MENU

Офис регионалов в Енакиево обрисовали краской

4377 13


 


Уп'ятницю, 8 червня, на малій батьківщині Януковича, в місті Єнакієво Донецькоїобласті, невідомими патріотами булоатаковано фарбою фасад і двері офісу Партії Регіонівповідомляє прес-службаСНА.

Наступного дня було заарештованодвох соціал-націоналістів з містаЄнакієво Курочкіна Сергія та ЗаяцьАртема (один активіст Соціал-НаціональноїАсамблеї, другий - її прихильник). Немаючи ніяких доказів їхньої причетностідо справи, проти них порушили кримінальнусправу за ст. 296 ККУ «Хуліганство», хочасправа тягне максимум на адміністративнеправопорушення. На даний час націоналістизнаходяться на підписці про невиїзд.

Ухлопців повилучали оргтехніку, зокрема,комп'ютери. Справа знаходиться наконтролі СБУ, за іншими даними - наконтролі Адміністрації Президента. Засловами затриманих, співробітники СБУпід час допиту намагалися весь часпідсунути на підпис документи ізсвідченнями, що Соціал-НаціональнаАсамблея та організація «ПатріотУкраїни» нібито не завжди діють в рамкахзакону.

Соціал-Національна Асамблеята організація «Патріот України»вважають це продовженням репресій протиСНА та «Патріот України» зокрема таукраїнських націоналістів загалом.

 

 

bilozerska

 

ЯНУКОВИЧ ВИКТОР ФЕДОРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини