MENU

Юлия Тимошенко требует исследования анализа крови

2734 6

 


«Сьогодні рядзасобів-масової інформації розповсюдилинеправдиву інформацію про те, щоекс-прем‘єр-міністр Юлія Тимошенконібито відмовляється від аналізу крові.Звертаюсь до колег з проханням нерозповсюджувати брехливу інформацію,яку навмисно тиражує Банкова, намагаючисьв черговий раз очорнити екс-прем‘єр-міністра»,-заявила прес-секретар лідера опозиціїМарина Сорока.

Об этом сообщает официальная страница Юлии Тимошенко наFacebook.


«Для тих, хто ігноруєзаяви захисників Юлії Тимошенко, ще разповідомляю, що ще десять днів тому ЮліяТимошенко написала керівництву лікарні«Укрзалізниці» заяву з вимогою провестирозгорнутий аналіз її крові фахівцямиклініки «Шаріте», - наголосила Сорока.


За її словами, «це неякась ексклюзивна вимога, а праволікуватися в тих медиків, до яких упацієнта є довіра. І не важливо, мовайде про вільну людину, чи про таку, якатимчасово позбавлена волі. Кожен маєправо обирати собі лікарів та лікарнідля обстежень».


«Нагадую, що лідеропозиції Юлія Тимошенко є політичнимв‘язнем, незаконно засудженою засфабрикованою справою. Ще під час такзваного судового розгляду «газовоїсправи», захисники Юлії Тимошенкоподавали більше двадцяти клопотань звимогою про проведення аналізу крові,а суддя Кірєєв жодне з них не розглянувта не задовольнив», - підкреслилапрес-секретар.

 

UAINFO

 

КИРЕЕВ РОДИОН ВЛАДИМИРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини