MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 серпня 2020

301 0

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 серпня 2020

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 5 серпня.

Навіки залишилися молодими: 8 захисників України, які загинули у липні 2020 року. ФОТО

Наймолодшому – 18, найстаршому – 41. Олег Шило, Тарас Матвіїв, Євген Чумаченко, Дмитро Красногрудь, Микола Ілін, Ярослав Журавель, Василь Кравченко, Артем Козій – вони загинули за Україну і за її перемогу. Пам’ятаймо їхні імена та їхній подвиг. Не пробачимо ворогу їхню смерть.

Казарин: Цель визита Медведчука в Крым – не загар и не пахлава. А напомнить о том, кому в Киеве Кремль выписал ярлык на княжение

В украинской политике правят вожди. «Батькивщина» невозможна без Юлии Тимошенко, «Удар» – без Виталия Кличко, а «Слуга народа» - без Владимира Зеленского. Персональные бренды важнее институциональных и в общем правиле есть лишь одно исключение. Партия Москвы. Те, кто отдают за нее голоса, знают, чего хотят. В их райдере – ностальгия по молодости и советские штампы. Мечта об империи и страх перед будущим. Они тоскуют о прошлом и оттого выискивают в бюллетене помазанника Москвы. Партийный бренд не имеет принципиального значения: в разное время они шли голосовать за Компартию, Партию регионов, Оппоблок и ОПЗЖ.

Як виглядає ортодоксальний шарійовець

Шарійовщина, як вона є. Зустрів типового і агресивного представника конспірологічних теорій. Говорив з ним майже годину. Більше слухав, щоб зрозуміти цей типаж. Ось його портрет. Киянин. Трошки за 50-т. Таксував, працював на будівництві. Зараз працює на СТО. З його слів, має золоті руки. Пам’ятає і кляне Горбачова. Голосував за Зеленського, але вже розчарувався. Зараз він – ортодоксальний шарійовець. Не пропускає його передач, дивиться на телеканалах. Активно цікавиться політикою...

Убытки "Укроборонпрома" и хаос в оборонной промышленности. Защищать страну для президента сейчас не доходно – Бутусов

Убытки "Укроборонпрома", провал Гособоронзаказа и хаос в оборонной промышленности требуют публичных оценок, а не позорного умалчивания. Положение в оборонной промышленности вызывает один вопрос - почему все государственные деятели, которые отвечают за ее состояние молчат, и не требуют внимания государства к тотальному недофинансированию? Министр финансов Сергей Марченко 29 июля заявил, что бюджет перевыполняется. Но 1-й квартал 2020-го концерн "Укроборонпром" официально закончил с убытком в 681 миллион гривен!

Маркетинг тюремних грат. Чому VIP-камери Малюськи оголюють глухий кут пенітенціарної системи

Чинна влада продовжує фонтанувати "реформаторським креативом, від якого українці не знають, чи сміятися, чи плакати. Нещодавно ньюзмейкером став міністр юстиції Денис Малюська, який почав продавати подарункові сертифікати на відсидку у VIP-камері – з "євроремонтом", м’якими нарами, людським туалетом і гарячим душем, кондиціонером і телевізором. Мовляв, тюремні сертифікати можна буде дарувати чиновникам на їхні дні народження. А, наприклад, "приїжджаючи в Одесу, до стандартного набору плавок, сонцезахисних крему та окулярів, тепер слід додавати сертифікат на платну камеру".

Вагнеровцы должны были ликвидировать Лукашенко. В разгаре каскадная операция против Украины и Беларуси, – Пионтковский

Знаковый российский политолог, находящийся в Вашингтоне, в эфире программы телеканала Еспресо "Студия Запад с Антоном Борковским" рассказал о демарше Козака, дипломатической пощечине Путина Зеленскому и подготовке спецоперации по устранению Лукашенко  События нарастают как снежный ком. Козак, который от Кремля курирует украинское направление, заявил фактически о выходе России из переговорной группы на уровне советников. Действительно, история творится на наших глазах. 

Вибух у Бейруті. Хто винен та що буде далі?

Наслідки будуть серйозні для самого Лівану — вони без сумніву призведуть до падіння цього уряду. Але це станеться через деякий час. Зараз навряд чи політичні сили — опозиційні чи провладні — готові будуть бити горщики і намагатися роздмухувати протистояння в умовах катастрофи, яка сталася. Швидше ми тут побачимо прояви солідарності. Звісно, після того, як ситуація трохи владнається, і шукатимуть, хто винен, очевидно, винним стане уряд. Бо коли ви починаєте розбиратися з катастрофою, то завжди шукатимете винних. Така людська природа. Людина завжди хоче відповісти на питання "Хто винен? Кому це вигідно?"... 

"Вас посадят, а детей заберут в детдом": Светлана Тихановская рассказала об угрозах с украинского номера

Кандидат в президенты от оппозиции и главная соперница действующего президента Александра Лукашенко на выборах Светлана Тихановская, которая ранее вывезла детей из Беларуси, рассказала об обстоятельствах, под влиянием которых она приняла такое нелегкое решение. Оказывается, Светлане и ее детям угрожали неизвестные, звонившие с номера украинского мобильного оператора. Такие действия неизвестных она назвала это подлым и противным поступком. Кроме того, Светлана Тихановская добавила, что никогда не сталкивалась с подобным и как мама, конечно, очень запаниковала.

Память инвестора коротка и избирательна. В ближайшее время Аргентина выйдет на рынок с новыми заимствованиями, – банкир

Вчера Аргентина реструктуризировала 65 млрд. долларов внешних долгов перед частными кредиторами. Завершив свой 9-й в истории и 3-й в 21-м веке дефолт. Их держатели согласились обменять плохие "старые" бонды на лучшие в мире "новые". В соотношении 55 новых за 100 старых. Списав таким образом 45 процентов их стоимости и подарив Аргентине 30 млрд. долл. На повестке дня вопрос, что делать с кредитами МВФ. Которому страна должна 44 млрд.  

Суперник Майка Тайсона перед боєм застрахував власні вуха

Американський боксер Рой Джонс перед поєдинком із Майком Тайсоном застрахував власні вуха. Про це менеджер Роя Джонса Жолт Барна повідомив у Instagram. За його словами, колишній володар титулів у п'яти вагових категоріях вирішив застрахувати вуха напередодні поєдинку з колишнім абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Майком Тайсоном.

"Блохін – гордість нації, а Суркіс – ніхто": Маркевич став на захист Блохіна після заяви президента "Динамо"

Голова комітету збірних УАФ Мирон Маркевич розкритикував президента "Динамо" Ігоря Суркіса за критичні висловлювання на адресу колишнього тренера киян Олега Блохіна. Таким чином, Маркевич відреагував на заяву Суркіса про те, що Блохін у 2012 році зрадницьки покинув збірну України посеред відбіркового турніру чемпіонату світу заради роботи в "Динамо".

"Суркісу треба подивитися на себе з боку. Блохін – це гордість нації, а хто такі Суркіси? Не розумію. Не має він ніякого ні морального, ні фізичного права таке говорити. Блохін – гордість нації, Суркіс – ніхто", – сказав Маркевич, який очолює комітет національних збірних Української асоціації футболу.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини