MENU

Огляд блогосфери від UAINFO.12 жовтня 2020

324 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує  до вашої уваги – традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  12 жовтня.

Часики тикают: Зеленский дал Венедиктовой срок до конца года, чтобы показать результат

Президент Владимир Зеленский заявил, что дал генеральному прокурору Ирине Венедиктовой срок до конца 2020 года, чтобы показать какой-то результат. Об этом он сообщил в интервью BBC Украина, информирует UAINFO.org.

По словам Зеленского, за полгода своей работы экс-генпрокурор Руслан Рябошапка не показал никаких существенных результатов, и если работа Венедиктовой окажется такой же неэффективной, ее он тоже уволит.

Нардепка повідомила добрі новини про Балуха

Володимир Балуха переводять із реанімації в нейрохірургію. Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Ірина Геращенко, повідомляє UAINFO.org.

"Дійсно хороші новини від лікарів В. Балуха: "Володю сьогодні нарешті, після більше ніж місячного перебування в реанімації, переводять у нейрохірургію", – мовиться в повідомленні.

"Він ще не розуміє повністю, що з ним сталося, де він перебуває", – зазначила нардепка.

"Слуги народу" зробили на рекламному білборді дві помилки в одному слові. ФОТОФАКТ

У Житомирі на білбордах, які рекламують кандидатку в місцеві депутати від партії "Слуга народу" Тетяну Руденьку, виявили дві граматичні помилки. Фотографія білборда опублікована в соцмережах, повідомляє UAINFO.org з посиланням на Букви.

У політичній рекламі Тетяни Руденької замість слова “освічені” написано “освіДченНі”.

Користувачі в соцмережах висміяли неграмотність авторів реклами і пожартували над самою кандидаткою, оскільки помилки змінили значення слова.

Сененко: Борди з помилками є нормою в країні, де імітацією міністра освіти і науки є плагіатор

У Житомирі на білбордах, які рекламують кандидатку в місцеві депутати від партії "Слуга народу" Тетяну Руденьку, виявили дві граматичні помилки.

Проблема не тільки в тому, що дані борди з помилками і підвищенням науки Екології невідомо куди є нормою в країні, де імітацією міністра освіти і науки є плагіатор, пише на своїй сторінці у  Facebook Старший науковий співробітник Інституту фізики НАН України Антон Сененко, інформує UAINFO.org.

Проблема в тому, що ці, пробачте на слові, люди мають досі реальний шанс потрапити в органи влади, спираючись на віру темного та неосвіДЧЕННОГО електорату в сраний серіал про месію Голобородька.

Разумков: Людська тупість у вчинках деяких нардепів дивує, вони могли б поборотися за премію Дарвіна

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков закликав нардепів думати, що вони роблять і кажуть, бо на них дивиться вся країна. Як передає UAINFO.org, про це глава парламенту заявив в інтерв'ю виданню "Гордон".

За словами Разумкова, Верховна Рада – це відображення українського суспільства з усіма його плюсами і мінусами.

"У мене достатня кількість колег, з якими ми пройшли всю виборчу кампанію. Сьогодні вони просто близькі для мене люди. Хтось загубився. З різних причин. І це теж певний життєвий урок. Сама Верховна Рада - вона може працювати, вона може об'єднуватися, попри політику, навколо важливих, стратегічних речей. І ми це з вами спостерігали і на початку нашої роботи, і пізніше", – зазначив спікер Ради.

Водночас Разумков додав, що "тупість людська" у вчинках деяких нардепів його дивує. "Знаєте, є премія Дарвіна ... Декому за неї можна було б боротися, і я боюся, що вони могли б увійти в шорт-лист", – наголосив Разумков.

На виборах до литовського Сейму лідирує проукраїнська опозиція

Перемогу в першому турі виборів до Сейму Литви здобула опозиційна консервативна партія Союз Вітчизни – Литовські християнські демократи. Про це із посиланням на портал Delfi повідомила "Європейська правда", інформує UAINFO.org.

За даними Головної виборчої комісії Литви, результати всіх 1989 дільниць показують, що за консерваторів проголосувало 24,8% виборців, і вони отримають 23 мандати в парламенті. Слід зазначити, що членом цієї партії є друг України, експрем'єр Литви Андрюс Кубілюс.

Чому дивовижна російська вакцина не допомагає росіянам? – Петро Олещук

«У нас дуже серйозно обговорюють російську вакцину. Типу можна/не можна брати вакцину у Росії і т.д. Тим часом Маргарита Симоньян залякує росіян та москвичів страшним поширенням коронавірусу, горами трупів, якщо ті не почнуть серйозно дотримуватися карантину і т.д», - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Петро Олещук, інформує UAINFO.org.

«То що? Їй про вакцину не повідомили? Так вона ж, наче, сама вакцинувалася? Чи значення цієї вакцини для долання коронавірусу трохи перебільшене?

Билл Гейтс назвал единственный способ остановить коронавирус

Человечество сможет вернуться к нормальному течению жизни только при наличии доступной и суперэффективной вакцины от коронавируса. Об этом заявил миллиардер и основатель Microsoft Билл Гейтс с эфире телеканала NBC, информирует UAINFO.org со ссылкой на Капитал.

Гейтсу задали вопрос, что нужно человечеству для полного преодоления последствий пандемии COVID-19. "Единственным путем для возвращения людей в нормальное русло жизни является получение суперэффективной и доступной вакцины", — ответил Гейтс.

Ґал Ґадот зіграє Клеопатру! Чи затьмарить акторка Елізабет Тейлор?

Кінокомпанія «Paramount» виграла в боротьбі за епічний історичний фільм, режисеркою якого буде Петті Дженкінс. За інформацією Deadline, за проєкт змагалися Universal, Warner Bros, Netflix і Apple. Про це повідомляє Cinematico, інформує UAINFO.org.

Сценарій до кінокартини написала Лаета Калоґрідіс («Острів проклятих», «Altered Carbon»). Стрічка стане третьою спільною роботою Дженкінс і Ґадот після двох кінокоміксів про Диво-жінку. Акторка є ініціаторкою цього проєкту.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини