, ми не хочемо виносити наші особисті взаємини на загальний огляд. Ми особливо трепетно оберігаємо наш особистий простір, адже у нас двоє чудових дітей. Між нами роки міцних відносин і дружби, підтримки і партнерства, спільних подорожей, життя на дві країни, що далеко не легко, і багато іншого", – повідомили Володимир та Олена.

Між "травою" і ковбасою – як правильно харчуватися восени

"Я не корова, щоб траву жувати", "чоловік траву їсти не буде, йому треба м’ясо" – цих народних фраз – гать гати, а на могилках рахуєш: 45 років, 67, 70. "Від люблячих дружини та онуків", які собі дожовують вафлі, запиваючи "лимонадом".

Є дві категорії людей, коли з ними говориш про харчування. Першій, найбільш поширеній – все по барабану, вони їдять, те, що хочуть, горілка, пиво, вафлі, батони, тобто все конкретна отрута.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини