MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 січня 2021

348 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 січня (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко купив будинок під Києвом площею 354 м² та полетів на відпочинок в Дубаї. ДОКУМЕНТ

Житло в альпійському стилі в с. Підгірці на Київщині оформлено на дружину Кирила Тимошенка Олену. Покупка відбулася 2 січня. Зараз сімейство відпочиває в Дубаї.

У розпорядженні редакції Цензор.НЕТ є документи, що підтверджують факт покупки, інформує UAINFO.org

Будинок площею 353,9 кв. м розташований у с. Підгірці Обухівського району. Поруч із будинком - земельна ділянка площею 27 соток.

Нерухомість оформлено на дружину заступника голови ОП Олену Тимошенко. У документах зазначено, що угода з придбання житла відбулася 2 січня.

В Армении сообщили, что президент страны тяжело переносит COVID-19

Коронавирусное заболевание у президента Армении Армена Саркисяна проходит тяжело, сообщает в пятницу его пресс-служба.

"Заболевание у находящегося в изоляции из-за заражения коронавирусом президента Армении проходит в тяжелой форме, наличествуют присущие этому состоянию симптомы. Президент продолжает лечение под присмотром врачей", – рассказали в пресс-службе, информирует UAINFO.org со ссылкой на Интерфакс.

Отмечается, что Саркисян продолжает работать в удаленном режиме в рамках возможностей.

Попри локдаун гіпермаркет "Епіцентр" повністю відкритий для покупців. ФОТО

У новому локдауні "Епіцентр" працює по-новому: у рядах можна вибрати будь-який товар (від шурупа до телевізора), а потім у спеціальному вікні оформити всі товари як онлайн-замовлення.

Про це повідомляє Telegram-канал PalovskyNews, інформує UAINFO.org.

"Попри заборону," Епіцентр "повністю відкритий для покупців. Працівники тільки на вході попереджають, що товари, які не внесені до списку першої необхідності, потрібно буде оформити через онлайн замовлення.

У підсумку все дозволене ви можете придбати як зазвичай - просто сплативши на касі. Решту асортименту можна вибрати в залі, скласти у візок, через працівників залу оформити як онлайн-замовлення, оплатити і забрати товар. У пункті видачі онлайн-замовлень вже утворилася черга людей із візками", – йдеться в повідомленні.

Київський метрополітен попередив про можливі обмеження у роботі станцій під час жорсткого локдауну

Київський метрополітен попередив пасажирів про можливе обмеження на вхід до станцій під час жорсткого локдауну з 8 по 24 січня. Деякі станції можуть закривати задля уникнення скупчень людей.

Про це пресслужба метрополітену повідомила у Twitter, інформує UAINFO.org.

"З 8 до 25 січня метрополітен працюватиме у звичайному режимі. Деякі станції можуть обмежуватися на вхід для уникнення скупчень людей та дотримання карантиних заходів", – зазначили в повідомленні.

На скільки подорожчає "комуналка" в Україні: розрахунок для однієї сім'ї

В 2021 році українців очікує підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги - піднімуться ціни на опалення, гаряче водопостачання та холодну воду, і в цілому "комуналка" додасть близько 30% вартості.

Про це розповіла виданню "Апостроф" координатор житлово-комунальних та енергетичних програм громадянської мережі "Опора" Тетяна Бойко, інформує UAINFO.org.

Оскільки в Україні вже зросла вартість газу, а також з 1 січня підвищено вартість електроенергії, це гарантовано викличе ріст вартості теплопостачання і підігріву води.

"У 2021 році також зростуть тарифи на послуги водопостачання (холодна вода -" Апостроф ") у зв'язку з подорожчанням електроенергії для водоканалів та інших складових", - зазначила Бойко.

New York Times: В 2021 году нас ждет вторжение 4 новых технологий

В 2021 году технологии, о которых мы будем слышать чаще всего и больше всего, не будут какими-то новыми дорогими устройствами вроде смартфонов или телевизоров с большим экраном. Это будут вещи, которые обычно не видны: программное обеспечение для работы и интернет-продукты, которые прямо сейчас приобретают популярность.

Об этом пишет New York Times, напоминая, что до того, как коронавирус полностью изменил нашу жизнь, списки новых технологий каждый год часто состояли из причудливых новых устройств, информирует UAINFO.org.

Но пандемия заставила человечество обратить внимание на технологии, которые часто оставались без внимания. Приложения на наших устройствах, которые когда-то казались не такими уж и привлекательными, вдруг стали главными инструментами.

 "Вражена і шокована": друга ракетка України прокоментувала свій позитивний допінг-тест

Друга ракетка України і 29-а ракетка світу Даяна Ястремська здала позитивний тест на допінг. 

Про це повідомив офіційний сайт Міжнародної федерації тенісу (ITF), інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

У пробі 20-річної українки від 24 листопада 2020 року було виявлено заборонену речовину - метаболіти местеролону.

Ястремська тимчасово відсторонена від участі в змаганнях з 7 січня.

У себе в Twitter українка заявила, що заперечує застосування заборонених препаратів.

"Я твердо заявляю, що ніколи не приймала препарати, які поліпшують працездатність, або заборонені речовини. Я вражена і шокована, особливо з урахуванням того, що за два тижні до цього тесту - 9 листопада 2020 року - здала негативний тест на турнірі WTA в Лінці. Після цього турніру я призупинила тренування, щоб відпочити перед початком нового сезону", - зазначила Ястремська.

Семья Стеллы Теннант подтвердила ее самоубийство: "Не могла продолжать жить"

Знаменитая британская модель Стелла Теннант, которая скончалась 22 декабря, покончила жизнь самоубийством.

Об этом сообщила семья супермодели, выступив с официальным заявлением в газете The Daily Telegraph, пишет НВ, информирует UAINFO.org.  

В последние дни жизни Теннант уже не могла справляться со своими психическими проблемами. Знаменитости было 50 лет.

Слово вертится на языке… Это признак слабеющей памяти?

С вами случалось, когда вы, хоть тресни, не можете вспомнить, как зовут кого-то? Вы прекрасно представляете себе его/ее лицо, и если бы вам назвали имя, то вы мгновенно узнали бы человека, о котором думаете, но…

С именами такое случается часто, но и с другими словами - тоже. Вы как бы помните общую идею, которую передает это слово, в голове всплывает информация, связанная с ним, но вы никак не можете вспомнить его языковой ярлык, пишет ВВС, информирует UAINFO.org.

Забывание слов - типичная когнитивная проблема людей среднего и старшего возраста. Такое случается, как правило, неожиданно, и даже с самыми употребительными словами и с именами друзей.

Но может быть, всё не так страшно, и частые случаи, когда слово или чье-то имя вертится на языке, но никак не вспоминается, - вовсе не признак плохой памяти? Давайте разберемся.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини