MENU

Фарион и Колесниченко скоро как бараны будут биться лбами - Луканов

471 1

Якщо здуру битисяголовою об стінку, то є ризик, що цеглаповипадає і  стіна розвалиться. Томутреба, аби з протилежного боку стукавсяхтось синхронно.


Раніше в нас такимстукачем був лише народний депутат Вадим Колісниченко від Партії регіонів,а тепер ще й Ірина Фаріон від «Свободи» з`явилася.


Раніше він постукається головою об стінку і зробить  заявупро те, що бандерівців засудив Нюрнберзькийтрибунал. Трошки прибріхував у своїхборотьбі з ненависним  українськимибуржуазним націоналізмом.  Правда,потім вигадав іншу формулу. Мовляв,вищезгаданий трибунал засудив усіхколабораціоністів  і відповіднобандерівців також. Ну це все одно, щосказати трибунал засудив усіх шахраїв,а значить і Колісниченка разом з усією Партією регіонів. Їхнє шахрайствопідтвердив сам заслужений диригентУкраїни Михайло Чечетов. Про «развеликак котят» пам’ятаєте?


Інша справа ІринаФаріон. Вона днями теж явно  стукнуласялобом в стінку і закликала не вивчатиросійську мову, яка є мовою окупанта.Повинен сказати, що там, де один Колісниченко пройшов, трьом Фаріонробити нічого. Бо він, хоч і бореться зукраїнською мовою, але так простодушноніколи не закликав її ігнорувати. А паніІрина  - з усією націоналістичноющирістю.


І це ж треба, щоб її тверезий заклик невчитися за підручником історії однодумцяКолісниченка нафталінового совкаТабачника поєднувався  б з такоюдурістю. Ну хоча про суто практичніміркування подбала на зразок: «Я русскийбы выучил только  за тем, чтобыдопрашивать пленных».


Сиджу собі і думаю, чидіждемося ми того Вашингтона, якийскаже: «Учітеся, трасця вашій матері, брати мої, прошу вас, благаю. Вчітьмови – чим більше, тим краще. І російськув тому числі». А поки що виходить мована мову як головою об стінку.


Тільки навіть синхроннестукання стінку розвалить. Цегла невипаде в один бік, а просто розтрощиться.Доведеться лобами стукатися. Як баранам.


Юрій ЛУКАНОВ 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини