MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 січня 2020

1725 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 січня

Літак МАУ розбився незабаром після зльоту у Тегерані, усі пасажири загинули

Вночі 8 січня Boeing 737, що належить компанії МАУ, зазнав аварії незадовго після зльоту з іранського аеропорту Імама Хомейні. На борту судна перебувало 168 пасажирів та 9 членів екіпажу. Усі вони загинули.

Авіакомпанія МАУ скасувала усі рейси до Тегерану на невизначений термін

Авіакомпанія висловила співчуття родинам потерпілих у результаті катастрофи літака, що виконував рейс PS752 за маршрутом Тегеран – Київ, й пообіцяла робити все можливе для надання підтримки родичам та близьким постраждалих.

Что известно об украинцах, погибших в небе над Ираном. ФОТО

У Алексея 12 тысяч часов налета. О нем на своей странице в Facebook написал его одногруппник и друг Сергей Чорный. "Леша Наумкин мой одногруппник. Один из лучших пилотов на курсе. Очень порядочный был человек. С династии пилотов. Покойся с миром, друг".

МАУ опублікувала повний список пасажирів, які загинули в авіакатастрофі в Ірані

У списку містяться вказані англійською мовою імена та прізвища, а також роки народження пасажирів. Усього в списку 167 осіб.

Бабченко: Не надо ездить в мусорные страны третьего мира. Запомните это как "Отче наш"

Не надо ездить в Северную Корею, чтобы вернуться оттуда с полностью сгнившим мозгом и умереть на следующий день за снятый плакат с Кимом.

Не надо ездить в Иран с фамилией Юлия Юзик, чтобы тебя потом вытаскивали всем миром из тюрьмы КСИР.

Трамп оголосив про введення нових санкцій проти Ірану

"Завдяки усуненню Сулеймані ми надсилаємо потужний сигнал терористам: якщо ви цінуєте ваше власне життя, ви не погрожуватиме життям наших громадян. Оскільки ми продовжуємо оцінювати варіанти у відповідь на іранську агресію, Сполучені Штати негайно запровадять додаткові каральні економічні санкції щодо іранського режиму", – наголосив Трамп.

Путін і Ердоган запустили газопровід "Турецький потік" в обхід України

Під час виступу Путін заявив, що взаємодія РФ і Туреччини розвивається практично в усіх сферах. «Успішна реалізація масштабного спільного проекту з будівництва трансчорноморського газопроводу наочно свідчить про те, що російсько-турецьке стратегічне партнерство дає значущі, відчутні результати», – сказав Путін.

Чому в Україні "два Різдва" і коли ж насправді народився Ісус

Коли кажуть, що наші предки святкували Різдво 7 січня – це абсолютна брехня. Вони завжди святкували 25 грудня, але з часом через оті 11 хвилин, церковне 25 грудня поступово пересунулось аж на 7 січня. Хоча у церковних календарях Різдво і надалі святкується 25 грудня.

Війна ідентичностей: Україна опинилася перед новими викликами

Оскільки на час розпаду СРСР тоталітарний проєкт створення з поліетнічного населення імперії єдиного "совєтського народу" на основі російської мови досяг в Україні значних успіхів. Совєтській соціальній інженерії вдалося сформувати всередині української спільноти доволі численний прошарок денаціоналізованих "простих совєтських людей".

Детокс здорової людини, або Чому наш організм не потребує очищення від токсинів

На щастя, "токсинів", тобто явних отрут, ніхто не бачив. Жоден патологоанатом. Люди, що пропагують "детокс" і навіть радять якісь аналізи, насправді, що завгодно називають "токсинами": і бактерії, і віруси, і алергени та псевдоалергени – аби краще "запакувати" свої послуги. Це маркетинг, а не медицина. У нашому тілі є низка ферментів, а також печінка, нирки, легені і кишківник, що знешкоджують та виводять різні сполуки, які так чи інак у нас опинилися.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTub

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини