MENU

Кличко будет баллотироваться в Верховную Раду

1681 2

  

  

Після того, як О. Турчинов і А. Яценюк заявили, що опозиційні силипідтримують В. Кличка як кандидата уборотьбі за посаду Київського міськогоголови, виборча ідеологія влади змінилася.


Всі розмови, куди піде Віталій Кличко – в Верховну Раду чи намера, закінчилися тим, що влада вирішилавсе за Віталія: він, вочевидь, іде уВерховну Раду, бо виборів меранемає.

Переконаний, в цьому роцівиборів на посаду мера точно не буде.Вони можливо відбудуться в 2013 році, аможливо навіть і у 2015 році – разом зусіма іншими місцевими виборами. Я такожпереконаний, що «виростити» іншогокандидата, якщо вибори будуть в 2015 році,при спільному бажанні всіх опозиційнихсил, можливо. 

Адже в такому випадкувибори міського голови відбудуться вжепісля Президентських виборів і, як можнапередбачити, найвищі державні посадизайматимуть нинішні лідери опозиції.Не можна сказати точно, яке місце в ційпіраміді буде у А. Яценюка, В. Кличка чи О. Турчинова, але однозначно, що вирішуватипроблеми Києва при новій демократичнійвладі буде легко.

 

Нагадаю, що сьогодні вКиєві сумарний рейтинг опозиційнихполітичних сил (Батьківщина, Удар, Фронтзмін, Свобода) настільки високий, щобудь-яка узгоджена консолідованакандидатура мера, переможе однозначно.


Олександр БРИГИНЕЦЬ

 

КЛИЧКО ВИТАЛИЙ ВЛАДИМИРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини