MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 17 березня 2020

426 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 17 березня

"Протоколы Ермака" – это легитимизация захватчиков ОРДЛО. И вот почему

За некоторое время до появления этого сообщения, на ресурсах боевиков и в СМИ РФ стали появляться первые публикации о якобы достигнутой договоренности о "прямых переговорах между сторонами конфликта". ТАСС распространял заявление Дмитрия Козака о "создании диалоговой площадки с участием сторон конфликта и стран нормандского формата".

В'ятрович: Венедіктова – реванш антимайдану. ВІДЕО

Пані Венедіктова – це ініціатива закону про скасування амністії з майданівців і загроза переслідувань тисячам людей, які брали участь у Революції гідності.

Рада призначила міністром економіки Ігоря Петрашка

"Пріоритетні завдання в економіці зараз це два напрямки. Перше – підтримати і збалансувати українського виробника в ситуації, коли ринки будуть закриватися. Ринки Євросоюзу будуть вводити протекціоністські і інші заборони. Важливо зараз допомогти бізнесу зберегти виробництво, робочі місця, заробітну плату. Друге – створити фундаментальні умови для того, щоб український бізнес в Україні відчував себе добре. Якщо український бізнес в Україні буде відчувати себе добре, то буде і приплив іноземних інвестицій, і фінансування з-за кордону", – сказав він.

Київ зупиняє роботу метро до 3 квітня

"Згідно з рішенням урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та постановою Кабінету міністрів, Київ повинен закрити метрополітен. Так само, як Дніпро та Харків. Тому сьогодні з 23-ї години "Київський метрополітен" припиняє перевезення пасажирів. Попередньо до 3 квітня", – наголосив мер. 

Лідер гурту "Друга Ріка" потрапив до лікарні з підозрою на коронавірус

"Лежу у Білій Церкві – дивлюсь на білу церкву, або як правильно панікувати, коли твій мозок полонив коронавірус/ Я один з тих, хто опинився у групі ризику, повернувшись з Італії в період спалаху епідемії й згодом відчув усі симптоми вірусу описаного в анамнезах COVID-19. Відповідно, порадившись зі страховою, було рекомендовано звернутися до "швидкої", – поділився Харчишин.

Євстратій Зоря прокоментував пропозицію "закрити храми та припинити богослужіння"

Церква як спільнота віруючих є суспільно корисним та необхідним інститутом, а не просто "місцем масових заходів". Безперечно, що для цілком світської особи чи мало практикуючої це може здаватися і не очевидним.

Недолугі жарти, народні методи лікування та фото порожніх полиць – все це ще одна пандемія

Недолугі жарти про кажанів і китайців, "народні методи лікування", перекази чуток і страшилок, фото порожніх полиць магазинів, "експертні висновки" вар'ятів – все це ще одна пандемія, від якої вас можуть врятувати лише власні фільтри.

Эммануэль Макрон: "Мы на войне". ВИДЕО

Прежде всего, Эммануэль Макрон объявил о переносе второго тура муниципальных выборов, не уточнив, на какой срок. Ранее днем премьер-министр Франции Эдуар Филипп провел консультации с главами политических партий и парламентских групп и предложил назначить второй тур выборов на 21 июня вместо следующего воскресенья, 22 марта.

"Вызывает недоумение". В РФ отреагировали на заявление Лукашенко, что "Россия вся полыхает от коронавируса"

"Вызывают недоумение высказывания руководства Республики Беларусь по ситуации с распространением новой коронавирусной инфекции. В частности, количество инфицированных позволяет сделать вывод, что в пропорциональном соотношении к численности населения ситуация в Белоруссии гораздо серьезнее, чем в России. Утверждение, что "Россия вся полыхает от коронавируса", не соответствует действительности", – говорится в сообщении.

"Світ змінився назавжди", – Джаред Лето медитував 12 днів і тому не знав про пандемію коронавірусу

Лето також додав, що отримує повідомлення від сім'ї та друзів по всьому світу і намагається скласти повну картину того, що відбувається. 

УЄФА переніс Євро-2020 на 2021 рік

Так, тепер Євро відбудеться з 11 червня по 11 липня 2021 року, додали у федерації. Раніше Чемпіонат мав відбутися з 12 червня по 12 липня 2020 року.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини