MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 травня 2020

195 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 7 травня

Волошина: Виборці Зеленського підтвердили, що прагнуть російської політичної окупації

Я так розумію, що всі ті, хто був проти старих еліт не розчаровані появою Портнових, Хорошковських та інших "нових"? Адже саме про це свідчать ті 40%. Все ок? Дискридитація добровольців, майданівців, переслідування за пости в соцмережах, переписування історії під російські наративи – все подобається. Адже люди не погоджувалися ще раз зробити той самий вибір, якщо вже точно знають результат.

Через власну порошенкофобію Арахамія та "слуги" готові залишити лікарів без страхових виплат – В'ятрович

Для нього проблема не в тому, що "слуги" місяць саботували ініціативу "Європейської солідарності" про страхові виплати лікарям. Проблема, виявляється, в тому, що в частини "слуг" прокинулася совість, і вони додали необхідні підписи до заяви опозиції про скликання позачергового засідання. І голова Верховної Ради змушений його скликати на 7 травня.

Євген Дикий: Чинна влада, та зокрема нова генпрокурорша, проходять тест на здатність бути мінімально прийнятними для нас, українців

Наразі відбувається тест. Чинна влада, та зокрема нова генпрокурорша, проходить тест на здатність бути мінімально прийнятними для нас, українців. Ілюзій про те, що вони "наші", гадаю нема вже давно, але стоїть питання – з ними ще можна бодай мінімально співіснувати в одній державі, чи вже тойво, як з "живим та лєгітимним" у 14-му?

Бедный президент и скромная команда? Нашим высокопоставленным чиновникам пора вспомнить первую серию "Слуги народа"

Зарплата у президента действительно скромная. Как и у премьера, у министров и губернаторов, кстати. И я сейчас не буду писать про фирмы на родственников, офшоры и коррупцию – оставлю хлеб штабным говорунам и оппозиционным политикам. Просто приведу одну цифру. После начала эпидемии и введения карантина депутаты пересмотрели бюджет.

Усика та Ломаченка внесли до бази "Миротворця"

"Повторюючи кремлівські тези про єдинонарідність, відкидаючи російську агресію і заперечуючи незалежність українського православ'я від контролю Росії (країна-агресор) РПЦ, вони стали на бік зрадників України", – сказано в заяві організації.

"Ми живемо у вільній країні... Але це треш", – найсильніший тенісист України висловився про російський фільм за участю Усика і Ломаченка

Також Стаховський висловився про слова боксерів, які, коментуючи бойові дії на Донбасі, заявили, що не будуть розривати відносини з росіянами через те, що царі сваряться.

Зокрема, він сказав: "Якби Путін стріляв – це одне. Але коли тисячі солдатів приїжджають, коли артилерійські академії здають залік, стріляючи з Ростовської області на територію України – це нормально?"

Динамо "підпалило" суху траву на стадіоні: хочуть привернути увагу до підпалів сухостою. ФОТО

Футбольний клуб закликає відмовитися від традиції для збереження життя, довкілля та здоров'я дітей: "Ми закликаємо українців повідомляти в поліцію про випадки підпалів".

Путину светит роль нового Усама бен Ладена

Президент США Дональд Трамп заявил, что кризисная ситуация в связи с распространением коронавируса оказалась для США хуже, чем атака на Перл-Харбор и теракты 11 сентября.

Только вместо агрессивных японцев, напавших на США в 1941 году Трамп находит нового врага Америки – Китай с его «виной» в мировой пандемии коронавируса. Тогда вероятно, для России у Трампа, остается роль исламских террористов, организовавших нападение 11 сентября 2001 года на Всемирный торговый центр(ВТЦ) в Нью-Йорке.

Трамп ветував резолюцію, яка мала обмежити його військові повноваження щодо Ірану

«США не застосовували силу проти Ірану, як стверджується в резолюції. Чотири місяці тому я ухвалив рішення ліквідувати Касема Сулеймані, коли той був в Іраку. Іран відповів серією ракетних обстрілів по наших військах, розквартированих в Іраку. Нікого внаслідок цих атак не було вбито», — стверджує американський президент.

В Індії на заводі LG стався витік газу: є загиблі

Представник поліції заявив, що 1500 людей евакуювали з сусідніх сіл, а 300-400 людей госпіталізували. Водночас координатор районних лікарень заявив, що 1000 людей доставили до різних медзакладів.

Бенксі створив нову картину: на ній зображена медсестра у ролі супергеройки

На полотні зображена дитина, яка тримає в руках нову ляльку − медсестру з червоним хрестом на грудях та супергеройським плащем. В неї простягнута рука, як у супергероїв у польоті перед новою місією.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини