MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 30 червня 2022

283 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 30 червня. 

Жодних відносин України з Сирією більше не буде – Зеленський про "визнання" режимом Асада "Л/ДНР". ВІДЕО

Президент Володимир Зеленський відреагував на "визнання" союзником Росії Сирією псевдореспублік "Л/ДНР". За його словами, Україна не матиме жодних відносин з цією країною.

У своєму вечірньому зверненні в середу, 29 червня, глава держави наголосив, що Росія "все-таки вичавила з Сирії" повідомлення про нібито визнання окупаційних структур на Донбасі як нібито держав, інформує UAINFO.org.

"Це нікчемна історія. І в такому разі жодних відносин України з Сирією більше не буде, а санкційний тиск проти Сирії буде ще більшим", — наголосив Зеленський.

ЗСУ звільнили село Потьомкіне на Херсонщині, відбивши конратаки ворога та знищивши техніку окупантів. ВІДЕО 

Збройні сили України звільнили від російських окупантів село Потьомкіно Херсонської області. Під час успішного наступу відбито кілька контратак ворога, знищено загарбницькі БМП та танки, а також як трофей взято бронемашину "Тигр".

Про це повідомили у Facebook 60-ї окремої піхотної бригади, бійці якої і здійснили операцію, інформує UAINFO.org

"Місцеве населення Потьомкіного з полегшенням зітхнуло, а українські військові задоволені результатом. Зі впевненістю в очах та зі стриманими посмішками на устах наші хлопці обіцяють тримати темп", – йдеться у повідомленні.

Під Маріуполем підірвався російський катер

Під Маріуполем на міні підірвався десантний катер ЧФ Д-106.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення спікера Одеської ОВА Сергія Братчука, інформує UAINFO.org

"Повідомляється, що під Маріуполем підірвався російський десантний катер проекту 1176 року "Акула" чорноморського флоту ВД-106", - написав він.

Додамо, що наразі офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

"Росія витрачає величезні ресурси": Арестович дав прогноз, скільки ще триватиме ракетний терор України

Російський "ракетний терор" в Україні триватиме ще тиждень-півтора. Після цього інтенсивність обстрілів українських міст знизиться, що стане ще одним серйозним переломом війни.

Таку думку висловив радник глави офісу президента України Олексій Арестович у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним. Він наголосив, що Росія витрачає величезні ресурси на війну з Україною, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

"Вони вистрілюють свій останній аргумент – крилаті ракети – у нікуди. Вони б'ють стратегічними ракетами, ціною 3 млн кожна, в окремі гаражі. Загинуло двоє цивільних, п'ять, десять. Це що, стратегічна мета?" – зазначив представник ОП. 

Після озвученого Арестовичем терміну в "тиждень-півтора", після якого в РФ, на його думку, закінчаться ракети, настане пауза.

Путин – типичный бандит, дорвавшийся до власти. Мы вообще все смотрим продолжение популярного сериала  "Бандитский Петербург", – Фурса 

"Российские военные в качестве жеста доброй воли покинули остров Змеиный, чтобы показать, что Россия не препятствует коридору для вывода сельхозпродукции из Украины", - Минобороны РФ. Ох уж эти жесты доброй воли от российских военных. Как с той птицей. «Пока не пнешь, не полетит». Вот что Himars животворящий делает, - об этом на своей страничке в Фейсбуке пишет Сергей Фурса, информирует UAINFO.org

"Сначала в рамках доброй воли ушли из-под Киева, теперь вот с острова Змеиный. Скоро будет жест доброй воли «российские военные покинули Херсон, чтобы защитить население города от мести украинских фашистов и показать, что Россия никогда не собиралась оккупировать украинские города».

Стоит где-то раздолбать российских военных и показать, что у них там нет шансов, то они сразу начинают проявлять свою добрую волю. «Это почему я такой злой был. Потому что у меня велосипеда не было» - так с россиянами не работает. Если им дать велосипед, они украдут второй и придут за третьем. А если Россияне получать по морде, то тут сразу же другая история. Добрая воля. 

Откуда это? Это психология бандитов. Путин – типичный бандит, дорвавшийся до власти. Мы вообще все смотрим продолжение популярного когда-то сериала (и книги) «Бандитский Петербург». А бандиты понимают только силу. Когда цивилизованный человек встречает бандита и идет с ним на компромисс, разумно полагая, что бандит тоже хочет компромисса, то бандит, мафиози, воспринимает это как проявление слабости. И снова нападает. И цивилизованному человек чтобы победить бандита надо понять, как мыслит бандит.

Пропагандисту Соловйову довелося вибачитися перед Азербайджаном. Що сталося?

Кремлівському пропагандисту Володимиру Соловйову довелося вибачитись перед Азербайджаном. За його словами, своїми діями він вніс "розлад у російсько-азербайджанські відносини, які відіграють важливу роль у світовій політиці".

Про це повідомляє видання 1NEWS. 28 червня путінський пропагандист представив представника сепаратистського режиму Давида Бабаяна як "міністра закордонних справ Арцаха", пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.  

Після обурень Азербайджану він заявив, що припустився великої політичної помилки.

"Це була моя помилка, що слово надав тільки одній стороні. Це моя помилка, вибачаюсь і готовий надати етер азербайджанській стороні", – сказав Соловйов. 

При цьому пропагандист зробив чергову політичну, як пише ЗМІ, провокацію, назвавши карабахських вірмен "стороною".

Автора I Believe I Can Fly засудили до 30 років ув'язнення за педофілію та сексуальну експлуатацію жінок 

У Нью-Йорку федеральний суд Брукліна засудив популярного співака R Kelly до 30 років в'язниці за сексуальні домагання та насильство щодо жінок та підлітків.

Ці злочини тривали десятки років. Присяжні визнали 55-річного виконавця хіта I Believe I Can Fly винним ще у вересні 2021 року. Питання було у тому, який термін він отримає, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

Як повідомляє ВВС, адвокат артиста Дженніфер Бонжан добивалася для підзахисного мінімального терміну, аргументуючи це тим, що Келлі і сам був жертвою сексуального насильства в дитинстві. Ця травма спровокувала розвиток гіперсексуальності співака, яку йому не вдавалося контролювати.

"Левова частка злочинів була скоєна ним десятиліття тому, це наочно демонструє, що мій підзахисний не становить небезпеки для суспільства. Як підтверджують доктори Діц і Сорентіно, підзахисний не є педофілом чи сексуальним садистом", – заявляла Бонжан у клопотанні перед судом.

Галкін: Якщо у Соловйова в голові таргани, то у Михалкова великий волохатий джміль. Чистий "пургонос" 

Російський пародист Максим Галкін висміяв свого співвітчизника, кінорежисера Микиту Михалкова через його пропагандистські заяви. На одному зі своїх благодійних гумористичних концертах в Ізраїлі комік назвав путініста "пургоносом".

Таким чином він обіграв назву авторського шоу Михалкова – "Бесогон". Артист припустив, що пропагандист вже давно не "гонить бісів", однак почав активно "гнати пургу". Ролик зі стендапу Галкіна в YouTube опублікували його фанати, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

Одіозні репліки кінорежисера, що повторюють основні кремлівські тези, гуморист назвав "пургою", а самого Михалкова порівняв з російським телеведучим Володимиром Соловйовим. 

Артист, який підтримав Україну і покинув РФ одразу після нападу на незалежну державу, припустив, що в обох пропагандистів у головах завелися комахи.

Актор Антон Лірник, який на початку війни просив допомоги у Путіна, виїхав із Росії 

Популярний український гуморист Антон Лірник, який уже тривалий час живе та працює в РФ, нібито виїхав із країни-агресорки. Про це заявив телеведучий Андрій Шабанов, який одружений із колишньою дружиною комедійного актора. Разом із Валерією Бородіною він виховує доньку від її першого шлюбу із Лірником – 13-річну Софію.

Наразі дівчинка, як розповів Шабанов в інтерв'ю для програми "Ранок з Україною", спілкується з рідним батьком, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org

Конфлікт на тлі повномасштабної війни в Україні та неоднозначної політичної позиції Лірника у них не виник.

"Я не відстежую, але мені здається, що Антон поїхав із Росії. Буду відвертим, я не слідкую за історією Антона. Ми в нормальних стосунках... За Антона я не можу відповідати. Наскільки я знаю, у Соні з ним все добре. Немає ніяких конфліктів. Можливо, вони просто ці теми не обговорюють. Тобто спілкування якесь є, але я не запитую: "Соню, а ти спілкуєшся з татом? Як там у вас взагалі? Що у нього відбувається? Нормально йому там?" Мені здається, це неправильно", – прокоментував Шабанов.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини