MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 лютого 2022

253 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 21 лютого.

Пушилин и Пасечник попросили Путина признать независимость "ЛДНР" 

Глава самопровозглашенной ДНР попросил Путина признать ДНР как независимое государство, об этом пишет Эхо. Москвы, информирует UAINFO.org.

Пушилин просит президента РФ заключить договор с ДНР о дружбе, включая оборонное сотрудничество. 

С просьбой о признании к Путину обратился и  самопровозглашенный глава непризнанной ЛНР Леонид Пасечник. Он  просит российского лидера признать ЛНР как независимое государство.

"Будете прокляті": десятки росіян виступили проти війни з Україною та її "паліїв" 

Десятки культурних і громадських діячів Росії підписали відкритого листа про неприйняття війни проти України.

Текст опублікувало видання "Ехо Москви", інформує UAINFO.org з посиланням на УНІАН.

Підписанти наголошують, що люди охоплені жахом через можливість нового витка війни між Росією і Україною.

Вони покладають відповідальність на політичне керівництво Росії і попереджають про те, що в разі вторгнення можуть звучати неправдиві звинувачення в бік України. 

"Попри страшну ціну, яку безсумнівно заплатять за цю війну і Україна, і Росія, керівництво РФ продовжує свою згубну політику, шонайменше, не скорочуючи, а як максимум – нарощуючи концентрацію військ на кордонах з Україною. Офіційна риторика Росії дозволяє припустити, що для початку вторгнення в будь-який момент може бути сфабрикований привід, аж до використання прямих провокацій, як це було зроблено Гітлером перед вторгненням до Польщі в 1939 році. У цьому випадку Україна так чи інакше буде звинувачена в агресії, а дії Росії будуть представлені як вимушена відповідь на цю агресію задля захисту своєї країни і мирних громадян", - йдеться в листі діячів, які назвали себе "Конгресом інтелігенції". 

Їжі та води немає: росіяни поскаржилися, що їхні військові голодують поблизу кордонів України

У Білгородській області Росії на залізничній станції Долбіно перебуває понад сотню військовослужбовців з Таманської дивізії – контрактників та терміновиків. Вони живуть у маленькому приміщенні сільського вокзалу вже п'ять днів без їжі та пиття.

Про це повідомили в Асоціації зі сприяння захисту прав військовослужбовців та призовників "Комітет солдатських матерів", пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

Зазначимо, що вказаний населений пункт розташований у безпосередній близькості до Харківської області України.

За даними АКСМ, весь цей час солдати харчувалися за свій рахунок, деякі гроші вже закінчилися, води немає ні питної, ні щоб вмитися, сухпайків у них теж немає. Про дати відправлення до пункту слідування, який не уточнили, військовим не повідомили.

Дипломатия и война параноика: политика России стала отражением психической патологии ее диктатора  

Дипломатия и война параноика. Я давно пишу, что о перспективах внешней политики России нужно спрашивать не у политологов или дипломатов, а у психиаторов. Именно в сфере психиатрии лежит ключ к пониманию мотивов ее формирования. Дело в том, что эту политику определяет, по сути, один человек. И этот человек болен. Более того эпидемия паранойи охватила и всю российскую верхушку, а политика России стала отражением психической патологии ее диктатора, пишет в своем блоге социолог Игорь Эйдман, информирует UAINFO.org

Ниже описание психологии параноиков из книги Петра Ганнушкина "В душе психопата", которая лучше любого политологического анализа объясняет действия России на международной арене в последние годы (спасибо Александр Любушин за наводку).

"Крайний эгоизм и самомнение не оставляют места в их (параноиков) личности для чувств симпатии, для хорошего отношения к людям, активность побуждает их к бесцеремонному отношению к окружающим людям, которыми они пользуются как средством для достижения своих целей; сопротивление, несогласие, борьба, на которые они иногда наталкиваются, вызывают у них и без этого присущее им по самой их натуре чувство недоверия, обидчивости, подозрительности, они неуживчивы и агрессивны: обороняясь, они всегда переходят в нападение и, отражая воображаемые ими обиды, сами, в свою очередь, наносят окружающим гораздо более крупные; таким образом, параноики всегда выходят обидчиками, сами выдавая себя за обиженных.

Макаревич о военных учениях России и беженцах из "Л/ДНР": Путин не забыл, что это наши деньги? 

Российский музыкант Андрей Макаревич возмутился, что президент РФ Владимир Путин выделяет огромные средства на учения военных у украинской границы и "беженцев" из самопровозглашенных террористических "Л/ДНР". Лидер рок-группы "Машина времени" напомнил, что речь идет о деньгах российских налогоплательщиков.

Соответствующий пост музыкант опубликовал на своей Facebook-странице, пишет Обозреватель, информирует  UAINFO.org.

"Наш президент последние дни красиво распределяет миллиарды – на учения, на беженцев... Он не забыл, что это наши деньги?" – спросил 68-летний музыкант. 

В комментариях одна из пользователей сети написала: "Не первый год распределяет. Это вы скорей забыли, что это ваши деньги распределяют на войну, не только на учения и беженцев". "Да помню... От этого не легче", – ответил артист.

У нас буде не більше півроку: Білл Гейтс розповів, на що буде схожа нова пандемія. ВІДЕО 

Американський бізнесмен, інвестор та філантроп Білл Гейтс повідомив, що пандемія коронавірусу пройшла гостру стадію і тепер загрожує лише людям похилого віку або з хронічними захворюваннями. Проте, нам варто готуватися до нового вірусу, заявив Гейтс на Мюнхенській безпековій конференції, інформує UAINFO.org з посиланням на Фокус.

Безпрецедентний крок: спадкова принцеса Швеції та її чоловік публічно прокоментували чутки про їхнє розлучення

https://uainfo.org/blognews/1645433306-bezpretsedentniy-krok-spadkova-printsesa-shvetsiyi-ta-yiyi-cholovik.html

44-річна кронпринцеса Швеції Вікторія та її 48-річний чоловік принц Даніель змушені були зважитися на безпрецедентний крок і публічно відреагувати на чутки про кризу в їхній сім'ї та "неминуче розлучення", які циркулюють у ЗМІ вже кілька місяців, пишуть Факти. інформує UAINFO.org.

«Нам стало відомо, що про наші особисті стосунки поширюються негативні чутки. Поширюються голослівні твердження про зраду і розлучення, що готується. Зазвичай ми не коментуємо вигадки. Але, щоб захистити нашу сім'ю, ми хочемо раз і назавжди дати зрозуміти, що чутки, які зараз поширюються, абсолютно необґрунтовані», — написало подружжя на офіційній сторінці королівської родини в Instagram, здивувавши публіку, оскільки така заява є безпрецедентною для королівської пари.

Принцеса Вікторія та Даніель Вестлінг познайомилися у фітнес-центрі. Даніель був особистим тренером її високості. Вони одружилися у червні 2010 року. У пари двоє дітей — дев'ятирічна принцеса Естель та п'ятирічний принц Оскар.

"Припиніть це": Тіна Кароль прокоментувала скандал з Аліною Паш 

Українська співачка Тіна Кароль, яка цьогоріч була однією із трьох суддів нацвідбору на Євробачення 2022, вперше прокоментувала скандал навколо переможниці Аліни Паш. Зірка зазначила, що неприємностей можна було уникнути.

Про це вона розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя", пише УНІАН, інформує UAINFO.org.

"Такого бруду нема в жодній країні. Я прошу - припиніть це. Ми виглядаємо погано, я виглядаю погано. Це ж можна передбачити, перевірити. Якщо є якісь конкретні принципи та правила, то візьміть і перевіряйте всіх. Не потрібно потім дивуватися. Я нікому не вірю", - зазначила Кароль. 

Співачка запевнила, що спілкувалася із організаторами нацвідбору щодо перевірки усіх учасників. Ба більше, перед ефіром вона запитала, чи достатньо ретельно перевірили Аліну Паш. 

Кароль запевнили, що біографії усіх учасників перевірили, тому "сюрпризів" не виникне. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини