MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 травня 2020

257 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 травня

Кадровая политика Зеленского в итоге обнулит его президентский рейтинг, – экс-нардеп

Одно из слабых мест власти – это кадровая политика. Для осознания причин того, почему у Зеленского так много ошибок и проблем, надо понять, что именно кадровая политика является основой для проведения эффективного государственного управления и от качества всех назначений зависит результат. Ведь достигать результата должны именно те, кого назначают на управленческие должности или кого делегирует политсила в парламент.

Зеленський потрапив у пастку, яка може бути вигідна росіянам

19 травня нардеп Деркач оприлюднив "плівки" із голосами, схожими на голост Петра Порошенка, Джо Байдена та ексдержсекретаря США Джона Керрі. У розмові озвучена вже давно відома історія про відставку генпрокурора Шокіна в обмін на мільярд від США, а ще про підвищення тарифів для населення на 100% замість 75%, як хотів МВФ. Як розмова опинилася в руках Деркача – це окрема тема, бо за безпеку записів перемовин державних діячів відповідають офіцери безпеки обох держав.

Офіс генпрокурора зобов’язали відкрити справу про держзраду представників ОПЗЖ

Відомо, що у березні делегація українських народних депутатів від "Опозиційної платформи – За життя" зустрілася з депутатами Державної думи Росії в Москві. У партії заявили, що сторони обговорювали створення "парламентського виміру нормандського формату" в рамках роботи міжфракційного депутатського об'єднання "Міжпарламентський діалог в ім'я миру: Україна – Росія – Німеччина – Франція", створеного у Верховній Раді 12 листопада 2019 року.

"Психологічний ефект". Навіщо владі зайві заборони під час карантину

Вибір без вибору. Влада насправді не знає, що обрали би люди, якби були добре поінформовані та приймали рішення неупереджено? Приймаючи рішення про те, що буде кращим для громадян, влада позбавляє людини фактичного вибору. Чи може це призвести до маніпуляцій – питання досі відкрите.

"Казліна ти дурна!" – Андрій Богдан надавав по вухах козлу в оновленому столичному зоопарку. ВIДЕО

При цьому з рота тварини випав стаканчик корму, що довело до сліз хлопчика, який стояв поруч – ймовірно, то був той корм, що тварині купили хлопчик з татом, адже у контактній зоні зоопарку прийнято пригощати тваринок чимось смачненьким з дозволеного ветеринарами для певної тварини.

Масове вбивство на Житомирщині та смерть нардепа Давиденка: експерт-кримінолог звернула увагу на одну схожу деталь

Пам'ятаю, за часів Порошенка що півроку, а іноді і частіше, ставалось резонансне вбивство – мені довелось завести зошит і все фіксувати та відстежувати, бо це дуже цікавий зріз кризової реальності. Крім того, публічна позиція та поведінка правоохоронних органів щодо гучних злочинів є прекрасним барометром підкилимної політики.

Супермаркет у Польщі переборщив із патріотизмом і назвав "польськими" українські огірки й бельгійську моркву

У відомстві вважають, що супермаркет намагався викликати в покупців почуття "економічного патріотизму", виставляючи як польські товари, які ними не були. Серед них, зокрема, були огірки з України, морква з Бельгії та Нідерландів і капуста з Франції.

В России предложили запретить освещать тему коронавируса

«Я считаю, что вообще надо взять и запретить всем СМИ любые разговоры на тему коронавируса. Есть федеральный штаб и региональные штабы, и только их информацию давать в массы, иначе все это будет бесконечно», – подчеркнул он.

США приготовили плохие новости для Путина. Это удар по статусу сверхдержавы

Похоже, Путин уже выбрал опцию номер один. И администрация Трампа, и те, что придут за ней будут видеть в России фактического союзника Китая – и относиться к ней соответственно. Между тем, КНР уже доказала – она согласна только на отношения "сюзерен-вассал".

Китай звинуватив США в підштовхуванні країн до "нової холодної війни"

Такі заяви в МЗС Китаю зробили після того, як міністерство торгівлі США оголосило про введення санкцій проти 33 китайських компаній – зокрема через переслідування уйгурів та інших мусульманських меншин в автономному окрузі Сіньцзян. А в Сенаті США оголосили про намір розширити додаткові санкції проти Китаю через намагання посилити його контроль над Гонконгом.

За мотивами культового серіалу "Друзі" вийде книга з рецептами страв

Книга з’явиться на книжкових полицях США 22 вересня цього року за ціною $29,99, вона вже доступна для передзамовлення на Amazon. 

Спортивний експерт: Сьогоднішня перевага "Шахтаря" в Україні – не заслуга команди, а слабкість опонентів

Після того як у жовтні 1996-го клуб прийняв Рінат Ахметов, він намагався робити ставку на українських тренерів та футболістів. Працювали Віктор Прокопенко, Анатолій Бишовець, які спиралися на українських гравців. І навіть у таких обставинах могли складати конкуренцію "Динамо". Але на міжнародному рівні – поразки від клубів нижчого рівня.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини