MENU

Судья Нураллаев запретил защищать украинский язык в Харькове

1894 5

Чому заборонили мітинг на захист української мови в Харкові? Бо «може викликати обгрутоване обурення … громадян … з неповнолітніми дітьми».

Ількін Садагатович Нуруллаєв - суддя, який заборонив акцію на захист української мови в Харкові. Ми маємо знати!

«В центральній частині міста постійно перебуває велика кількість громадян, а також досить інтенсивний рух автотранспорту. Враховуючи те, що мешканці і гості міста з неповнолітніми дітьми відвідують центральну частину міста з метою культурного відпочину, і проведення заявленого мітингу з заявленими 50 особами що викрикують лозунги може викликати їх негативну реакцію та обгрунтоване обурення».

Орвел? Салтиков-Щедрин? Ні. Начальник ГУМВС в Харківський області полковник міліції І.В.Болюх! В листі меру Харкова Г. Кернесу. Який фігурував як матеріли у справі про заборону громадянину Дмитру Пилипцю провести мирне зібрання 5 червня на центральній площі Свободи. Міськрада спочатку «рекомендувала громадянину Пилипцю відмовитися» від наміру провести засідання, а потім хутко подала до суду, процес зайняв підозріло мало часу. Громадянин Пилипець детально опише хронологію сам пізніше.

Звісно, суд задовільнив позов міськради. В рішенні суду згадали і нацбезпеку і недопущення порушення прав інших громадян і все хароше.

На той самий день на різні місця і час подали заявки на мітинги на ту ж саму тему також «Молода просвіта» і Харківське відділення ВО «Свобода». Їм міськрада також «рекомендувала відмовиться» і в результаті подала до суду.

Валерий ТЕРЗИ

КЕРНЕС ГЕННАДИЙ АДОЛЬФОВИЧ. ДОСЬЕ

 Партия регионов? Нет, черносотенцы Малороссии

Азаров подтвердил, что Партия регионов – это черносотенцы

«Введение двуязычия - это преступление против нации» - Юлия Тимошенко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини