MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 червня 2020

365 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 26 червня

По результатам исследования, если бы парламентские выборы состоялись в ближайшее воскресенье, то наибольшее количество голосов было бы отдано за партию "Слуга народа" (Д. Арахамия, А. Корниенко, Р. Стефанчук) – 29,7%, "Оппозиционную платформу - За жизнь" (Ю. Бойко, В. Рабинович, В. Медведчук) – 19,2%, "Европейскую солидарность" (П. Порошенко, А. Парубий, И. Геращенко) – 14,7% и "Батькивщину" (Ю. Тимошенко, С. Тарута) – 9,3%.

С какой целью Зеленский "подсветил" Елену Кравец на киевских выборах

Две связанные друг с другом задачи первого этапа в реализации проекта "Кравец – мэр Киева" – 1) оттестировать восприятие киевлянами идеи о том, что следующим мэром столицы вместо Кличко должна стать женщина и 2) оттестировать восприятие идеи о том, что следующим мэром столицы может быть именно Елена Кравец.

"Так, я не ідеальна і не хочу": Третьякова відреагувала на скандал з дітьми, назвавши його "організованим булінгом"

Третьякова розказала, що самотужки "витягнула у життя" чотирьох дітей, не брала лікарняних, працювала не менше 50-60 годин на тиждень та не отримувала виплат на дітей: "Був час, коли страшенно боялась змінити роботу, бо для навіть місячного пошуку іншої не було жодного запасу у родині. А дома було троє-четверо дітей, яким потрібно було дати освіту, враження від світу, мови, інформацію".

Вакарчука достроково позбавили депутатських повноважень

Водночас у партії наголосили, що Вакарчук залишається активним членом партії, а до фракції «Голосу» приєднається наступний кандидат з передвиборчого списку — Аліна Свідерська.

Іран погодився передати для розшифровки до Франції "чорні скриньки" літака МАУ

"Щойно на Раді ІКАО представники Ірану погодились передати у Францію для розшифровки бортові самописці літака Українських авіаліній рейсу PS752. Це стало можливим завдяки послідовному тиску українського Уряду і їхніх колег з інших країн", - написав Єнін на своїй сторінці у Facebook.

Дейнега: Пропонували Офісу президента реформу, яка б могла забезпечити проведення 120-150 тисяч тестів на тиждень. Минуло чотири місяці…

Постараюсь коротко. У березні цього року я прийшов до Офісу Президента. Зі мною були представники однієї дуже великої мережі лабораторій. Проаналізувавши стан речей, кількість обладнання, фахівців і якість менеджменту, вони запропонували просту реформу - централізувати обласні лабораторії у кілька великих центрів. Це б дозволило не упиратись більше в тривалість робочого дня окремо взятого лаборанта в обласному центрі, а організувати цілодобову роботу, рівномірну загрузку і раціональне використання часу фахівців та реагентів. Також пропонувалось закупити потрібну кількість реагентів для апаратів Gene Expert якими засіяна країна, і які можуть теж робити тести.

"Чорні лісоруби" та лісгоспи: що маємо робити, аби врятувати власні ліси

Є ще в цій історії один пункт, за яким саме держава має покривати збитки з бюджету на придбання житла цим людям. Звичайно, мова йде не тільки про житло – десятки або сотні мільйонів гривень доведеться десь знайти на розмиті часто нові дороги, які не мали б розмиватися, якби підрядники не економили на системах водовідведення і так далі.

Україна передала в концесію перший великий об’єкт – Херсонський морський торговельний порт

Концесію уклали на 30 років, а у 2030-му концесіонер зобов’язався забезпечити обсяги перевалки вантажів порту на рівні не менше 1,36 млн тонн. "Що це дасть? Стабільний розвиток, збережені та нові робочі місця, добробут всього міста і регіону, сприятливі умови для зростання економіки", — переконує Криклій.

Парадокс Путина: рейтинг у царя есть и приличный, а реальной поддержки нет

Российские обозреватели, давая такой утвердительный ответ, одновременно задаются этим же вопросом по второму кругу и недоумевают: Госдума поправки утвердила, все процедуры соблюдены и де-юре обновлённая и обнулённая конституция уже считается принятой. Всенародное голосование по поправкам – это не то что пятое, а можно сказать, десятое колесо в телеге российского законотворчества. Глава ЦИК Элла Памфилова по этому поводу дала однозначные разъяснения.

Лукашенко заявил о необходимости изменить конституцию Беларуси

"Конституция – Основной Закон. Мы ее сделаем за два года. Несколько вариантов мне уже предложено – они не годятся. Люди просто боятся вносить более решительные изменения в Конституцию. Я думаю, нам это надо сделать. Еще до принятия Конституции мы вообще много сделаем в плане передачи полномочий вниз – до председателей райисполкомов, губернатора", – заявил он.

Эль Мюрид: Поправки в конституцию РФ – это не лечение страны, это продление агонии

Бесконечные призывы "не раскачивать лодку" и сохранять стабильность в принципе противоречат основной сути существования любой системы – она способна сохранять свою стабильность только в балансе с развитием. Развитие – это всегда риск, развитие всегда "раскачивает лодку", но оно дает шанс отвечать на вызовы, приспосабливать систему к ним и в конечном итоге – обеспечивает ту самую устойчивость, о которой так печется Путин.

Джамала: Як я знялася у фільмі Netflix, або як затусила з Віллом Фереллом і Рейчелл МакАдамс!

На зйомках мене вразило все, починаючи з дбайливого ставлення до зелених зон біля локації до кількості задіяних в продакшені людей і професіоналізму знімальної групи. Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все виглядало приголомшливо. І актори, і масовка були настільки гарні, що неможливо було відвести очей. Оператор Денні Коен (до речі, номінант на «Оскар»!) і режисер Девід Добкін дуже докладно пояснювали, що вони хочуть бачити в кадрі. Пізніше я познайомилася з Уіллом Ферреллом, нереальною Рейчелл МакАдамс (обожнюю «Щоденник пам'яті») і відомим красенем Деном Стівенсоном.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини