MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 24 вересня 2021

217 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 24 вересня.

ФСБ РФ забрасывает в Украину шпионов под видом беженцев из Беларуси, – Христо Грозев 

Главный расследователь Bellingcat Христо Грозев считает, что ФСБ РФ под видом беженцев из Беларуси внедряет в Украину своих агентов и их здесь "огромное количество".

Как пишет Цензор.НЕТ, об этом он сообщил в интервью "НВ", информирует UAINFO.org.

"Конечно, их огромное количество. Часть из них уже арестована. Часть из них была завербована ФСБ среди работников в ваших спецслужбах еще в начале войны", - сказал он. 

По его словам, некоторые агенты ФСБ сами предлагали работать на российские спецслужбы, что позже обнаружили журналисты Bellingcat.

"Второй сегмент - это люди, которых забрасывает ФСБ среди, например, эмигрантов, беженцев из Беларуси. Они нашли Украину в качестве одного из мест, где могут сейчас свободно работать. Среди них вбрасываются сейчас такие помощники, которые реально являются агентами ФСБ", - добавил Грозев.

Бутусов: Киллер, стрелявший по Шефиру оставил ценные улики

Киллер, стрелявший по Шефиру оставил ценные улики – патроны, продававшиеся под разрешение в магазине. Вчера МВД опубликовало фотографии гильз патронов, которые применял киллер. В МВД их поначалу назвали "специальными", и их поиск может навести на след и позволить вычислить поставщиков.

Об этом на своей странице в Facebook написал журналист Юрий Бутусов, информирует UAINFO.org.

Источники Цензор.Нет, близкие к оружейному бизнесу, дали информацию о происхождении патронов киллера, которыми он вел огонь по машине Сергея Шефира, чтобы оказать помощь следствию.

"Это из партии патронов 7,62х39, ввезенных в Украину из Венгрии, где каждая гильза была промаркирована для определения патрона как спортивного. Клеймо SM – это Sport Munition, они поступили в продажу лет 6 назад в несуществующем сейчас магазине "Золотой фазан" во Львове. Эти патроны продавались как гражданские спортивные, с оговоркой что для использования только на полигоне, а не на охоте.

Назар Приходько: Водій Шефіра – довірена особа Ані Лорак та професійний каскадер

"Ну, давайте по Шефіру, якщо шум не стихає...Знаєте, хто був за кермом в момент «замаху»? Олександр Іванько - знаєте. Втім ХТО він?", - про  це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Назар Приходько, інформує UAINFO.org.

"По-перше - він довірена особа... АНІ ЛОРАК, з якою у Шефіра прекрасні відносини. А по-друге - він професійний КАСКАДЕР і навіть знімався у кіно.

Себто ще раз: в момент «замаху», ледь не вперше в житті, за кермом був не Шефір, а водій, який а) професійний каскадер і б) взагалі не водій Шефіра, а довірена особа та охоронець Лорак. Ну хіба бувають такі співпадіння...? 

Ну і головне: автівка Шефіра не була повністю броньованою! Вона була підсилена в області дверей та кузова, себто там, куди і стріляли. По вікнах - ЖОДНОГО пострілу.

З цього випливає те, про що я сказав одразу після події: це інсценування заради воплів «Сплотимся! У нас сильная команда и лидер! Все потому, что Зеленский пошел войной на олигархов!»...

"Повісили мертвим": прокурор зробив гучну заяву про смерть легендарного композитора Івасюка

Колишній заступник генпрокурора Микола Голомша зробив гучну заяву про смерть відомого композитора Володимира Івасюка. За його словами, у справі про нібито його самогубство багато підтасувань.

Про це йшлося в шоу "Право на владу", пише УНІАН, інформує UAINFO.org.

Як зазначив Голомша, поновлене через багато років слідство встановило, що насправді його повісили вже мертвим. "Навіть фальсифікація доказів лікування була досить паскудною. Симптоматика була одна – ліки інші", – пояснив Микола Голомша. 

Відомо, що Володимир Івасюк проходив лікування в психіатричній клініці. І радянські слідчі стверджували, що він скоїв суїцид, перебуваючи у депресивному стані.

Чемпіон Європи з джиу-джитсу став двірником у Херсоні. ВІДЕО

Шкільний двірник з Херсона збирає гроші на участь у чемпіонаті світу з боротьби джиу-джитсу.

Про драматичний поворот у долі чоловіка йдеться у сюжеті ТСН, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

48-річний Ігор Євтушенко вже кілька місяців прибирає на території херсонської школи №57. Своєї роботи він не соромиться, хоч і є чинним чемпіоном України та Європи з джиу-джитсу.

Робота двірником йому дозволяє поєднувати приємне з корисним: першу половину дня він прибирає, а в другій - працює тренером в спортзалі.

Але його мета зовсім інша - стати чемпіоном світу з джиу-джитсу. Чемпіонат відбудеться 15-16 листопада в Об'єднаних Арабських Еміратах, але коштів для участі (а це близько 700 доларів) у Ігоря немає, тому він опублікував у Facebook прохання про допомогу.

Фільм про Донбас. Україна висунула на Оскар картину "Погані дороги" Наталки Ворожбит

Український Оскарівський комітет обрав претендентом на Оскар 2022 від України фільм української режисерки Наталки Ворожбит "Погані дороги".

У п’ятницю, 24 вересня, Український Оскарівський комітет висунув драму Погані дороги режисерки Наталки Ворожбит на здобуття 94-ї премії Американської академії кінематографічних мистецтв та наук у категорії Міжнародний повнометражний фільм. Стрічка побореться за право потрапити до лонглиста Оскара 2022, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.

Звезда "Жестокого романса" Гузеева похвасталась: "Я – ватница абсолютная"

Звезда "Жестокого романса", ведущая популярного российского шоу "Давай поженимся" Лариса Гузеева призналась, что поддерживает оккупацию РФ украинского полуострова.

Об этом она рассказала в интервью Скажи Гордеевой, пишет УНИАН.

Разговор с экс-актрисой вообще не касался политики. Однако на вопрос, будет ли Гузеева либеральной бабушкой для своего будущего внука, звезда российских шоу вспыхнула: "Я вообще не либерал. Крым наш, мой ... мне очень нравится Москва". 

Гузеева добавила, что ее очень задел вопрос ведущей. "Мне нравится Москва, мне нравится все, что происходит. Да, я – ватница абсолютная", – подчеркнула бывшая актриса.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини