MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 липня 2020

126 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 липня

Припинення вогню: війна точно продовжиться, різними засобами і на різних фронтах

Я скептично відношуся до сталості чергового припинення вогню. Все показує, що це майже нереально. Та все ж, будь-яке "майже" варте щоб спробувати, тим паче, коли мова іде про життя. Як військових, так і цивільного населення прифронтової лінії. Найбільша кількість загиблих військових саме від снайперського вогню, який чи не вперше потрапив в заборону.

Ціна перемир'я: чи змусить Путін Зеленського скасувати місцеві вибори

Зеленський таки зателефонував Путіну. Можливо, він озвучував кремлівському лідеру свою геніальну ідею стосовно того, що всі глави держав – учасників нормандської четвірки – повинні підписатись під рішенням про "всеохопне перемир'я". І, ймовірно, отримав цілком прогнозовану відмову. А може, на Банковій таки проконсультувалися з МЗС, і порадили президентові не робити аж надто відвертих дурниць. Тому блискучу ідею було відкладено до кращих часів. Втім, це не так вже й важливо.

Кочетков: Для многих боевиков пребывание на передовой – единственный способ заработка. И перемирие грозит их этого заработка лишить

У боевиков ОРДЛО ситуация иная. Для большинства их них пребывание на передовой — единственный способ заработка. И перемирие в перспективе грозит их этого заработка лишить. Поэтому российские командиры, которые в этой псевдоармии на всех ключевых постах, могут отдавать приказы, грозить страшными карами, но все равно махновщина вылезет наружу, и кто-то в нашу сторону обязательно пальнет. И не один раз.

Главный индикатор отсутствия системной борьбы за права человека и освобождение оккупированных территорий

Гибель во временно оккупированном Крыму трехлетнего Мусы Сулейманова, сына крымского украинского политзаключенного Руслана Сулейманова должна вновь актуализировать проблему систематических, массовых и неустранимых нарушений прав человека российскими оккупантами на оккупированных Кремлем территориях, сопряженных с геноцидом коренного крымскотатарского народа.

В окупованому Криму прощаються з трирічним сином політв'язня Сулейманова. ФОТО

"У пошуках брали участь не тільки кримські татари. За ці два дні було багато людей, які щиро співчувають, різних національностей, різних конфесій для яких Муса став близьким. Для тисяч людей, які шукали дитину, це перестало мати значення. Через дві доби Мусу Сулейманова знайшли в стічній ямі. Прес-служба МНС Криму підтвердила смерть трирічного Муси Сулейманова", - йдеться в повідомленні.

У Росії поліцейський зламав руку журналісту, який висвітлював голосування щодо поправок в конституцію. Суд оштрафував журналіста

В російському міністерстві внутрішніх справ сказали, що поліцейський не нападав на Френкеля, а лише «у встановленому законом порядку видалив його з дільниці».

Кремль також вимагав розібратися у ситуації зі зламаною рукою журналіста, але підсумок такий — Френкеля визнали винним і оштрафували, поліцейському — нічого.

"Стена Трампа" рухнула под напором урагана. ВИДЕО

В сети появилось видео, в котором напор ветра разрушил часть так называемой «стены Трампа» — пограничного барьера между США и Мексикой, который возводят по распоряжению американского президента для защиты от нелегальных мигрантов.

Еще одна потеря: Умер знаменитый японский дизайнер Кансай Ямамото

Сообщается, что Ямамото долгое время боролся с лейкозом, в начале мая его госпитализировали и последние месяцы проходил лечение в одной из больниц Токио. На похоронах Ямамото присутствовали только самые близкие родственники.

Кінець світу, прибульці й кровожерлива Ґвінет Пелтроу в романі Джима Керрі "Мемуари та дезінформація"

Ґвінет Пелтроу, наприклад, постає в образі «войовничої берсеркині», яка закликає світ – перед лицем Апокаліпсису – веселитися: «Нехай вашою головною проблемою стануть зморшки від сміху, ще, можливо, дещо обвисла шкіра на шиї».

Мирча Луческу покинул пост главного тренера "Динамо" Киев – Gazeta Sporturilor

"К сожалению, я решил отказаться от сотрудничества с "Динамо" Киев. Благодарю семью Суркисов за оказанное доверие, но я не могу начать работу в атмосфере враждебности, особенно со стороны той группы ультрас, чья поддержка так важна для команды", - сказал Луческу.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини