MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 вересня 2020

216 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  18 вересня

Україна погодилась на імплементацію формули Штайнмаєра – представник у ТКГ

Українська сторона погодилася на впровадження так званої "формули Штайнмаєра" в закон про особливий статус Донбасу.  Про це в ефірі Право на владу заявив представник України у Тристоронній контактній групі, депутат від "Слуги народу" Андрій Костін, повідомляє УНІАН.

За його словами, зараз вирішується питання зміни окремих пунктів "формули", щоб закон "запрацював".

"Ми погодилися на те, щоб була включена формула Штайнмаєра в закон про особливий порядок місцевого самоуправління. Далі: йдуть перемовини про те, які пункти повинні бути змінені для того, щоб цей закон разом з включеною формулою Штайнмаєра працював з точки зору права. Ось про це зараз йде мова", – заявив він.

У Раді представили проєкт Держбюджету-2021: основні показники

Кабінет міністрів представив у Верховній раді державний бюджет на 2021 рік. У Міністерстві фінансів наполягають, що проєкт державного бюджету-2021 збалансований і реалістичний.

Зростання доходів очікується на рівні 9,4%. Доходи складуть 1 трлн 071,1 млрд грн, витрати 1 трлн 350 млрд грн. Дефіцит складає 270 млрд грн. Рівень дефіциту в порівнянні з поточним роком знизили на 1,5% - до 6%. Згідно з проектом, мінімальна зарплата зросте в 2021 році на 30%. Заплановано двоетапне підвищення з 1 січня до 6000 гривень і з 1 липня до 6500 гривень.

"Похоже, совсем свихнулся!", – Аваков прокомментировал истерику Лукашенко

Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков заявил, что Украина не вмешивается во внутренние дела других стран.

"Лукашенко, похоже, совсем свихнулся на своей власти и паранойи вокруг этого. Несет полную чушь. Тексты, вероятно, получил у Путина. Но, если кто-то сходит с ума, – не значит, что все должны действовать также! Мы думаем об Украине и желаем только мира и процветания Беларуси", – написал Аваков в Facebook. Аваков отметил, что Украина не вмешивается во внутренние дела других стран.

Кочетков: Украина подцепила попсовую немочь, которая опаснее коронавируса

Из ненаписанных "Хроник гламурной хунты". Решил президент сделать селфи. А что, нельзя?! Он что, не человек что ли, если один раз оступился и в президенты влип?! Каждый имеет право на ошибку! Длинною в жизнь.

А что главное в селфи? Кто сказал «селфи-палка»? Тебя самого палкой по башке! А ну выйди отсюда! Выйди, розбийнык! Игорь Валерьевич, а Вы чего встаете? А, Вам на котлетную экзекуцию пора? Это святое, приветики там всем, помните, как мы с Вами, ну, Вы со мной — ух! Кароч, министры-депутаты, вы по жизни никто, потому как не знаете, что главное в селфи — фон. И отправился президент за подходящим фоном...

Кто, если не Кернес? Коронавирус стал "черным лебедем" для предвыборной гонки в Харькове

Болезнь Геннадия Кернеса может кардинально изменить расстановку сил в Харькове. Кто может претендовать на пост мэра, если действующий городской голова не будет принимать участие в выборах?

Буквально несколько дней назад исход выборов мэра Харькова, которые пройдут 25 октября, казался очевидным. Даже оппоненты Кернеса в неформальных разговорах признают, что его личный рейтинг позволяет переизбраться без особых проблем. Но если из-за болезни он не включится в избирательную гонку, ситуация станет непредсказуемой...

На Одещині солдата-строковика госпіталізували з інсультом: товариші по службі кажуть, що він піддався "вихованню"

20-річного військовослужбовця строкової служби одного з формувань протиповітряної оборони оперативного командування "Південь", яке дислокується на Одещині, госпіталізували з інсультом. Сам він і товариші по службі кажуть, що це стало наслідком "виховної роботи", проведеної з солдатами командуванням частини. За їх словами, 17 серпня цього року 5 строковиків в / ч А3880, що в смт Чорноморське, самовільно покинули частину. Наступного ранку, приблизно о 7-й годині, одного воїна затримали нетверезим недалеко від розташування частини. Решту знайшли трохи пізніше. До адміністративної відповідальності у результаті солдат не залучили, але командування вирішило покарати їх по-своєму. А заодно і тих, хто не був у "самоволці", пише "Думская".

"Ідіома "іспанський сором" набула для мене нового змісту", – блогер про іспанську віллу "опозиціонера" Шарія. ФОТО

Іспанська вілла Шарія – еталон пострадянського жлобства в середземноморських декораціях. Принаймні зовні. Якщо тобі потрібно її знайти, це дуже просто – шукаєш найпотворніший паркан та найогидніші тюремні решітки на вікнах. Хоча, можливо, вони мають цілком прикладну функцію і допомагають Толіку приготуватися до майбутнього, коли відмивання ним грошей буде вивчене та оцінене судом.

Фермери Великобританії переконані, що виростили найбільший гарбуз у світі. ФОТО

Фермери з Великобританії, 59-річні брати-близнюки Стюарт і Ян Паттон, змогли виростити найбільший гарбуз в Сполученому Королівстві.Зараз гарбуз важить 1198 кг і, як очікується, встановить новий світовий рекорд. Про це повідомляє freshplaza.

Щоб досягти такого результату, брати Паттон витрачали щодня понад 6 годин на догляд за гарбузом.

Футбольний матч у Німеччині за правилами дистанціювання завершився із розгромним рахунком 37:0. ВІДЕО

В одній з нижчих ліг німецького футбольного чемпіонату матч між командами Ріпдорф/Мольц II і Холденштедт завершився розгромом 37:0. Гравці команди, що програла, дотримувалися правил соціального дистанціювання. Ріпдорф хотів перенести матч, так як на їхню думку футболісти суперника під час попередньої гри контактували з гравцем, що заразилися на Covid-19. Їх не переконало навіть те, що суперники здали тести — вони виявилися негативними — мовляв, не минуло 14 днів, пише ESPN. Футбольна асоціація прохання відхилила і поставила перед Ріпдорфом вибір — вийти на матч або отримати технічну поразку і штраф у 200 євро. Команда вирішила зіграти матч — правда в сім чоловік замість одинадцяти і грати, дотримуючись правил соціального дистанціювання. Ну і як це виглядало дивіться на сайті.

Черговий тріумф України: Левченко і Проценко стали найкращими на етапі Діамантової ліги. ВІДЕО

Українські легкоатлетки Юлія Левченко і Ярослава Магучіх завоювали два перших місця в стрибках у висоту на етапі "Діамантової ліги" в столиці Італії Римі. Переможницею змагань стала Левченко, яка стрибнула на 1,98 метра, тоді як найкращим результатом Ярослави стало 1,95 метра, повідомляє УНІАН.

Бронза – у австралійки ніколи Макдермотт, яка також взяла висоту 1,95, але зробила більшу кількість спроб.

"Ніченька", 15 років потому". Тіна Кароль повторила "голе" фото з відомого кліпу

Українська співачка і телеведуча Тіна Кароль поділилася пікантним фото, на якому прийняла таку самісіньку позу як у кліпі "Ноченька", що вийшов ще у 2011 році, і викликала фурор. Деякі кристувачі Мережі, одразу ж кинулися на співачку з критикою і жорстко зганьбилися, не помітивши на фото бретельку від купальника, який дозволив Тіні зробити вражаюче фото, залишаючись одягненою.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини