MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 серпня 2021

103 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  3 серпня.

У Києві знайшли повішеним голову "Білоруського дому в Україні" Віталія Шишова

Білоруса Віталія Шишова, який зник 2 серпня в Києві, знайшли повішеним сьогодні, 3 серпня, поблизу його місця проживання – в одному зі столичних парків.

Про це йдеться у заяві ГУНП в Києві, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Мобільний телефон і особисті речі Віталія вилучені з місця події.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Правоохоронці будуть перевіряти всі версії, в тому числі версію вбивства, замасковану під суїцид.

Повна картина подій буде встановлена після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи "Безпечне місто", проведення експертиз і слідчих експериментів.

В Одесі у дворі багатоповерхівки застрелили чоловіка. Поліція оголосила спецоперацію. ФОТО

В Одесі 3 серпня у дворі багатоповерхівки на вулиці Малиновського невідомий вистрілив у чоловіка, внаслідок чого той помер у лікарні. Нападника розшукують, поліцейські оголосили спецоперацію.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

У поліції кажуть, що особу жертви встановили, але не вказують, хто це.

Зазначається, що нападник втік з місця події на автомобілі «Мерседес» сріблястого кольору. В місті ввели спеціальну поліцейську операцію «Сирена», щоб його затримати. Правоохоронці просять усіх, кому що-небудь відомо про обставини злочину або особу, яка його вчинила, повідомити до найближчого відділу поліції або за номером 102.

За Шишовим стежили, поліція про це знала – Білоруський дім в Україні

Громадська організація "Білоруський дім в Україні" заявляє, що за її головою Віталієм Шишовим, якого знайшли повішеним в одному з парків Києва, велося стеження, і що поліція про це знала.

Про це громадська організація повідомляє в Telegram-каналі.

"За Віталіком велося стеження. Про факти були відповідні повідомлення поліції. Також нас неодноразово попереджали як місцеві джерела, так і свої люди в РБ про всілякі провокації аж до викрадення і ліквідації. Віталій стоїчно і з гумором ставився до цих попереджень, заявляючи, що хоч так, можливо, БДУ вийде з інфовакууму", - сказано в повідомленні.

Крім того, колеги Шишова вважають, що проти нього здійснювалася "спланована чекістами операція з ліквідації дійсно небезпечного режиму білоруса".

В России латентно угрожают украинской ГТС взрывами

А вот и нескрываемые угрозы украинской ГТС пошли…

Я неоднократно отмечал, что даже если трубопровод Северный поток-2 будет запущен, украинская ГТС не лишится транзита. Это обусловлено как показателями экспорта российского газа в Европу в период холодных зим, так и ограничениями, наложенными на российскую трубу энергетическими директивами ЕС, пишет военно-политический обозреватель Александр Коваленко.

Но, похоже, россияне нашли выход из положения в вопросах энергетических директив, ограничивающих поставки в ЕС российского газа на 50% от их максимального объёма. 

Так, ведущий эксперт ФНЭБ и финансового университета при правительстве РФ Станислав Митрахович отметил, что если на украинской ГТС начнутся аварии, то Европа вынуждена будет открыть Северный поток-2 на все 100%.

Что же это, если не анонс диверсий на украинской ГТС?

Син просив: українка Алла Черкасова здобула для України шосту "бронзу" на Олімпійських іграх в Токіо. ФОТО

Українка Алла Черкасова завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх в Токіо.

У поєдинку за бронзу у ваговій категорії 68 кг українка боролася з представницею Японії, олімпійською чемпіонкою Ріо-2016 Сарою Досе.

Українка перемогла "на туше", поклавши суперницю на лопатки.

Для Черкасової це перша олімпійська медаль і Остання олімаіада у кар'єрі.

"Син у мене просив медаль і я готова зробити все, щоб її привезти. Це моя остання Олімпіада – останній шанс здійснити мрію", –  сказала Алла Черкасова перед півфіналом.

Спортсменка з Нідерландів вирвала перемогу в олімпійському забігу після падіння. ФОТО, ВІДЕО

Бігунка з Нідерландів Сіфан Хассан здобула неймовірну перемогу в півфінальному забігу на дистанції 1500 метрів на Олімпіаді в Токіо.

Відео перемоги Хассан стало популярним в мережі.

На початку останнього кола нідерландка впала, зіткнувшись з однією з суперниць. Вона опинилася на останньому місці, проте не здалася. Хассан зробила неймовірний ривок і на фініші вирвала перемогу в забігу.

Тепер спортсменка змагатиметься за золото у фіналі.

Претендував на золото. Ірландський боксер отримав безглузду травму під час святкування перемоги і знявся з Олімпіади

Ірландський боксер Ейдан Волш отримав безглузду травму після святкування перемоги в чвертьфіналі Олімпіади, через що був змушений знятися з Ігор у Токіо.

Як повідомляє The Ring, 24-річний спортсмен пошкодив кісточку під час стрибка після перемоги роздільним рішенням суддів над Мервеном Клером із Маврикія в чвертьфіналі.

В результаті, боєць не зміг вийти на ринг в своєму півфінальному поєдинку з Петом Маккормаком із Великобританії..

Волш залишив арену в Токіо в інвалідному кріслі. Наступні обстеження виключили його подальші виступи на турнірі, але боксеру дісталася бронза.

Маккормак без поєдинку вийшов у фінальний бій до 69 кг, де боротиметься за найвищу нагороду з кубинцем Роніелем Іглесіасом.

Умер звезда сериала "Во все тяжкие"

Известный актер Морган Саджино Грант умер в 85 лет. Причина смерти неизвестна.

Об этом сообщает CNN со ссылкой на его публициста Лани Кармайкла, информирует со ссылкой на УНИАН.

По словам Кармайкла, артист умер еще 28 июля. Также он добавил, что Грант был потомственным вождем и знахарем племени фоксов. Он любил путешествовать и рассказывать разным народам о своих традициях, своем опыте, своей трезвости и своей вере как уроженец США и христианин.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини