MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 4 листопада 2021

286 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 4 листопада.

"Подолати корупцію в Міноборони неможливо лише шляхом зміни прізвищ", – військовий експерт  

Призначення нового міністра оборони України Олексія Резнікова не змінить корупційну ситуацію в Міністерстві, адже для цього необхідні системні законодавчі зміни і належним чином сформована державна політика. 

Про це в ефірі українського телеканалу сказав військовий експерт Михайло Притула, передає UAINFO.org

"Ми живемо з вами у реальному світі і маємо розуміти, що такі речі як певні зиски посадовців будь-якого рівня і в будь-якій системі – в тому числі в Міністерстві оборони – вони завжди були і будуть надалі", - сказав він.  

За словами військового експерта, подолати проблему корупції в Міністерстві оборони і загалом у системі державного управління буде "неможливо, оскільки завжди будуть чиновники, які будуть мати право вибору і за свій вибір вони будуть брати "мзду".  

Лерос с трибуны показал средний палец Зеленскому и назвал его главным предателем в стране

Народный депутат Гео Лерос во время выступления в парламенте показал непристойный жест президенту Владимиру Зеленскому. Эти действия будут оцениваться регламентным комитетом, пишет Украинская правда, информирует UAINFO.org  

 "Здравствуйте, господин президент. Вижу, Ваш Ермак тоже здесь. Я хочу вам сказать, что я не боюсь говорить правду. Вы можете сколько угодно травить на меня свои правоохранительные органы, "заботиться" о делах, но я не боюсь говорить правду… Вы – главный предатель в стране".

После этого спикер парламента Руслан Стефанчук попросил выключить Леросу микрофон. Тот, выходя из-за трибуны, показал Зеленскому средний палец. Сразу слово взяла "слуга" Мезенцева Мария и обратилась к регламентному комитету, чтобы тот дал оценку действиям Лероса. После этого фракция "Слуга народа" сообщила, что обратилась в регламентный комитет Рады с требованием дать оценку и вынести решение о поведении народного депутата Лероса.

Фурса: У нас криза виживання. Чому? Що не так з Україною?

Порочне смертельне коло безвідповідальності. Маю визнати, на цей пост мене надихнула дискусія в телевізорі з Дмитром Гнапом і одним ресторатором. Обидва пробили дно, дозволяючи собі дискредитувати вакцинацію. Один використовував дешеву демагогію, на зразок "Поки Богатирьова не відповість за шмурдяки з вакцин у 2012 році, не можна змушувати людей вакцинуватися", що де-факто означає, нехай люди помирають під приводом того, що Богатирьова не сидить. А другий просто казав, що він і його друзі здорові, а тому його ресторан не буде підтримувати карантин. Бо смерті інших людей – то вже не його проблема. Це було важко витримати. Люди свідомо йдуть в телевізор і кажуть такі речі, які призводять до смертей інших людей. І роблять це або від невеликого розуму (привіт, ресторатор), або намагаючись здобути політичний капітал (привіт, Дмитро Гнап). Політичний капітал на смертях.

Про це на власній сторінці у Facebook пише Сергій Фурса, інформує UAINFO.org 

В Україні рекордна смертність. По 700 людей на день. І це тільки офіційно. Надлишкова смертність складає більше тисячі людей на день. В лікарнях не вистачає кисню. Не витримують навантаження лікарі. Ми в трійці лідерів у світі по цьому показнику. І це на другий рік пандемії. Коли у світі повно вакцин. Коли давно можна було підготуватись до хвилі епідемії, навіть якщо ви любителі, а не майстри спорту з боротьби з коронавірусом. І все це відбувається у той час, коли Європа вже вакцинувалася, коли там навантаження на лікарні мінімальне. Коли є тисячі наукових досліджень. Коли це вже не незнайома хвороба, а ворог, який добре відомий. І вірус Дельта, який зараз вирує в Україні, дуже довго йшов до нас. З літа.

Чому ж? Що не так з Україною?

Вселенский патриарх Варфоломей попал в больницу второй раз за две недели

Вселенский патриарх Варфоломей госпитализирован в США. За время его визита в страну это уже второй такой случай.

Соответствующее сообщение 3 ноября было опубликовано на сайте Греческой православной архиепархии Америки, информирует UAINFO.org. Решение было принято после обследования предстоятеля Константинопольской церкви в больнице Mount Sinai на Манхеттене в Нью-Йорке. 

В пресс-релизе говорится, что 81-летнему патриарху должны провести ангиограмму (исследование кровеносных сосудов). После нее врачи решат, нужно ли устанавливать стент.

"У нас живуть одні алкаші, наркомани та ніщєброди", – "Міс Рівненщина" образила мешканців рідного міста. ВІДЕО

Володарка титулу "Міс Рівненщина-2014" Катерина Крилова, також відома як блогерка Катя Майамі, потрапила у новий скандал. Влітку вона влаштувала роздягання прямо у тролейбусі, а тепер дівчина образила мешканців свого рідного міста. Крилова назвала їх "алкашами та наркоманами".

Образливими словами про Рівне дівчина поділилася у шоу "Богиня шопінгу" на телеканалі ТЕТ, відео зі скандальною заявою опублікували в ЧаРівне.info, інформує UAINFO.org.

На шоу Крилова ледь не посварилася з іншою учасницею проекту, коли вони "обмінювалися люб'язностями".  

"Міс Рівненщина" заявила, що її опонентка схожа на дівчину, яка зустрічається з літніми одруженими чоловіками. У відповідь вона вислухала жарт про те, що це саме блогерці не щастить, та це їй зустрічаються лише "дідусі з пузцем". 

Крилова на таку образу відповіла імпульсивно. Своїми словами вона образила мешканців свого рідного міста. 

"Так, у нас в Рівному живуть одні алкаші, наркомани та ніщєброди", – сказала Крилова.

Сестра Ротару отреагировала на слухи о тяжелой болезни певицы 

Сестра украинской певицы Софии Ротару, Аурика, на YouTube-канале DOROTYE прокомментировала слухи о тяжелой болезни звезды, пишет УНИАН, информирует UAINFO.org

По ее словам, ранее, когда София Михайловна была худенькой, говорили, что у нее туберкулез. Было время, когда СМИ писали, что София Ротару и вовсе умерла. 

"Господи, люди, вам делать нечего? Слава Богу, она здорова и проживет еще долго. Это просто сплетни, пушку кто-то пускает. Я не знаю, кому это нужно. То ее замуж выдают, то она болеет. Это просто пушка. Пусть люди даже не думают. Все хорошо", - сказала Аурика.

Екс-чоловік Ані Лорак вибачився за мати дочки: "Якщо вам щось не подобається..."

Екс-чоловік опальної співачки Ані Лорак, Мурат Налчаджіоглу, вчора показав відео, на якому разом з 10-річною дочкою Софією катається на атракціоні. Тоді дівчинка не стримала своїх емоцій і нецензурно висловилася.

Шанувальники прийшли в жах від поведінки дівчинки і засипали її гнівними коментарями. Батько вирішив відреагувати на це і вибачився за те, що вони показують реальне життя, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

"Звичайно, "вибачте" за те, що 10-річна дівчинка на емоціях висловилася нецензурною лексикою, що сильно поранило вашу ніжну психіку! Ми від щирого серця вибачаємося за свободу наших емоцій! Ми живемо справжнім життям і проводимо чудово канікули з улюбленою донькою! Вибачте нам "ідеальні люди"! Якщо вам щось не подобається, прошу на ... з моєї сторінки! І займайтеся вихованням своїх дітей", - написав Мурат. 

"Дитина наклацала": клієнтка ПриватБанку позбулася майже 13 тисяч гривень

Клієнтка ПриватБанку поскаржилася на зникнення з її картки 13 тисяч гривень. У фінансовій установі звинуватили дитину жінки.

Про це йдеться у відгуку одного з клієнтів фінустанови на сайті Мінфін, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

За її словами, гроші знімали протягом шести годин. Всього встигли провести 500 платежів розміром або 24,99 гривні, або 124,99 гривні. При цьому повідомлення на телефон про списання коштів з рахунку не було. Не врятував і встановлений ліміт на інтернет-оплати, який становив 2 долари на день. 

Жінка кинулася у відділення банку за допомогою. У фінустанові спочатку запропонували клієнтці звернутися в поліцію, а коли побачили, що платежі маркувалися як Google, Tik Tok та "побутова техніка", то звинуватили в інциденті її дитину.

"Сказали, що дитина наклацала. Хоча телефон я їй не даю, гаджет знаходиться на блоці набору цифр та англійських букв. А за вечір було по 4-5 транзакцій за хвилину. Прикро, що ПриватБанк не бачить в цьому шахрайських дій", – зазначила постраждала.

Чи потрібно завішувати дзеркала у домі з померлим: роз'яснення ПЦУ

Православна церква України (ПЦУ) дала роз’яснення, чи потрібно завішувати дзеркала в домі, коли хтось помер.

Про це йдеться у повідомленні церкви на Facebook-сторінці, інформує UAINFO.org.

"У своєму прагненні потурбуватися про душі померлих близьких український народ вдається до різного роду обрядів, подекуди змішуючи, як то кажуть, "грішне з праведним", – зазначили у ПЦУ.

У церкві назвали народну поминальну традицію завішування дзеркал у домі "звичайним забобоном, який жодним чином не корисний для душі – ані померлого, ані того, хто таким забобонам довіряє": 

"Часто це (завішування дзеркал) пояснюється тим, що душа людини нібито може "застрягнути" в них, "заблукавши у дзеркальному лабіринті". За іншою, не менш абсурдною версією, душа може "налякатися", не побачивши своєї тіні у відображенні. Та з Писання ми знаємо, що "дух тіла і кісток не має" (Лк. 24: 39), а отже, не зазирає до дзеркал, аби в них на себе дивитися".

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини