MENU

Украина превратится в "квазифеодальное" государство

856 2

Ось і розкрився на весьсвіт головний секрет українськоїполітики. З’ясувалося, що українськіурядовці мають сумарні статки, що на1,2 мільярди гривень перевищують фінансовіздобутки членів

 

Кабінету міністрів ЇЇВеличності Єлизавети ІІ. Отже, щоб тамне казали про нерви та брак вільногочасу, а бути урядовцем в Україні (та,хоча б і чиновником на будь-якій хлібнійпосаді) вкрай вигідна справа.


Адже чиновник поки що– це Цар і майже Бог в нашій державі.Хоче - займається «прохюндайством»,перекроюючи під власні бізнес-інтереси розкладруху залізничного транспорту. Забажаєі поставить всю країну на дибки,влаштувавши дефіцит гречки, або ліків.А, якщо олігархи пожаліються на відсутністьмотивів для ведення бізнесу, можна ікріпацтво відродити під виглядомбезкоштовного стажування для молоді.І при цьому, якось ніхто не говорить проте, що реальні статки цих начебтопозбавлених мотивації товстосумів заминулий рік зросли ледь не у двічі, тодіяк номінальна зарплатня по країні лишена 15,7%.


Якщо так піде і далі,то після парламентських виборів, колибуде пройдено період загравання знародом, Україна має всі шанси наперетворення у «квазіфеодальну» державу.З тією лише різницею, що у ролі правителівбудуть виступати перш за всечиновники-розпорядники бюджетнихресурсів..


А що залишиться народовіУкраїни? Сплачувати все нові і новіподаті, аби було, що дерибанити з бюджетуцим «добродіям», які цілодобоворозмірковують, як ще залізти до нашоїкишені.

Ось і нову ініціативувже схвалено у першому читанні. Планується,що з 1 січня наступного року за будь-якийпапірець чи печатку з державних органів(отримання свідоцтва про одруження,реєстрацію за місцем проживання,оформлення паспорту тощо) доведеться сплачуватимито. А далі що, очікувати на введенняподатку на дощ чи на сонячну погоду?


І це обов’язковостанеться, якщо на парламентськихвиборах ми знов поведемось на пустіобіцянки чи на провокації, які розколюютькраїну. Тому, як не крути, а вибір у наснадзвичайно простий та складнийодночасно. Або знов тасувати стару тазасалену парламентську колоду. Абовикинути її на смітник та дати змогуприйти до влади новим політичним силам.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини