MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 листопада 2021

148 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 1 листопада.

Береза: На Банковой сейчас серьёзно думают об объявлении дефолта

Как вы думаете, чем сейчас озаботился Офис президента и по какой теме уже было несколько совещаний? Думаете, что ОП полностью поглощено борьбой с COVID-19? Нет! А может Зеленский и Ермак наконец-то озаботились вопросом энергетического кризиса в Украине? Тоже не угадали. И если вы считаете, что на Банковой сейчас все силы сконцентрировали на решении проблемы нарушения законодательства на выборах кандидатами от власти, то снова не угадали. Тем более, что все нарушения были по желанию Офиса президента, а не вопреки ему. Так вот, злые языки из ОП рассказали, что на Банковой сейчас серьёзно думают об объявлении... дефолта.

Об этом на своей странице в Facebook пишет Борислав Береза, информирует UAINFO.org.

Да, именно такая идея опять поселилась в голове величайшего политического лидера современности по версии Ермака и Мендель. Эту грустную информацию мне подтвердили несколько не связанных между собой источников. На совещаниях Зеленского интересовало в основном то, какие негативные последствия могут быть и заденет ли дефолт его лично. Ему объяснили по пунктам, но всё, что он услышал, не вызвало у него тревоги.

У Києві напередодні "червоної" зони охочі щепитися побилися в черзі на вакцинацію від COVID-19. ВІДЕО

Напередодні "червоної" зони жителі Києва стали божеволіти через бажання прищепитися від коронавірусу та обійти обмеження. У чергах на вакцинацію навіть відбувалися бійки.

Відповідне відео оприлюднили в соцмережах, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

"За кілька годин до введення червоної зони люди в центрах вакцинації збожеволіли", – йдеться в повідомленні.

На оприлюднених кадрах видно, що біля входу в центр вакцинації зібрався натовп із жителів Києва, які хотіли отримати щеплення від COVID-19.

При цьому частина людей стовпилася біля двох чоловіків, які билися на підлозі. Крім того, поруч дві жінки хапали одна одну за волосся та штовхалися. 

Пресс-секретарь Белого дома Джен Псаки заболела COVID-19. Байден здоров?

Пресс-секретарь Белого дома Джен Псаки заявила, что у нее положительный результат на коронавирус. Всего несколько дней назад она сопровождала президента США Джо Байдена в его заграничной поездке.

Об этом Псаки сообщила в своем Twitter, информирует UAINFO.org

По словам пресс-секретаря, она полностью вакцинирована и у нее только легкие симптомы. "У меня положительный результат на COVID. При этом у меня не было тесного личного контакта с президентом или высокопоставленными сотрудниками Белого дома со среды, и я получала отрицательные результаты тестов в течение четырех дней после этого последнего контакта", – объяснила Псаки.

Ляшко назвав єдине абсолютне протипоказання до вакцинації від коронавірусу

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко заявив, що єдиним постійним протипоказанням до щеплення конкретною вакциною є анафілактична реакція.

Про це він сказав у ході брифінгу, інформує  UAINFO.org.    

"Окремо наголошую та звертаю увагу! Єдиним абсолютним постійним протипоказанням до щеплення конкретною вакциною є анафілактична реакція на першу дозу цієї вакцини", – сказав він.

За словами міністра, у цьому випадку пацієнту буде рекомендовано щеплюватися від COVID-19 іншою вакциною за її наявності.

"Якщо у пацієнта є алергія на один із компонентів вакцини від COVID-19, йому також слід щепитися іншою вакциною", — сказав він.

Народный флешмоб: на рынках Украины появились специальные предложения для Николая Тищенко. ФОТО

Украинцы продолжают подшучивать над депутатом от "Слуги народа" Николаем Тищенко, который оконфузился заявлением о "дешевых" продуктах в стране. Теперь даже продавцы на рынках делают ценники со спецпредложением для "слуги".

Например, предлагают покупать не очень презентабельное мясо по 20 гривен. Соответствующее фото опубликовали в Telegram-канале "Харьков 1654", информирует UAINFO.org

"На рынках Украины стали появляться специальные предложения для Николая Тищенко. Единственный народный флешмоб", – отметили авторы сообщения.

"Цю вакцину тут не визнають". Екс-тренера "Динамо" не пустили на матч в Італії через щеплення "Спутником V"

Колишній наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін вирішив відвідати Італію.

74-річний російський фахівець хотів подивитися вживу матч "Аталанти" з "Лаціо", де брав участь хавбек збірної України Руслан Малиновський. Сьоміну цей поєдинок був цікавий тим, що він розраховував побачити вживу гру свого співвітчизника і вихованця Олексія Міранчука, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН

Але вхід на матч Серії А Сьоміну заборонили через вакцинацію російським препаратом "Спутником V", який в ЄС не визнають.

"Приїхав на матч "Аталанта" - "Лаціо". На гру не потрапив, оскільки без щеплення Pfizer не пускають. Сподіваюся, на "Ювентус" - "Зеніт" із щепленням "Спутником" проблем не буде", – написав Сьомін у своєму Instagram.

"Приголомшлива трансформація". Солістка гурту "Kazka" розповіла, що завдяки "Танцям з зірками" схудла на 20 кг

Артистка зізналася, що своїм результатом задоволена й не має наміру зупинятися.

Солістка гурту Kazka Олександра Зарицька у дев’ятому ефірі шоу "Танці з зірками" зізналася, що за час участі у проєкті  "скинула" 20 кілограмів, інформує UAINFO.org.

"Мінус 20 — це лише початок. Я дуже хочу продовжувати танцювати. Це ті 20 кілограмів, які мені заважали танцювати", — зауважила співачка. 

Суддя шоу Катерина Кухар засипала Зарицьку компліментами, але й про зауваження не забула. "Приголомшлива трансформація. Розкішно виглядаєте. Мінус 20 вам пасують. Але сьогодні було багато помилок у ногах. Думаю, що ви про них знаєте. І будьте обережними з класичними позиціями", — прокоментувала виступ Зарицької відома балерина.

У дев’ятому випуску Олександра Зарицька та Юрій Мєшков виконали Віденський вальс під пісню гурту "Океан Ельзи" — "На небі". Вони потрапили в зону ризику разом з Меловіном та Лізою Русіною, які за рішенням суддів залишили шоу.

Ніна Матвієнко розірвала стосунки із чоловіком після 50 років шлюбу

Відома українська та радянська співачка Ніна Матвієнко приголомшила своїх фанатів заявою, що вони з чоловіком Петром Гончаром більше не живуть разом. Артистка попросила його переїхати на сімейну дачу, щоб не бачити більше в своєму домі.

Шокуючими подробицями свого сімейного життя виконавиця поділилася з журналісткою передачі "Позаочі" на телеканалі "Інтер", інформує UAINFO.org.   

Матвієнко пожалілася, що від колишнього коханого в домі не було ніякої користі.

74-річна артистка зараз проживає в Києві з дочкою Тонею та її обранцем – музикантом Арсеном Мірзояном. Ніна не може переїхати, адже живе на пенсію 15 тисяч гривень і рідко підробляє на корпоративах, а на нове житло в неї не вистачає грошей.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини