MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 15 березня 2021

343 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 березня.

Шабунін: Провідні американські медіа підказують Зеленському, чому досі не відбулась телефонна розмова із Байденом

Провідні американські медіа і демократична партія США підказують Зеленському в чому проблема з дзвінком Байдена.

"The Washington Post вийшов з едіторіал (матеріал від імені всієї редакції), в якому пише: «Нова адміністрація США намагається спонукати Зеленського боротися з тотальною корупцією у себе в країні. (...) Президент має (...) наполягати на проведенні судової реформи, відновити незалежність НБУ і виключити будь-які спроби послабити НАБУ”, - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Віталій Шабунін, інформує UAINFO.org.

При цьому Зеленський руками свого уряду вносить законопроект, який з політичних мотивів зносить директора НАБУ. Що очевидно ховає незалежність інституції.

Дубинского исключили из партии Слуга народа

Народного депутата Александра Дубинского исключили из партии Слуга народа, сообщает пресс-служба партии в понедельник, 15 марта  

Как отмечается, Дубинского исключили за нарушения устава и неподчинение руководящим органам партии.

Соответствующее распоряжение принял глава партии Александр Корниенко.

Как поясняется на выходных новым руководителем Киевской областной организации партии Слуга народа был избран народный депутат Андрей Мотовиловец.

Хто такі Bellingcat і чому про них так багато говорять?

Упродовж останніх місяців в українських ЗМІ регулярно спливає тема нового розслідування Bellingcat про можливий зрив операції із затримання "вагнерівців" українськими спецслужбами.

Про це пише ВВС, інформує UAINFO.org.

Що саме буде в цьому розслідуванні і коли його оприлюднять, досі лишається загадкою. Але це не заважає поширенню гучних припущень, що майбутня публікація може стати серйозним ударом по чинній українській владі.

В українських ЗМІ припускали, що фільм може з'явитись вже 15 березня, проте самі розслідувачі повідомили, що це станеться пізніше.

За кілька років своєї діяльності група Bellingcat зуміла здобути репутацію чи не головних "детективів від журналістики", випустивши низку резонансних матеріалів, які наробили галасу в усьому світі.

Розповідаємо, хто такі Bellingcat, а також нагадуємо про їхні найвідоміші розслідування.

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко захворів на коронавірус після щеплення 

Отримав позитивний ПЛР на ковід. Потрапив у той період, коли імунітет від щеплення ще не повністю сформований. Як показує аналіз даних клінічних досліджень, ефективність вакцини після одноразової стандартної дози становить 76% з 22 по 90 день. Рівень антитіл зберігається протягом цього періоду з мінімальним зниженням", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише головний санітарний лікар Віктор Ляшко, інформує UAINFO.org.

"У мене був лише 13 день після щеплення, коли з’явились симптоми, тому зрада відміняється.

Але я впевнений, що саме завдяки вакцинації перебіг хвороби пройде без ускладнень і незабаром зможу повернутися до роботи!

Окремо хочу зазначити, що всі вакцини проти COVID-19, у першу чергу розроблені та протестовані на полегшення перебігу хвороби без ускладнень для здоров’я.

Российская пропаганда, создавая фиктивную востребованность своей вакцины в ЕС, опять навязывает её Украине

Похоже, опыт Виктора Медведчука и его пула медиа-ресурсов ZiK, 112, NewsOne и прочих менее значимых площадок, а так же Анатолия Шария, ничему не учит ещё тех деятелей пророссийского пропагандистского цеха в Украине, которые, пока ещё безнаказанно, продолжают вести свою подрывную деятельность в нашей стране.

Так, например, не успел российский пропагандист, военный преступник, а по совместительству ещё и кадровый офицер ГУ ГШ ВС РФ Дмитрий Стешин, выдать в очередной раз желаемое за действительное, а именно, объявить, что ЕС ведёт переговоры о закупке вакцины от коронавируса Спутник-V, как его вброс тут же поддержал Telegram-канал KlymenkoTime , а так же СТРАНА.UA и лично “журналистка” Леся Медведева, пишет Александр Коваленко, информирует UAINFO.org.

Не Маркл единой: скандалы в королевских семьях, которые потрясли мир

Большинство королевских избранниц никогда не готовили себя к жизни при дворе и получили свой титул благодаря выгодному замужеству с принцем, герцогом или королем.

Но это оправдание не смогло защитить их от незнания дворцовых устоев и привело к скандалам, о которых им навсегда хотелось бы забыть. Чем провинились перед короной герцогиня Вермландская София, принцесса Дании Мари и другие титулованные особы – читайте в материале OBOZREVATEL, информирует UAINFO.org.

Принцесса Стефания

Дочь князя Монако заимела скандальную славу благодаря съемкам в откровенных клипах и рождению внебрачного ребенка. В 21 год принцесса Стефания выпустила клип на свою песню "Ураган", в котором снялась в откровенном купальнике. Это стало неожиданностью даже для самого князя.

Кроме того, Стефания побывала дважды замужем. Ее выбор пал сначала на своего же телохранителя, а позже принцесса отдала свое сердце и руку цирковому акробату. Всего у принцессы трое детей, причем младший ребенок рожден вне брака.

"Просто бридко дивитися": у мережі розгорівся скандал через роман 8-річної українки з блогером. ФОТО

У мережі набирає обертів скандал довкола відвертих постів 8-річної моделі Мілани Маханець зі своїм хлопцем - 13-річним блогером Павлом Паєм.

Відповідні пости маленької українки викликали бурю обговорень. А все через те, що на опублікованих знімках дівчинка цілується з хлопцем і позує у відвертих "луках", інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Більш того, в День закоханих діти орендували окрему квартиру, що не на жарт розлютило користувачів мережі. А ось маму 8-річної Мілани це не турбує: вона підтримує Instagram-кар'єру своєї доньки.

В Киеве создали пирог Kyiv Pie для привлечения туристов: с остером, сельдереем и  телячьим ливером

В Киеве презентовали новый гастрономический продукт Kyiv Pie.

Об этом сообщает пресс-служба Киевской городской государственной администрации, информирует UAINFO.org.

Отмечается, что презентация нового блюда, над которым работали лучшие повара страны, состоялась в рамках популяризации гастрономического туризма.

"Мы создали новое блюдо Kyiv Pie. Над ним работали лучшие повара Украины. Мы надеемся, что такой пирог объединит украинские традиции и современные тренды и поможет столице в развитии гастротуризма", – рассказала начальница Управления туризма и промоций Марина Радова.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини