MENU

Украинцы пока не готовы массово выступить против закона Кивалова-Колесниченко — Уколов

1979 12

Вчора побачив фото з мовних протестів у Чернігові: величезна площа, на ній аж 24 учасника акції від 4(!) політичних організацій... Згадалися недавні події. По приходу партійної колони Олесь Доній вів мітинг кількох сотень учасників. Я зробив пару кадрів згори і... Поставив на ФБ кадр знизу, щоб створити ілюзію масовості.

Я розумію, що опозиція в Раді не встигла організовано кинутись в бій і не виправдовуюсь, я про майбутнє.

Якщо під час ухвалення у другому читанні до ради знову прийде пару сотень, а не пару сотень тисяч осіб, то треба розуміти, що цей закон приймуть. Депутати можуть вкрасти картки опонентів, але це вихід на пару годин, на час скільки робиться дублікат.

Ми можемо відбити або заблокувати трибуну, але якщо у них є голоси, - Адам сяде на балконі і проведе голосування. Вятрович може вже писати про імпотентів, але погодьтеся, залишається хіба сценарій силових дій.

І тут виникає питання - а люди готові підтримати свою позицію на захист своєї мови? Я не кажу битись, але хоча б відірвати теплий зад від офісного крісла перед комп'ютером і чесно прийти на протест? Минула акція показала, що поки не готові. Тим часом протести на вулиці - єдине на що реагує влада. Може підкажете як підняти наш Київ?

 Виктор УКОЛОВ

 

Партиярегионов? Нет, черносотенцы Малороссии


Азаров подтвердил, чтоПартия регионов – это черносотенцы


«Введение двуязычия -это преступление против нации» - ЮлияТимошенко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини