MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 вересня 2020

276 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  1 вересня

"Саша, sorry, ты не наша love story". В Минске полиция начала разгон студенческого протеста против Лукашенко. ВИДЕО

Белорусские силовики приступили к разгону студентов, собравшихся в день всенародной забастовки в Минске 1 сентября на акцию протеста против режима Александра Лукашенко.

Соответствующие видео публикуют в соцсетях очевидцы, передает TUT.BY.

В Україні можуть ввести надзвичайний стан через коронавірус – Ляшко назвав головну умову

В Україні можуть ввести надзвичайний стан через коронавірус. Про це розповів головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко в інтерв’ю для видання “Апостроф“.

Повідомляється, що в Україні істотно погіршилася епідеміологічна обстановка і у зв’язку з цим існує ймовірність введення режиму надзвичайного стану.

З РФ на окупований Донбас прибули снайпери, розвідники і зв'язківці, а також шість вагонів із боєприпасами, – розвідка

Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ нарощує боєздатність з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК. Про це повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на дані ГУР.

За даними української розвідки, через неконтрольовані Україною ділянки кордону Росія продовжує поставляти на тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областей озброєння, військову техніку та майно військового призначення.

"Своїми мікробами та бактеріями брехні ви заразили країну" – "слуга" вщент розкритикував Зеленського

Гео Лерос звинуватив Володимира Зеленського в порушенні обіцянок, перепало й Андрієві Єрмакові. Про це нардеп від "Слуги народу" заявив сьогодні, 1 вересня, під час виступу в парламенті, повідомляє УП.

"Пане президенте, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злилися. Саме ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок", – наголосив депутат.

Більше жодних пасток: НБУ зобов'язав банки надавати споживачам правдиву інформацію щодо існуючих послуг

З 1 вересня 2020 року запрацювали введені Національним банком України вимоги до розкриття банками вичерпної інформації про послуги та їх повну вартість для клієнтів. Відтепер, повідомляє пресслужба регулятора, на вебсайтах та у рекламі банків повинна бути достатня за обсягом, правдива та актуальна інформація про умови депозитів та споживчих кредитів – їхню вартість, повні витрати клієнта, включені додаткові послуги, спосіб оплати, санкції у випадку невиконання клієнтом умов тощо.

Сім переваг євроінтеграції, які вже відчуває кожен українець

1 вересня віднедавна — свято не лише для школярів та студентів, але й для відносин України з ЄС. Цього дня у 2017 році у повному обсязі набрала чинності Угода про асоціацію Україна-ЄС. Що євроінтеграція дала українцям за цей час, якими на дотик є зміни в нашому житті, пов’язані з євроінтеграцією? Розповідаємо про частину, хоча насправді їх значно більше.

Проросійські партії вперше за 11 років програли вибори в міську думу Риги

Проросійська політсила "Saskana/Злагода" та її союзники програли вибори в міську думу Риги вперше з 2009 року. За підсумками виборів 29 серпня в думу пройшли сім партій та об'єднань, із посиланням на національне телерадіомовлення LSM повідомляє "Еспресо".

Владну коаліцію спробують створити чотири фракції. Про це після зустрічі депутатів від блоку "Розвиток/За!" – "Прогресивні" (26,2%; 18 депутатських мандатів) і "Нової Єдності" (15,2%, 10 мандатів) заявив Мартиньш Стакіс, висунутий кандидатом у мери від двох цих політсил.

У мера Тернополя виявили COVID-19

У мера Тернополя Сергія Надала виявили коронавірус. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Відчуваю деякі симптоми, зокрема – неприємний біль у горлі. Якби не тест, в іншій ситуації навіть не звернув би на це увагу. Загальний стан нормальний. Перебуваю в постійному контакті з фахівцями, повідомив свого сімейного лікаря. Переходжу на самоізоляцію і режим роботи з дому. Потреби в госпіталізації немає", – зазначив Надал.

Захисник київського "Динамо" покинув розташування національної збірної

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко вирішив, що захисник  принесе більше користі в складі молодіжної зброї, повідомляє УАФ.

До самовіддачі та ігрових якостей Сашка у тренерського штабу немає жодних зауважень, однак, зважаючи на високу конкуренцію центрбеків у нинішньому складі головної команди, послуги Сироти більше потрібні молодіжній команді, до розташування якої оборонець прибуде сьогодні.

Парк Наталка в Києві отримав премію за найкращий ландшафтний дизайн. ФОТО

Парк Наталка на Оболоні в Києві отримав премію за найкращий ландшафтний дизайн. Це на своїй сторінці в Facebook розповів голова Київзеленбуду Олексій Король.

"Парк Наталка визнано кращим реалізованим об'єктом громадського простору. Журі Української національної премії з ландшафтної архітектури та дизайну визначило його як лауреата першого ступеня", – розповів Король.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини