MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 серпня 2020

209 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 серпня

"Перемога" Кравчука в ТКГ: скільки коштуватиме Україні згода провести вибори на Донбасі

Якщо прочитати інформацію про вчорашнє засідання мінської ТКГ на сайті президента України, може скластися враження, що до миру на Донбасі залишилось кілька тижнів, від сили — місяць-другий.

Чи дозволить Зеленський залишитися російським військам в ОРДЛО?

Почнемо з полонених - це традиційний пряник Путіна. Ми вам когось віддамо, але зі страшним скрипом, викручуючи руку і головне, змушуючи нашу сторону виглядати ідіотами, бо цей обмін кілька разів буде перенесено і, в результаті, на одного нашого буде 3-4 їхніх. 

Одноліток Академії наук і перший Герой України: чим запам'ятався Борис Патон

Народився він у Києві, в сім'ї відомого науковця-містобудівника, директора та засновника Інституту електрозварювання Євгена Патона та домогосподарки Наталії Патон. Род Патонів – стародавній і відомий настільки, що виник навіть напрям досліджень: патонознавство. Пращури Євгена Патона — дворяни Російської імперії, вони обіймали очільні посади як на військовій, так і на цивільній службі.

Нацрада позапланово перевірить телеканал "112 Україна" через висловлювання про "громадянську війну" в Україні

Серед виголошених гостем передачі народним депутатом України II-VII скликань, головою забороненої в Україні Комуністичної партії Петром Симоненком сентенцій були зокрема й такі, що в Україні йде "громадянська війна", що "треба повернути всіх у казарми за місцем дислокації основних частин", і тоді війна закінчиться, що "з донецького боку ніхто не буде проявляти агресію, вони сьогодні обороняються" тощо.

Кто отравил Навального?

Спецслужбы давно устранили бы Алексея, но Кремль не хотел делать из него мученика и надеялся уничтожить политически, дискредитировать, замазать грязью. Ситуация в Беларуси, видимо, заставила их перейти к решительным действиям.

Російський окупант Гіркін пропонує допомогу Лукашенку

"Поки він іде до поразки семимильними кроками, він танцює на граблях, на яких танцювали Милошевич, Янукович і інші", - зазначив Гіркін, і додав, що Лукашенко робить кроки, намагаючись подавити ескалацію, а виходить усе навпаки.

"Слуги" Лукашенка порушили кримінальну справу проти опозиції

Зазначається, що справу порушено за ст. 361 КК країни "Захоплення влади". У Генпрокуратурі повідомили, що створення і діяльність такої ради була нібито спрямована на захоплення державної влади.

У Німеччині почали дослідження безумовного базового доходу. Учасникам платитимуть по 1200 євро щомісяця упродовж трьох років

Приймання заявок на участь розпочалося 18 серпня. На першому етапі науковці хочуть зібрати базу даних 1 млн людей, серед них вони оберуть 20 тисяч, які найкраще підходять для експерименту. Після опитування вчені оберуть 120 людей, які отримуватимуть базовий дохід, та 1300 людей для порівняльної групи, де соцвиплату не отримуватимуть.

Що їсти, аби покращити настрій та зменшити ризик появи проблем із ментальним здоров'ям

Аби бути спроможними залишатися в порядку, важливо піклуватися про фізичне здоров’я, зокрема. Сон та відпочинок, дотримання інформаційної гігієни, фізична активність, відмова від алкоголю, повноцінний і збалансований раціон – те, що допоможе бути більш стійкими у сьогоднішніх реаліях. На останньому зупинимося докладніше.

"Динамо" представило форму на новий сезон. ФОТО

Форма виготовлена з тканини NB DRY, яка швидко відводить вологу від тіла і швидко висихає. Плетіння, що дихає, на спині використовується для кращого теплообміну. Сама футболка має поліпшену аеродинаміку і не заважає рухам під час матчу.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини