MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 вересня 2021

250 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 вересня.

Сазонов: Меркель уходит. Я могу только попросить передать привет чертям в аду

Социал-демократы победили на выборах в Германии. Христианские демократы на втором месте.

Об этом на своей странице в Facebook пишет политолог Кирилл Сазонов, информирует UAINFO.org.

Меркель уходит. Украинские эксперты (особенно финансово привязанные грантами к ЕС) льют крокодиловые слезы. Как мы без Меркель? Это же друг Украины...

Ребята, с какого это друг? Напомню 2008 год. Президент Ющенко при всех его недостатках тянул Украину в НАТО. На саммите мы хотели и реально могли получить ПДЧ. Вместе с любимой мной Грузией.

Кто заблокировал это решение? Не помните? Я помню. Германия и Франция. Причем Франция традиционно разгребала проблемы Магриба, Восток ей постольку поскольку. Ключевое было решение Меркель – не злить Путина и не давать Украине ПДЧ в НАТО.

Родичі 58 "слуг народу" придбали цінне майно в останні два роки, – КВУ

Упродовж останніх двох років кожна четверта родина депутатів фракції «Слуга Народу» задекларувала придбання цінного майна. Автомобілі, квартири, земельні ділянки придбали члени сімей 58 депутатів фракції. Загальна вартість майна склала понад 60 млн. грн.

Про це пише Комітет виборців України, інформує UAINFO.org.

Загалом, починаючи з серпня 2019 року, члени сімей депутатів «Слуги Народу» придбали 38 автомобілів. Зокрема, задекларували нові автомобілі дружини народних депутатів Юрія Корявченкова (2 млн. грн.), Богдана Яременка (Volvo, 1 млн.), Костянтина Касая (BMW, 3,7 млн.), Павла Якименка (BMW, 2,9 млн.), Юрія Арістова (PORSCHE, 2,3 млн.), Андрія Геруса (1,4 млн. грн.), Олександра Завітневича (1,5 млн.), Олексія Леонова (Mercedes-Benz, 1,5 млн.), Олександра Літвінова (Toyota, 1,2 млн.), Олександра Салійчука (Mercedes-Benz, 1,2 млн.), Ореста Саламахи (BMW, 849 тис.), Максима Зуєва (540 тис.).

Також задекларували нові автомобілі члени сімей народних депутатів Андрія Бобляха, Ірини Верещук, Володимира Гевка, Максима Гузенка, Андрія Клочка. Варто відзначити, що тринадцять народних депутатів вказали в деклараціях, що користуються транспортом, який належить їх родичам, переважно, дружинам.

Степова: Слияние "ЛНР" и "ДНР": почему российские кураторы против

Очень сложно писать про ОРДЛО, так как любое слово про них обозначает фикцию, нечто, которое пытается выдавать себя за цивилизацию, но, нет. Это, как болезненное образование в теле, оно есть, оно питается телом, оно убивает тело, но не является естественной ее частью. Так и ОРДЛО для нас. Оно нас отравляет, забирает у нас силы и соки, тормозит наш путь в развитие и цивилизацию, но не является нашей естественной частью. Поэтому "республики", "границы", "раскрывают". Поэтому все, что связано c ОРДЛО — это кавычки и брезгливость, и тошнотворное желание, как можно быстрее избавиться от этого зловония.

И все же, писать мне о нем приходится. Поэтому надеваем защитный костюм, облекаем себя в равнодушие и просто препарируем, пишет Олена Степова для сайта группы "ИС", информирует UAINFO.org.

В ОРДЛО заговорили о "падении Берлинской стены"… Так жители ОРДЛО называют ряд решений "властей республик" про "открытие" "границ" между так называемыми "днр" и "лнр".

Ой-вэй, вай-хэй, куда, куда вы со свиным рылом к калашный ряд, товарищи «наварасы»? Вы, извините, путаете не только грешное с праведным, но и хотите убедить себя в том, что вот она, свобода, равенство и братство. Но, нет!

Дім став в'язницею. Як живуть афганські жінки через місяць після захоплення влади "Талібаном"

Після захоплення влади в Афганістані рух "Талібан" пообіцяв пом'якшити свою позицію щодо жінок згідно з "ісламськими цінностями" - дозволити їм працювати і здобувати освіту. Але поки що нова влада не виконує своїх обіцянок.

Мешканки Афганістану, з якими поспілкувалася ВВС, настільки налякані, що тижнями бояться виходити з дому. Вони очікують на повторення сценарію 20-річної давнини, коли жінку могли побити за "неправильну" паранджу або посадити у в'язницю за проїзд у таксі без чоловіка, пише ВВС, інформує UAINFO.org.

Побоювання жінок підтверджують міжнародні правозахисні організації: вони стверджують, що в багатьох провінціях таліби прямо забороняють дівчаткам відвідувати школу, а жінкам - виходити з дому.

11 вересня близько трьохсот жінок, одягнених в паранджу з голови до п'ят, зібралися на демонстрацію на підтримку "Талібану" в аудиторії державного університету Кабула. Вони заявили, що визнають нову владу й почуваються у цілковитій безпеці під управлінням талібів, а також засудили Захід і тих, хто не згоден дотримуватися ісламського дрес-коду. "Жінки, які покинули Афганістан, не можуть нас представляти", - написали на табличці в руках однієї з учасниць демонстрації.

Але навряд чи й вони самі представляли всіх афганських жінок: 17-річна Сюзан, що живе на околиці Кабула, вже понад три тижні не виходить з дому - їй страшно. "Я не знаю, що станеться зі мною та моїми рідними, - розповіла вона ВВС. - Мені постійно сняться кошмари, зараз ми переживаємо те, що пережили наші батьки двадцять років тому".

Десь заплакав Азаров. Мер міста на Одещині не зміг прочитати промову українською. ВІДЕО

Мер міста Кодима в Одеській області Сергій Лупашко намагався прочитати українською промову до Дня міста, але замість цього заговорив "азарівкою".

Відео інциденту опублікувало видання Думская, інформує UAINFO  з посиланням на НВ.

Лупашко не зміг виголосити промову, хоча читав з листочка.

Мова очільника міста подекуди нагадувала відому говірку експрем'єра-втікача Миколи Азарова:

"Дорогие жители нашей прекрасной Кодымы та шановні гості, щиро Вас вітаю з Дньом народження міста. Бажаю Вам згоди і процвітанія. Я, як і ви, дуже люблю наше місто і докладаю великих зусіль, щоб зробити його кращім, але ми сільні…але ми… але ми сільні … Але ми сильні в єдності і я впевнений, що спільнім зусіллям ми подимемо економіку, повернемо впевненость…", — казав Лупашко.

У Херсоні здійснили мрію шкільного двірника – він їде на чемпіонат світу з джиу-джитсу. ВІДЕО

У Херсоні здійснили мрію чемпіона Європи з джиу-джитсу Ігоря Євтушенка, який зараз працює шкільним двірником – він поїде на чемпіонат світу.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформує UAINFO.org.

Як зазначається, чоловікові вдалося зібрати суму коштів, необхідну для участі в змаганнях. Людей вразила історія колишнього водолаза – вдень він працює двірником, а ввечері тренується й тренує інших. У спорт прийшов у 42 роки, втім вік не завадив йому стати чемпіоном України та Європи. Зараз йому 48 років.

На поїздку йому не вистачало $700. Необхідну суму вдалося зібрати за три дні. Після цього чемпіон оприлюднив у соцмережі відео з подякою.

"Мрія моя збулася. Я буду на чемпіонаті світу, я докладу всіх зусиль для того, щоб ми перемогли. Це буде наша спільна перемога", – сказав він.

"Обнулили і переформували". "абсолютну ватницю" Гузєєву після відвідин Криму госпіталізували в Москві. ФОТО

Відому російську акторку й телеведучу Ларису Гузєєву в неділю, 26 вересня, госпіталізували в московську міську клінічну лікарню №40, пише Комсомольская правда.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини