MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 лютого 2020

396 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 лютого

Відставка Богдана: чи варто чекати зміни політичного курсу країни?

МіжАндріївщина навколо Володимира Зеленського 11 лютого завершилася. Тепер вже ексголова Офісу президента України Андрій Богдан пішов у відставку відповідно до власноруч написаної заяви. Очолив Офіс Андрій Єрмак. Не виключено, що найближчим часом відбудуться тектонічні зміни у політичному курсі України.

Пустити воду в Крим означає здати Росії кримських татар: Чубаров відповів Арахамії. ВІДЕО

"Якщо хтось в державі припускає, що можна буде здати народ кримських татар, можна буде здати всіх українців, а їх там не менше 500 тисяч… Ми ніколи не допускаємося того, що держава може нас продати за воду… Будь-які комбінації по Донбасу, а замість цього ми пускаємо воду – цього не можна робити", – впевнений він.

З QR-кодом та штрих-кодом. В Україні затвердили електронну акцизну марку

Нова система передбачає низку особливостей, які запроваджуватимуться поетапно.

Паперові акцизні марки видозміняться. На них буде додано 2 елементи: QR-код та штрих-код.

ВК і "Однокласснікі" втратили українську аудиторію – очевидно, не все у "попередників" було погано

Очевидно, не все у попередників було погано. І очевидно, що заборона російських соцмереж і сайтів є настільки обґрунтованою, що навіть у "лібертаріянців" при владі не викликає сумнівів.

СБУ викрила механізм заволодіння бюджетними коштами на будівництві київського метро

Наразі досліджується факт можливого заволодіння організаторами механізма бюджетними коштами, виділеними на будівництво метрополітену, в тому числі через безпідставне розміщення 1,7 мільярда гривень на депозитних рахунках у банківській установі.

Нефть пробила очередной психологический барьер

В последний раз нефть падала до уровня $53,2 в декабре 2018 года. При этом стоит понимать, что данное пике обусловлено последствиями для экономики Китая от распространения коронавируса. Причем этот фактор перевешивает все те обстоятельства на мировой арене, которые, по идее, должны были бы наоборот, балансировать ценообразование на "чёрное золото" либо же стимулировать их рост.

У РФ п’яного офіцера звільнили за мат на адресу портрета Путіна. Він намагається відновитися через суд

Коли ж офіцера доставили до комендатури, він почав ображати особовий склад, який там знаходився, та "портрет верховного головнокомандувача збройними силами Російської Федерації".

Трамп рекомендував Пентагону покарати експерта з України Віндмана через імпічмент

Згодом він став одним із ключових свідків у кампанії Демократичної партії за звинуваченням Трампа в тому, що він поставив питання надання допомоги Україні в залежність від того, чи проведе Київ розслідування проти колишнього віцепрезидента США Джо Байдена і його сина Хантера Байдена.

Пропаганда і гроші: скільки платять "зіркам" і рядовим працівникам на росТВ

"У команді ток-шоу це сама низова позиція, куди беруть без досвіду. Він зустрічає гостей, розпихує їх по студіях і гримерках, складає списки на "проходки", відповідає за проїзд машин; стежить, щоб в редакції не закінчувалися чай-кава-печеньки, відносить касети в "монтажку", папери в бухгалтерію – словом, незамінна людина. Всі так і норовлять його чимось "пригрузити", – говорить джерело, знайоме з ситуацією.

"З всесвітом всередині чекаю на тебе", – Джамала вдруге стане мамою

"Мені здавалося, у любові є межа, границя, яка всім нам дана. Як зважена крупа, норма. Але ти постукав, дав знак, що тут, присоромив мене, що я знов не сама. І в секунду розширив простори любові, що так часто ми самі собі призначаємо. І із всесвітом всередині чекаю на тебе. Та що там – душі не чаю. Ні, неможливо стати більш досвідченими та навіть звикнути. Це чудо, яке дарує Всевишній!" – підписала фото виконавиця.

У Китаї створили мобільний додаток для виявлення контакту з хворими на коронавірус

Людям, щодо яких цей ризик підтверджується, рекомендують залишатися вдома і повідомити місцеві органи охорони здоров'я.

Оглядачі кажуть, що технологія проливає світло на те, як китайська влада стежить за населенням країни.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини