MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 серпня 2020

157 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 26 серпня

Для Зеленського новий політичний сезон стане визначальним: Гончарук передбачив дострокові вибори президента

В новий сезон Україна входить на фоні адаптивного карантину і антирекордами по COVID-19; парламент – із "монобільшістю напіврозпаду"; новий уряд – без затвердженої програми дій. В минулому серпні після тотальної перемоги "Слуги народу" на парламентських виборах у політикумі та суспільстві панувало очікування фундаментальних змін. Зараз уже мало хто сподівається на бліцкриг реформ. Головне очікування – аби не стало гірше. Минув лише рік, але змістовно – прірва, пише у своєму блохі на НВ експрем'єрміністр України Олексій Гончарук.

Україна має шанс перейти в контрнаступ щодо Мінських домовленостей

Дії режиму Лукашенка в останні тижні яскраво засвідчили перед усім світом сутність влади Республіки Білорусі, яку вона набула не сьогодні й не вчора – ця сутність формувалася впродовж усіх 26 років правління "бацьки", ба більше – вона зросла на підґрунті невикорінного радянського тоталітаризму. І навіть у разі відходу від влади персонально Олександра Григоровича, "лукашизм" як такий нікуди не подінеться – залишаться тисячі бузувірів-убивць із спецформувань, залишаться нечисленна номенклатура, залишаться "червоні директори" великих і малих держпідприємств, які не хотітимуть і не вмітимуть працювати по-новому, залишаться ті немалі верстви населення, які хоча й із мінімальним, але все ж комфортом живуть у нинішніх умовах.

Казанский: Цель России – легализовать в Украине свои оккупационные администрации

Сначала формальным поводом для срыва выбрали постановление Верховной Рады о местных выборах, в котором РФ была названа агрессором. Россияне заявили, что оно противоречит Минским соглашениям и потребовали, чтобы Рада его отменила. Фактически - применили откровенный шантаж и угрожали полностью заблокировать переговоры, если Украина не выполнит условия Москвы. Леонид Кравчук попытался пойти на компромисс и обратился к парламенту с просьбой убрать из постановления тот пункт, который не устраивает Россию. Но россияне все равно сорвали встречу (только уже под другим предлогом), даже несмотря на эти уступки. Ибо в ни в каком мирном урегулировании не заинтересованы.

Похвалила Лукашенка і несподівано "наїхала" на Зеленського. Сніжана Єгорова записала чергове скандальне відео

Єгорова заявила, що Зеленський обіцяв зупинити медичну реформу Уляни Супрун, але так цього і не зробив. Тепер у країні закриваються лікарні, тубдиспансери та з психіатричних лікарень випускають пацієнтів. Про це вона розповіла у своєму стрімі.

The Times: Джонсон намерен уйти в отставку из-за ухудшения здоровья после коронавируса

Сообщается, что тесть Доминика Каммингса, советника британского премьера, рассказал, что Джонсон все еще страдает из-за последствий коронавируса и планирует в начале 2021 года уйти в отставку.

Туреччина розраховує на співпрацю з РФ після виявленого в Чорному морі газового родовища

"Даний процес виведе державну турецьку нафтову компанію і турецьку державну нафтогазову компанію" Боташ "в іншу лігу. З цим відкриттям вони зможуть вийти на IPO (процедура первинного розміщення акцій) ", - додав Албайрак.

Український Хатіко — У Криворізькому районі знайшли пса, який три роки живе біля могили господаря

Господар собаки помер в 2017 році — працівники кладовища підтвердили, що з тих пір пес постійно приходить до могили.

Как слушать, чтобы люди вам открывались: 8 советов

Как правило, мы все заняты собой и чаще говорим, чем слушаем. Но для того, чтобы коммуникация была успешной, необходимо проявлять интерес к мнению, к жизни другого. Психологи говорят о навыках активного слушания, особенно важных для тех, кто воспитывает детей и подростков.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини