MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 18 грудня 2020

283 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 18 грудня (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

"Шкарлет, принеси тапочки": журналист объяснил, почему Зеленский сделал министром одиозного персонажа

Мои собеседники среди Зе-окружения объясняли мне, почему Владимир Александрович так "топил" за мосье Шкарлета

Об этом на своей странице в фейсбуке пишет Евгений Кузьменко, сообщает UAINFO.org.

Спокойный Шкарлет, говорят. Внятно и складно излагает, говорят. В полководцы не лезет. С начальством умеет говорить – уважительно и по делу.

Владимиру Александровичу с ним понятно и комфортно, говорят.

Это на заметку для тех, кто голосовал за него в президенты, представляя его себе бойким, небанальным парнем, видящим всех этих чинуш, политиканов и олигархов насквозь.

Каким будет курс гривны – прогноз на 2021 год

Про курс. На внешний товарных рынках сложилась исключительно благоприятная ситуация  для Украины. Цены на сталь выросли в полтора раза с конца 2019-го, достигнув рекордных уровней за последние девять (!) лет, почти 700 дол за тонну

Об этом на своей странице в фейсбуке пишет Елена Билан, сообщает UAINFO.org.

Зерно также подорожало из-за слабого урожая.  При этом нефть все еще гораздо дешевле, чем была в начале года.  Как результат - условия торговли сырьевыми товарами – наиболее благоприятные с  2011 года! Это хорошо видно на первом графике.

"Я кажу, давай на квартирі". Нардепка ОПЗЖ Славицька під час засідання Ради листувалася з "коханою людиною". ФОТОФАКТ

Нардепка "Опозиційної платформи - за життя" (ОПЗЖ) Антоніна Славицька під час сьогоднішнього пленарного засідання Верховної Ради листувалася з таким собі h888, якого називає "крихітка", і обговорює з ним зустріч "на квартирі" або "на стороні".

Про це повідомляє Цензор.НЕТ, інформує UAINFO.org.

Під час сьогоднішнього засідання ВР нардепка (ОПЗЖ) Антоніна Славицька листувалася з таким собі h888.

"...2. У тебе має бути запасний ключ. І якщо ми домовляємося про зустріч, я кажу, давай на квартирі, то ти якщо не готова (не зробила все, що вище), то кажеш - я не готова, давай на стороні або давай через місяць", – пише нардепці Славицькій h888.

"У ведичних науках написано": депутат від "Слуги народу" заявив, що повії зменшують енергію України. ВІДЕО

Повії, які сплять з іноземцями, забирають енергію з України. Про це заявив нардеп із фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук в інтерв'ю Hromadske, інформує UAINFO.org.

"Проституція забирає енергію в жінки, яка займається цим. І вона не додає точно енергії чоловікові, який іде до подібної жінки", – сказав він.

На уточнююче питання журналіста, чи є це медичним дослідженням, нардеп сказав: "У тому числі. Якщо ви не знаєте, при нагоді можу навести приклади, вам багато психологів про це розкажуть, це у ведичних науках про це розписано... Там є медичні трактати, військові трактати, які розписані давно".

В Украине нашли пропавшее авто первого украинского олигарха Евгения Щербаня. ФОТО

В столице заметили уникальный бронированный автомобиль Chevrolet Caprice принадлежавший покойному украинскому олигарху Евгению Щербаню. Эту машину видели в последний раз в 90-х годах. Об этом сообщает портал ТопЖыр, информирует UAINFO.org.

Евгений Щербань ушел из жизни в 1996 году и после этого Chevrolet Caprice больше ни кто не видел. Теперь авто заметили на одном из киевских СТО. Оказывается машина все эти годы была в Украине.

Süddeutsche Zeitung: Путину, кажется, уже надоело быть президентом России

Президент России, кажется, потерял весь энтузиазм. Это усиливает сплетни о том, как долго он вообще хочет оставаться в Кремле. Во всем виновата пандемия или ему и вправду надоело быть президентом?

Об этом пишет издание Süddeutsche Zeitung. Это был тяжелый год для тех, кто пристально следит за Кремлем. У таких экспертов было еще меньше предметов для наблюдения, чем обычно. Владимир Путин уже несколько месяцев руководит Россией из своего рабочего кабинета. Темно-коричневый стол, флаг России, три телефона и большой экран для телеконференций – в таких условиях простора для интерпретаций мало, информирует UAINFO.org со ссылкой на УНИАН.

Поэтому приходится цепляться за мелкие детали. Во время конференции по коронавирусу Путин истошно катает ручку по столу? Это точно знак того, что у него окончательно исчезло желание управлять страной. Во время редкой прогулки по Красной площади он хромает на одну ногу. И это дает повод для подозрений, что у него болезнь Паркинсона. 

Sunburst: чому це найнебезпечніша кібератака в історії і до чого тут Росія – ВВС

Ви точно бачили на своєму ноутбуці чи смартфоні попередження: "Доступне оновлення. Натисніть, щоб завантажити". Нас постійно закликають оновитися, щоб покращити роботу додатків, знизити ризик зламу та усунути програмні збої.

Про це пише ВВС, інформує UAINFO.org.

Тому не дивно, що коли близько 18 тисяч працівників департаментів інформаційних технологій у приватних компаніях та урядових відомствах побачили на екранах своїх комп'ютерів сповіщення про необхідність встановити таке оновлення для популярної програми SolarWinds, вони слухняно його скачали.

Але вони й не здогадувалися, що це пастка. Не здогадувалися про це і в самій компанії SolarWinds...

"Інноваційна" ялинка. В одній із шкіл Конотопа замість ялинки прикрасили... драбину. ФОТО

У Конотопській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №9 напрочуд оригінально підійшли до прикрашання головного атрибуту новорічних світ. Як повідомляють Сумські дебати, замість вічнозеленої красуні ялинки тут прикрасили …драбину, інформує UAINFO.org.

Невідомо, з якої причини було прийняте таке нестандартне рішення, але, судячи з фото, діти не у захваті від такої ідеї.

Раскрыта тайна могилы римлянки, погребенной в золотом платье 1600 лет назад

Археологи из Лондонского археологического музея (MOLA) рассказали о древнем захоронении, в котором 16 веков назад упокоилась молодая римлянка аристократического происхождения. Об этом пишет Independent, информирует UAINFO.org

Исследователи полагают, что у этого захоронения – самый высокий статус среди всех древних погребений, когда-либо найденных в римском Лондоне.

Эту могилу британские археологи обнаружили в районе Спиталфилдс на северной окраине Лондона 21 год назад. После многолетних исследований они, наконец, обнародовали свои выводы.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини