MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 січня 2022

268 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 26 січня.

Бутусов: Якби Путін вірив у свою перемогу, вони б вже давно почали наступ. Але він боїться війни та великих втрат

"Сподіваюсь, керівництво України відчуває напередодні перемовин, що у суспільстві нема настроїв йти на умови Путіна під тиском шантажу та погроз. Україна буде чинити спротив агресії. І нема жодних підстав йти на перемовини з ватажками «ЛДНР». Ось така позиція отримає найбільшу підтримку", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Юрій Бутусов, інформує UAINFO.org.

"Але існує вірогідність, що залякування суспільства розгортанням російських військ робиться узгоджено, для того, щоб знову намагатися протягнути придністровський сценарій Дмитра Козака щодо фактичної здачі Донбасу та припинення спротиву. 

Тому усі учасники перемовин мають розуміти, що народ України виступить проти будь-яких спроб Путіна залякати нас війною. Україна, можливо, поступається в деяких озброєннях, але Україна переважає у мотивації битися за власну свободу.

"Фанатичного опору не буде". Азаров розповів росіянам, що значна частина українців "чекає", коли Путін "звільнить Україну". ВІДЕО

На тлі загрози вторгнення РФ в Україну колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив російській пропаганді, що значна частина українців нібито "чекає", коли президент РФ Володимир Путін нападе і "звільнить країну", пише НВ, інформує UAINFO.org.

"Значна частина (українців — ред) чекає, коли нападе Путін і звільнить країну від цієї шобли. Звичайно, вони про це не висловлюються публічно. Значна частина людей міркують так — гірше не буде, зараз погано, але гірше не буде. Ще є 25−30% пробандерівських елементів, але вони свою кров там теж проливати не збираються. Це дуже добре показували хвилі мобілізації", — сказав він російському пропагандисту Володимиру Соловйову.

На його думку, якщо Росія нападе на Україну, то "ніякого фанатичного опору не буде".

"Буде паніка, прагнення приховати свої капітали, своїх близьких. Все це я вже спостерігав", — сказав він.

Сніжана Єгорова публічно заявила про підтримку Путіна

Українська телеведуча та актриса Сніжана Єгорова в соцмережах публічно заявила про підтримку президента Російської Федерації Володимира Путіна. Зірка, яка живе та працює у Києві, зазначила, що не вважає політика-окупанта винним у тому, що відбувається на її батьківщині.

Скандальну заяву артистка зробила на особистій сторінці у Facebook, інформує UAINFO.org. 

Вона образливо висловилася щодо української влади та закликала співвітчизників подивитися відео з главою РФ на пропагандистському ресурсі. "Я підтримую Володимира Путіна! І нехай ця таблетка від божевілля очистить ваш мозок від темної сторони Свідомості! Дивіться як акт екзорцизму, якщо не хочете, щоб на пекло перетворився ваш будинок", – написала колаборантка під відео з Путіним. 

У провокаційному ролику зібрано виступи президента країни-агресора починаючи з 2008 року, в яких він розповідає про "загрозу США на адресу Росії".

Американський телеканал CNN "віддав" Харків Росії та потрапив у скандал

Американський телеканал CNN в ефірі назвав Харків російським містом. Курйоз стався під час сюжету про нібито навчання військових Російської Федерації.

Під час демонстрації військової техніки РФ у правому верхньому кутку телеканалу було написано "Kharkiv, Russia" (Харків, Росія). Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на фрагмент трансляції телеканалу CNN, інформує UAINFO.org

Телеведуча Крістіан Аманпур спочатку розповідає про можливість вторгнення військ Росії на територію України. Потім в ефірі показали російські війська, які нібито проводять навчання поблизу українського кордону. При цьому під час усього сюжету, а це не менше ніж 20 секунд, помилку з Харковом так і не виправили.

Бряцанье железом у границ с Украиной выливается России в многомиллиардные потери 

Когда я описываю ситуацию с вероятным вторжение России в Украину, то всегда обращаю внимание на то, что в случае такового, новая волна санкций обрушит экономику РФ, откинув её не просто на десятилетия назад, а погрузив в каменный век. Но, даже если не говорить о самом вторжении, а именно о наращивании российской группировки у границ с Украиной, то и этот процесс уже очень дорого обходится российской экономике, пишет в своем блоге военно-политический обозреватель Александр Коваленко, информирует UAINFO.org.

Например, эта неделя на бирже РТС началась с того, что стоимость российских компаний продолжила падение, причём ещё более стремительное чем до того. Суммарно российские компании потеряли уже больше $150 млрд только за первые недели 2022 года. В целом же, с середины октября 2021 года, когда Россия развернула переброску сил и средств ВС РФ к границам с Украиной, российские компании потеряли более $200 млрд.

Сотни миллиардов долларов – именно во столько обходится нынешняя авантюра Кремля российской экономике. Причём на этапе сбора группировки, а не какой либо агрессивной активности.

Мільйонер зі "Слуги народу" Клочко отримує по 20 тис. бюджетних грн на місяць на оренду житла, – Bihus.info

"Слуга народу" Андрій Клочко щомісяця отримує з бюджету 20 тисяч грн компенсації на оренду житла у Києві. Клочко та його дружина є офіційними мільйонерами.

Про це йдеться в розслідуванні журналістів Bihus.Info, повідомляє Цензор.НЕТ, інформує UAINFO.org.  

У Клочка нема свого житла, а в його декларацію внесено орендовану квартиру площею 100 кв. метрів на околиці столиці. Для оренди цього житла депутат отримує компенсацію. Так, у 2019 році йому виділили на це 20 тис. грн, у 2020 - близько 160 тис., у 2021 - 236 тис.

При цьому Клочко та його дружина є офіційними мільйонерами.  

Так, відповідно до декларації за 2020 рік, Клочко отримав 517 тисяч грн зарплатні і 820 тисяч грн від продажу авто. Його дружина Неля також отримала 368 тисяч грн з продажу транспортного засобу і майже 3,4 млн грн доходу від підприємницької діяльності.

Нардеп вдвох із дружиною також задекларував 3,5 млн грн та 200 тисяч доларів готівкою.

Названо новий симптом "Омікрону": експерти радять не ігнорувати цей біль

Названо новий симптом "Омікрону". Виявилося, що у хворих на коронавірус, яким діагностували саме новий штам, може спостерігатися біль у вухах.  

Про це повідомляється у Telegram-каналі "Коронавірус info", інформує UAINFO.org.

Так, американські вчені з'ясували, що при захворюванні на новий штам хворі можуть відчувати біль у вухах. Експерти радять не ігнорувати цей біль, адже саме це може бути симптомом коронавірусу та важливою ознакою "Омікрону".

"Найчастіше "Омікрон" вражає верхні дихальні шляхи (рот, ніс). Саме це спричиняє біль у вухах, зазначив доктор з інфекційних захворювань Каліфорнійського університету", - додали у Telegram-каналі. 

Раніше у МОЗ вже розповідали, чим відрізняється "Омікрон" від попередніх штамів. Новий штам має значно коротший інкубаційний період, він становить від 2 до 5 днів. У порівнянні зі штамом "Дельта", він передається в 7 разів швидше, в порівнянні з штамом "Дельта".

"Пара шарлатанів": Spotify сам взявся робити роботу, за яку заплатив Меган Маркл та принцу Гаррі 24 мільйони доларів

Ще в грудні 2020 року британський принц Гаррі та Меган (які недавно образилися на королеву через її особливе ставлення до принца Ендрю) підписали контракт на суму 18 мільйонів фунтів стерлінгів (понад 24 мільйони доларів) з інтернет-сервісом потокового аудіо Spotify. Вони оголосили, що запустять власний подкаст Archewell Audio і будуть створювати програми, які "підіймають настрій та розважають аудиторію по всьому світу". Проте досі в ефір вийшов лише один випуск їхнього подкасту — присвячений Різдву 2020 року. Нові випуски були обіцяні 2021 року, проте їх так і не дочекалися.

Це спантеличило публіку. Spotify офіційно не коментував те, що відбувається. Однак, як повідомляє видання Daily Mail, тепер стало відомо, що сервіс узяв справу до своїх рук і тепер шукає нових штатних співробітників для роботи з медіакомпанією Archewell, пропонуючи шестимісячні контракти в Лос-Анджелесі, інформує UAINFO.org з посиланням на Факти

Так, в одному з оголошень про роботу старшого продюсера йдеться: «Зараз ми збираємо шоу-команду, яка створить та запустить нове оригінальне шоу з Archewell за участю відомих жінок. Ідеальний кандидат повинен мати досвід роботи зі знаменитостями й інтерес до перетину соціальної активності та популярної культури».

Вдова Хью Хефнера рассказала, как он шантажировал девушек их обнаженными фото

Бывшая жена основателя журнала Playboy Кристал Хефнер подтвердила, что ее покойный муж тайно фотографировал обнаженных моделей в особняке, создавая на них компромат. Ранее подобное обвинение выдвигала модель Холли Мэдисон, жившая с миллиардером с 2001 по 2008 год.

В отсутствие доказательств, заявление пострадавшей в документалке Secrets of Playboy было просто одной из версий событий в доме. Однако вдова магната в своем Twitter подтвердила, что самостоятельно уничтожила тысячи снимков девушек, которых фотографировали без согласия, информирует UAINFO.org  

"Я нашла тысячи фотографий, о которых вы говорите, Холли. Я немедленно порвала их и уничтожила все до единой ради тебя и других женщин на них. Их больше нет", – написала Кристал Хефнер.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини