MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 16 грудня 2021

124 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 16 грудня. 

Портников: Україна та Путін разом у цьому світі не виживуть, має залишитися хтось один

Росія втратила інтерес до переговорів у "нормандському" форматі, усвідомивши, що Україна не має наміру перед нею капітулювати. Вже 2022 року агресор може спробувати окупувати нові території нашої держави. Можлива й енергетична війна.

Російсько-український конфлікт – це фактично "гра на виживання", оскільки разом путінська Росія та незалежна Україна не виживуть. Про це та багато іншого в ефірі телеканалу OBOZREVATEL розповів журналіст і публіцист Віталій Портников, інформує UAINFO.orgДалі наводимо його пряму мову.

Путін говорить, що Україна має борг перед РФ і нанизує одну претензію на іншу

Це постійна риторика російського керівництва, яке весь час говорить, що було неправильно проведено процедуру розділу радянського майна. Усе це не відповідає дійсності. Очевидно, що Путін просто нанизує одну претензію до України на іншу. Я не думаю, що це має серйозне значення.

Росія відмовилась від "нормандської" зустрічі: Путіну не потрібні розмови

Зустріч міністрів закордонних справ у "нормандському" форматі без Росії – це не зустріч міністрів закордонних справ у "нормандському" форматі. Весь сенс "нормандського" формату в тому, що там є Росія, яка окупувала нашу територію.

Ми можемо зустрічатися з міністрами закордонних справ Німеччини, Франції, будь-яких інших країн від Австралії до Японії, але якщо Росія не бере участі в "нормандському" форматі, це означає, що ми не просуваємося далі в пошуку шляхів відновлення нашої територіальної цілісності та закінчення конфлікту.

Запуск "Північного потоку-2" відкладається мінімум на півроку – Bloomberg

Німецький регулятор заявив, що рішення щодо російського газопроводу "Північний потік-2" не буде прийнято в першій половині 2022 року.

Про це повідомляє Вloomberg, інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Німецька мережева агенція повідомляє, що операційна компанія NORD STREAM 2 вимагає перегляду операційної діяльності відповідно до законодавства.

Позиція нової коаліції Німеччини:

24 листопада 2021 року Соціал-демократична партія Німеччини (СДПН), партії "Союз-90"/"Зелені" та Вільна демократична партія представили коаліційну угоду.

В Угоді зазначається, що новий уряд підтримуватиме рух України до членства в Європейському Союзі. Також Німеччина має намір поглибити енергетичне партнерство з Україною.

Новим канцлером ФРН став Олаф Шольц (СДПН).

У Шольца поцікавилися, чи готовий новий уряд призупинити "Північний потік-2" у відповідь на шантаж Росії наступом на Україну. Він відповів, що"безпека в Європі передбачає дотримання принципів".

Кива повторив головну тезу пропагандистів Путіна і заявив про необхідність прямих переговорів із РФ

Народний депутат від "ОПЗЖ" Ілля Кива заявив, що Україна зараз перебуває під зовнішнім керуванням Сполучених Штатів Америки, і всі рішення української влади узгоджуються з Вашингтоном. Також нардеп заявив, що рано чи пізно Україні доведеться сісти за стіл переговорів із керівництвом РФ.

За словами Киви, крім США на Україну також нібито впливає Росія, оскільки Вашингтон та Москва спілкуються між собою, а в Криму та на Донбасі знаходяться російські війська. Про це народний обранець розповів в інтерв'ю "Телеграфу", інформує UAINFO.org з посиланням на Обозреватель

Кива впевнений, що США на сьогоднішній день фактично контролюють всю законодавчу та виконавчу владу в Україні. Нардеп розповів, що перед призначенням людей на ключові посади в правоохоронних органах із посольства США нібито надходять рекомендації з певними кандидатурами.

Водночас, нардеп пояснив, що вітав президента РФ Володимира Путіна з Днем народження, оскільки це "дипломатичні норми взаємин із сусідніми державами та партнерами". До того ж депутат упевнений, що Київ і Москва все ж таки вестимуть переговори.

"Це привітання я зробив для своєї країни, щоб згодом ми мали можливість знаходити точки дотику і компромісу. Дивіться, я це зробив два місяці тому, а сьогодні стоїть питання про прямі переговори з Російською Федерацією", – сказав Кива.

Порошенко "увірвався" в прямий ефір телеканалу "Рада" і влаштував перепалку з Гетманцевим

Пʼятий президент, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко втрутився в ефір оновленого телеканалу "Рада", пише Lb.ua, інформує  UAINFO.org.

У цей момент там виступав голова податкового комітету Ради Данило Гетманцев. 

Ведуча і Гетманцев запросили його долучитися до ефіру, однак політик заявив, що канал перешкоджає проходженню на 2 поверсі парламенту, а на його фінансування витрачають великі кошти. 

"Я би хотів, щоб всі глядачі телеканалу "Рада" знали – зараз незаконно витрачені кошти платників податків", – заявив він.

Юлія Тимошенко показала майстер-клас гри на барабанах: "Приймаємо замовлення на новорічні вечірки. Дорого!". ВІДЕО

Народна депутатка Юлія Тимошенко зіграла на барабанах, пише UAINFO.org.

Відео зі студії звукозапису політик опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці. Так Тимошенко пожартувала стосовно запрошення на новорічні корпоративи. 

"Приймаємо замовлення на новорічні вечірки. Дорого!" – прокоментувала ролик Юлія Тимошенко.

Медики назвали два незвичайні симптоми у заражених "Омікроном"

Експерти з Південно-Африканської Республіки (ПАР) назвали два незвичайні симптоми у заражених омікрон-штамом коронавірусу. 

Про це повідомляє видання The Sun, інформує UAINFO.org.

За інформацією видання, медики зафіксували у хворих на новий штам COVID-19 болі в попереку та першіння в горлі. При цьому вони зазначили, що пацієнти з омікрон-штамом на 23% рідше потрапляють до лікарень, аніж інфіковані "Дельтою". 

Африканські експерти нагадали про важливість дотримання самоізоляції при виявленні симптомів зараження, щоб не допустити поширення інфекції. Вони розповіли, що багато громадян приймають дискомфорт у горлі за звичайне ГРВІ.

"Серцеві краплі вбивають наших бабусь": Комаровський пояснив, чому небезпечні популярні препарати

Людині, в якої болить серце, потрібно перш за все обстежитись і отримати нормальне лікування, а не "приймати краплі і чекати інсульту чи інфаркту", каже лікар.

Популярні в Україні серцеві краплі можуть серйозно нашкодити здоров'ю. Перш за все людині, в якої виникли проблеми із серцем, необхідно пройти обстеження і отримати нормальне лікування.

Про це заявив відомий лікар Євген Комаровський на своєму каналі в YouTube, пише ТСН, інформує UAINFO.org. 

"Дуже часто наші бабусі, коли у них виникають болі у серці, чи паморочиться у голові, чи взагалі вони дратуються і їм погано - вони п'ють ці крапельки, а до складу цих крапельок часто входять дуже сильні заспокійливі компоненти", - розповідає Комаровський.

Леонардо Ди Каприо отказался сниматься в сцене с голой 72-летней Мерил Стрип

Американский актер Леонардо Ди Каприо не захотел сниматься в сцене с обнаженной 72-летней коллегой по фильму "Не смотрите наверх" Мэрил Стрип. Главную героиню пришлось заменить дублершей. 

Об этом режиссер картины Адам МакКей рассказал в интервью журналистам The Guardian, вспоминая курьезные случаи на съемочной площадке. Оказалось, что Лео просто очень уважает актрису, информирует UAINFO.org. 

По сюжету, Мерил, игравшая президента, на протяжении определенного времени разгуливает по комнате обнаженной, чтобы показать свою татуировку на поясе. В это время в помещении должен был находиться персонаж Ди Каприо. 

Однако, по словам Адама, актер подошел к нему перед началом съемки и поинтересовался, действительно ли необходимо снимать Стрип обнаженной, после чего отказался участвовать.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини