MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 лютого 2021

159 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 22 лютого, від UAINFO.org

У зоні ООС на Донбасі загинув український військовий, другий дістав поранення

У зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі в понеділок унаслідок обстрілу з боку російських найманців загинув український військовослужбовець, ще один дістав поранення, повідомив головнокомандувач Збройних сил України (ЗСУ) Руслан Хомчак, повідомляє Інтерфакс-Україна, інформує UAINFO.org.

"У 72-й бригаді, на жаль, після двох пострілів із протитанкового гранатомета противником на спостережному посту в нас був важко поранений і під час надання медичної допомоги помер один військовослужбовець, і другий поранений", – сказав головнокомандувач ЗСУ Хомчак на пресконференції в Києві.

Уруський пояснив скандальну світлину з Кадировим: не збирається "сахатися від представників країни-агресорки"

Олег Уруський запевнив, що не мав і не має намірів мати жодних контактів із Рамзаном Кадировим.

Про це віцепрем'єр із питань стратегічних галузей промисловості заявив, коментуючи свій знімок із так званим "очільником Чечні", повідомляє UAINFO.org.

"Була застосована практика, згідно з якою, особисті гості Правлячої сім'ї були розміщені в алфавітному порядку", – зазначив віцепрем'єр із питань стратегічних галузей промисловості, коментуючи знімок, який із вимогою пояснень оприлюднив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. І додав, що "особисто під час і після церемонії не мав (і не збираюся мати) ніяких контактів із очільником делегації РФ, яким є Р. Кадиров".

Зеленський почав відкриту війну, і я не впевнений, що він розуміє масштаб і наслідки своїх дій – Гудименко

У Росії залишаться лише два варіанти. Залишити Україну у спокої чи підняти ставки. У спокої нас не залишать, тим паче після такого публічного ляпаса Путінові особисто.

Удару завдано. Звір поранений. Звіра треба добити й готуватися до навали всієї зграї. Інакше нам залишається лише героїчна поразка. А я особисто прихильник героїчних перемог.

Торгівля наркотиками, тортури й убивства мирних мешканців. Загарбник розповів про "рускій мір" в ОРДЛО. ВІДЕО

"Який добрий "рускій мір" розбудували ці "доблесні російські витязі"! Пишаюся "молодими республіками", – саркастично підсумував Денис Казанський.

І додав, що Новіков "недарма повоював на Донбасі, прибарахлився й учасно звідти звалив, а в тій клоаці, яку він там улаштував, тепер живуть і мордуються інші люди – звичайні мешканці Донбасу, яких такі, як цей "Алабай", прирекли на злидні, лихоліття й існування без сенсу та будь-яких перспектив".

Топфігурант справи "Приватбанку" не втік лише дивом, інформацію про підозру злили – Шабунін

Важливе із сьогоднішнього, 22 лютого, затримання топфігуранта у справі "Приватбанку"

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Віталій Шабунін, повідомляє UAINFO.org.

Півтори години минуло між підписанням генпрокуроркою підозри та фігурантновою спробую залишити Україну на чартері. Це значить, що інформацію про підозру злили фактично одразу. Непідписаними залишаються набагато важливіші підозри, фігуранти яких точно не ідіоти й розуміють, що буде далі. Їхня втеча буде цілком на совісті керівництва прокуратури, яке зволікає з підписання решти документів.

Медведчукова дружина зіграє нову роль, от лиш замість меча буде заточка

Марченко вирішила зіграти ще одну роль – роль розгніваної та войовничої дружини. Заявила, що бере до рук політичну зброю, щоб одним фронтом із чоловіком іти до "спільної мети".

Та з огляду на те, що не має ані таланту, ані глибого розуміння процесів, які відбуваються в Україні, все іскріння радше за все виллється в ляск дешевої петарди.

Від Грузії до Мальдів: куди українців пускатимуть без вакцин у 2021 році

Станом на зараз без тестів можна відвідувати також Домінікану та Мексику (цікаво, що наземні кордони ця країна закрила, а от літаками приймає туристів "під чесне слово" – потрібно письмово заповнити форму про те, що ти не хворий). Кажуть, що тестів у туристів не вимагають у Сомалі.

І це не жарт – там справді проводять екстрим-тури.

"Уже на шляху": в ОПУ сказали, коли чекають на вакцину в Україні

Щоправда, за посадовцевими словами, "деякі логістичні проблеми, не викликані самою вакциною" не дають літакові змоги вирушити відразу в Україну.

"На жаль, перша партія їде не безпосередньо відразу в Україну", – констатував Тимошенко. І водночас не назвав ані марки вакцини, ані кількості доз, на які чекає вже завтра.

Окупанти хочуть наших грошей: як російський репер заробляє водночас у загарбаному Донецьку й у Києві. ВІДЕО

Позавчора, 20 лютого, в окупованому Донецьку виступив російський репер Гуф

Про це у своєму телеґрам-каналі пише Сергій Стерненко, повідомляє UAINFO.org.

Раніше він неодноразово гастролював у Криму. Теж незаконно. Заборона на в'їзд в Україну для Гуфа спливає вже за сім днів. Але я звернуся до СБУ та ДПСУ з вимогою продовжити цю заборону.

Если бы сегодня кто-то промедлил всего 10 минут, самолет с ключевым фигурантом дела Привата покинул бы воздушное пространство Украины навсегда – Бутусов

"Грандиозное событие! Венедиктова подписала подозрение ближайшему сотруднику Коломойского, а при попытке вылететь из страны Сытник и Украэрорух принудительно вернули самолет с подозреваемым в Борисполь!", - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет журналист Юрий Бутусов, информирует UAINFO.org

По данным источников Цензор.нет вырисовывается следующая картина. Сегодня около 9.00 генеральный прокурор Ирина Венедиктова пригласила одного из процессуальных руководителей по делу о хищении средств Приватбанка прокурора САП Щура и предложила ему подписать подозрение экс-первому председателю Приватбанка Владимиру Яценко. Это один из ближайших сотрудников и финансовых менеджеров олигарха Игоря Коломойского, который играл и играет важную роль в его системе.

Раскрыта тайна загадочной надписи на знаменитой картине "Крик" Мунка

Эдвард Мунк оставил на самой известной своей картине, «Крике», загадочную надпись. Найти ее удалось с помощью инфракрасного полотна, а сама она долгое время вызывала множество домыслов у искусствоведов. Теперь же исследование, которое провел Национальный музей Норвегии, подтвердило, что надпись сделал сам художник, сообщает ВВС, информирует UAINFO.org.  

Надпись сделана в верхнем левом углу карандашом. Она гласит: «Это мог нарисовать только сумасшедший». Искусствоведы спорили о том, была ли надпись актом вандализма, который совершил возмущенный зритель, или же ее оставил сам Мунк.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини