MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 серпня 2021

286 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 серпня.

Міністри на вихід. Які перестановки в Кабміні готує команда Зеленського

В офісі президента готують чергові перестановки в Кабміні. Під час осінньої пленарної сесії депутати можуть відправити у відставку до п'яти міністрів. Хто не догодив правлячій команді і чому?

Про це пише Уляна Безпалько на РБК-Україна, інформує UAINFO.org.

З приходом до влади Володимира Зеленського чи не кожен політичний сезон починається з розмов про плани правлячої команди замінити когось із міністрів. Ця пленарна сесія, що стартує 7 вересня, не буде винятком.

Інформація про масштабні перестановки в уряді розлетілася в ЗМІ ще перед тим, як депутати пішли на літні канікули: нібито разом із відставкою Арсена Авакова Рада могла звільнити ще п'ять чи шість міністрів. Тоді все обмежилося тільки версіями в медіа. Але частка правди в тих розмовах все ж була.

Бабченко: Спасибо, Керсти, это – охрененное интервью!

Я категорически поддерживаю. С Грузией пос*ались. С Молдовой пос*ались. Причем, с Молдовой вот прям на отлично пос*ались. На пять с четырьмя плюсами посрались прям. Чаус, Чаус, где ты, где ты. Чего нам не хватает в этом фулл-хаусе? Точно! Давайте разос*емся теперь с Эстонией.

Об этом на своей странице в Facebook пишет журналист Аркадий Бабченко, информирует UAINFO.org.

Вот прям по-нашему разос*емся. Как только мы и умеем. На*уй, вдребезги, с битьем горшков. Это ведь именно то, чего нам как раз так не хватает сейчас.

Давайте вызовем эстонского посла на ковер. Чтобы он нам тут мявкал-бемкал, как обос*авшийся щенок. Давайте направим ноту протеста.

Давайте в соцсетях обмажем президента Эстонии какашками с ног до головы. Назовем её упоротой, наркоманкой, путинской бл*дью, левачкой и зиц-президентшей. Давайте напомним эстонцам про их численность. И про размер их страны.

Ну, чтобы это гарантированно попало в дипломатические депеши.

"Дорогий наш Олександре Григоровичу!": Нардеп Шевченко запевнив іменинника Лукашенка в любові українців

Депутат вирішив привітати президента Білорусі не тільки від себе, але і від імені громадян України. Главі сусідньої держави він побажав продовжувати показувати "недбалим" свою "силу духу".

Депутат Верховної Ради Євген Шевченко, якого виключено з фракції "Слуга народу" після неузгодженого візиту до Мінська, на своєму каналі в Telegram привітав з днем народження президента Білорусі Олександра Лукашенка, якому 30 серпня виповнилося 67 років. Звернення до голови сусідньої держави нардеп традиційно супроводжував компліментами і словами підтримки, причому не тільки від себе особисто, а й від імені численних, як він вважає, прихильників Лукашенка серед українських громадян, інформує UAINFO.org з посиланням на Фокус.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини