MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 листопада 2020

169 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 листопада (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

Марків дав перше інтерв’ю після звільнення. ВІДЕО

Після повернення в Україну Віталій Марків має намір продовжувати свою військову кар’єру

Про це виправданий італійським судом нацгвардієць розповів в інтерв'ю "Радіо Свободі", повідомляє UAINFO.org.

"Я є чинний військовослужбовець України, – підкреслив українець. – Моя дружина бачила вогонь у моїх очах, коли я щодня збирався на службу, бо я пишаюся тим, чим я займаюся, я пишаюся тим, що можу носити військову форму".

"Я хочу не лише захищати свою країну, але й робити те, чим би пишалися мої рідні. Я збираюся продовжувати свою військову кар’єру", – наголосив Марків.

Марків зустрівся з дружиною після тривалої розлуки. ФОТО

Виправданого апеляційним судом Мілана і звільненого з в'язниці військовослужбовця Нацгвардії Віталія Марківа в аеропорту "Київ" зустрічала його дружина Діана.

«Ця історія навчила мене цінувати кожен день, тому що ми не знаємо, що буде завтра», – так вона прокоментувала рішення суду, пише hromadske.

Ексголова ОПУ: Зеленський не міг не знати про наміри КСУ, але нічого не зробив. Те, що робить зараз – підстава для імпічменту

Оточення Володимира Зеленського знало про підготовку рішення Конституційного суду щодо антикорупційних положень

Як зазначає УП, про це заявив колишній голова Офісу президента Андрій Богдан, повідомляє UAINFO.org.

"Президент же заявляє, що це диверсія проти України, так? Так диверсія проти України – це злочин. Тобто в тебе є спецслужби, які точно тебе інформували, що готується такий злочин. Яка твоя була реакція? Ніякої. Яка робота проводилася? Ніякої", – зазначив експосадовець.

ЦВК оприлюднила дати повторного голосування в 11 містах

Центральна виборча комісія оприлюднила дати повторних виборів міських голів у 11 населених пунктах.

Про це йдеться на сторінці ЦВК у Facebook, інформує UAINFO.org

Зазначається, що сьогодні повторне голосування уже призначили у дев’яти областях.

Голосування відбудеться 15 та 22 листопада.

"Другий тур виборів пройде 15 листопада в Сумах, Луцьку, Краматорську і Кам'янці-Подільському. На 22 листопада вибори призначені у Слов'янську, Дрогобичі, Ужгороді, Броварах, Полтаві, Львові та Рівному", – йдеться у повідомленні. 

Сепаратист Струк очолив місто Кремінна на Луганщині. ВІДЕО

Колишній "регіонал" Володимир Струк, якого звинувачували у пособництві бойовикам на Сході, став мером міста Кремінна в Луганській області.

Про це свідчать результати голосування на місцевих виборах 25 жовтня, опубліковані ЦВК., інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Згідно з даними, за Струка проголосували 3466 місцевих мешканців (або 51,68% усіх виборців). Балотувався він у міські голови від партії «Опозиційна платформа – За життя».

Те, кто сомневался, нужна ли фискализация, получили четкий маркер – Фурса

На болотах слышен вой Дубинского. Не удалось отстрочить фискализацию. А считайте – отменить ее навсегда. Об этом на своей странице в фейсбуке пишет Сергей Фурса, сообщает UAINFO.org.

Не хватило голосов. Контрабандисты будут очень недовольны. И придут к тем, кто обещал им "порешать вопрос".  Вот когда депутаты молодцы, тогда они молодцы. 

Трамп считает "очень странной" потерю лидерства в ключевых штатах

Действующий президент Соединенных Штатов Америки Дональд Трамп, который баллотируется на второй срок полномочий, считает потерю своего лидерства в некоторых ключевых штатах "очень странной".

Об этом Трамп сообщил в микроблоге Twitter, информирует UAINFO.org со ссылкой на УНИАН.

"Вчера вечером я лидировал, часто убедительно, во многих ключевых штатах, почти по всем направлениям, где демократы контролировали или руководили", - отметил Трамп. 

Канье Уэст набрал на выборах президента США всего 57 тысяч голосов: "Там мало быть популярным лицом из развлекательной тусовки"

Американский рэпер Канье Уэст набрал чуть больше 57 тысяч голосов на американских выборах и признал свое поражение. Но рэпер намекнул, что в 2024 планирует баллотироваться вновь.

Об этом пишет Daily Mail, сообщает НВ, информирует UAINFO.org.

Между тем, что имя рэпера было не во всех бюллетенях. Проголосовать за него можно было в 12 штатах: Арканзасе, Колорадо, Айдахо, Айове, Кентукки, Луизиане, Миннесоте, Миссисипи, Оклахоме, Теннесси, Юте и Вермонте. В Вайоминге, где голосовал сам Уэст, его имя не значилось, а потому он вписал себя сам.

Исследование: Вакцина от гриппа может облегчить течение коронавируса

Исследование: Вакцина от гриппа может облегчить течение коронавируса

Вакцинация против гриппа может иметь защитный эффект для пациентов с COVID-19, хотя механизм этого эффекта пока не ясен. К таким выводам пришли медики из Флориды, которые изучили истории болезни более 2 тысяч пациентов с коронавирусом. Об этом пишет НВ, информирует UAINFO.org.

Минг-Джим Ян, доктор медицины, из Университета Флориды в Гейнсвилле, и его коллеги провели ретроспективный обзор с участием 2005 пациентов старше 18 лет, у которых положительный результат теста на COVID-19. Был изучен вакцинационный статус против гриппа и сопутствующие заболевания.

Диего Марадона успешно перенес операцию на мозге

Выдающийся аргентинский нападающий Диего Марадона в пятницу, 30 октября отметил свое 60-летие, и в тот же день он почувствовал недомогание.

Об этом пишет Корреспондент, информирует UAINFO.org.

После выходных легендарного экс-футболиста все же поместили в больницу, где провели исследование. В ходе компьютерной томографии у Марадоны диагностировали кровоизлияние в мозг и в срочном порядке направили на операцию, которая должна была состояться вечером во вторник. Отметим, что операцию решили проводить не в той больнице, в которой аргентинец был изначально госпитализирован.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини