MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 липня 2020

239 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 7 липня

Чем больше президент делает все наоборот, тем больше Украина будет зависеть от Запада – Фурса

Говорят, Зеленский очень не любит наших западных партнеров. И их советы. Как Янукович, который очень не любил ничего делать под давлением. Вот сильно не любит. Прям до того, что если послы G7 скажут, что не надо прыгать с моста, то он обязательно прыгнет. Особенно если на 1+1 скажут, что нет большей доблести и ничто так не помогает рейтингу, как прыжок с моста. Или сразу с 9-го этажа.

Влада готує податковий "сюрприз" власникам землі: Заплати шість тисяч гривень за пай

Протягом останніх років українці дедалі частіше відмовляються здавати землю в оренду і вирішують обробляти її самостійно, констатував у розмові з DW голова Комітету підприємців агропромислового комплексу при Торговельно-промисловій палаті (ТПП) України Олег Юхновський: "Після 2014 року тенденція до розірвання договорів оренди пришвидшилася. Відтоді на селі зростає підприємницький дух, дрібний бізнес непогано розвивається. Це створило проблеми для великих компаній". Конкуренція за землю зростає, додає він.

Кількість жертв лісової пожежі на Луганщині зросла до 5 осіб. ФОТО

За попередніми даними, внаслідок лісових пожеж на території Новоайдарського району Луганської області загинули 5 осіб, 9 – госпіталізовані до лікарні.

"Попередньо 5 осіб загинуло та 9 осіб госпіталізовані до лікарні. Вогнем знищено близько 80 дачних будинків садового кооперативу "Вовча яма" та 45 житлових будинків у с. Смолянинове", – йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби за надзвичайних ситуацій..

 

"Це спроба реваншу Росії": Княжицький про розгляд конституційності мовного закону

"Я не почув жодних аргументів, які б стосувалися цього закону, тому що права російської мови, російськомовного населення, інших національних меншин регулюються не цим законом, а законом про національні меншини, який треба прийняти. І в цьому законі (про мову. - Ред.) є згадка про цей закон (про нацменшини, - Ред.), і вимога до Кабінету міністрів його прийняти. Очікуємо, що Кабмін розробить такий проєкт і подасть до Верховної Ради, так що очевидно, я вважаю скаргу абсолютно безпідставною", – пояснив нардеп.

Україні потрібно вибратися з кремлівського зачарованого кола, – Портников

Український віцепрем'єр Олексій Резніков стверджує, що зберігає оптимізм і навіть що "Росія готова зблизити позиції" – але з точкових питань, таким, як звільнення полонених, режим припинення вогню і навіть (от це прогрес буде!) відкриття пунктів пропуску з окупованих територій на територію України, закритих з моменту початку епідемії за рішенням маріонеткової влади. Втім, компромісів з приводу припинення вогню не виключає і Дмитро Козак.

Тільки вісім категорій громадян: В МЗС розповіли, хто може в’їжджати до ЄС

“Зараз Україна дійсно не відповідає критеріям, які визначені Євросоюзом для того, щоб держава потрапляло в умовний “зелений” список… Але навіть із цієї заборони є вісім винятків, вісім категорій громадян, які можуть в’їжджати на територію Європейського Союзу, навіть незважаючи на наявну заборону”, – зазначив Кулеба.

Волонтерка: Або ми даємо дітям з ОРДЛО шанс побачити, як живуть інші, або ця війна навічно

Я виросла на півдні біля Криму, зараз це прикордонна зона КПП Каланчак, ви ж знаєте. Для мене патріотизм і любов до України, було незрозуміло. Я там чула в дитинстві, як мама бідкалася, коли вбили Чорновола, що Україну ми втратили, але то було розуміння, що як би я іграшку якусь поламала і все.

Лічильники на карантині: як коронавірус вплинув на споживання електроенергії

Оскільки чайники досить енерговитратні, це призвело до різкого, на рекордні 2,8 ГВт, збільшення споживання електроенергії. Цей приклад люблять наводити енергетики, щоб показати, наскільки споживання залежить від поведінки людей.

Что известно о деле украинского футболиста, которого РФ обвинила в шпионаже?

Итак, осенью минувшего года украинец был задержан в Москве якобы по подозрению в контрабанде (ч. 1 ст. 226.1 УК РФ: «Незаконное перемещение через границу сильнодействующих, ядовитых, отравляющих, взрывчатых, радиоактивных веществ или боеприпасов»).

Майк Помпео: США рассматривают возможность блокировки TikTok

“Я не хочу опережать президента (Дональда Трампа – ред.), но это то, что мы рассматриваем”, – сказал Помпео, отвечая на вопрос о запрете TikTok в интервью Fox News.

Он также добавил, что люди могут установить TikTok, если они хотят, чтоб их “личные данные оказались в руках Коммунистической партии Китая“.

Подозрение в госизмене: В Москве задержали советника главы "Роскосмоса" Рогозина 

«Он занимался выстраиванием информационной политики внутри госкорпорации и входящих в нее предприятий, а также курировал некоторые спецпрограммы», — говорится в сообщении.

Forbes: бубонная чума в Китае – чем это чревато?

Да, это та самая чума, которую переносят бактерии yersinia pestis и которая передается человеку через укусы блох от зараженных грызунов. Да, эти блохи кусают животных вроде крыс, мышей и сурков. Да, блохи, кусающие крыс, зрелище не из приятных. Да, yersinia pestis — возбудитель «черной смерти», которая в середине XIV века убила более 50 миллионов человек в одной Европе. Да, в прошлом ноябре во Внутренней Монголии было еще четыре случая чумы.

Русифікація проти українізації у 1920–1930-х роках. Хронологія подій

Визвольні змагання українців 1917–1921 років показали: царизму не вдалося знищити український народ, перетворити його в частину росіян. І українці здатні боротися за свої національні права, в тому числі й у сфері мови й культури, пише голова Вченої ради Національного університету «Острозька академія», професор, заслужений діяч науки і техніки України Петро Кралюк для Крим.Реалії.

Вчені показали, як виглядатиме співробітник на віддаленій роботі через 25 років. І це невтішні новини

Автори проєкту виділили відразу кілька відмінних рис "сюзанни": запалені очі; погана постава; випадання волосся; деформація пальців і долонь; зморшки; бліда шкіра; постійний стрес.

 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини