MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 грудня 2022

198 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 6 грудня.

Зеленський приїхав на Донбас та привітав ЗСУ. ВІДЕО

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 6 грудня приїхав на Донбас, де зараз точаться найзапекліші бої. Він записав відеопривітання українським захисникам зі Слов'янська.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал глави держави, інформує UAINFO.org.

Зазначимо, що президент опублікував відео поряд зі стелою на в'їзді до Слов'янська, що знаходиться не так і далеко від лінії фронту.

"Традиційно я зустрічаю цей день на передовій з нашими бійцями. Сьогодні ми на Донбасі. Зона бойових дій стала більшою, боротьба важчою, а ціна вищою", - сказав президент.

Своєю чергою він наголосив, є те, що лишається незмінним, сталим, сталевим - відвага, витримка, воля українських сил, а отже - наша свобода.

"Ваша незламність, а отже наша незалежність. Ваша звитяга і наша подяка за це. Ваша мужність і наша гордість за це, ми пишаємось нашими Сухопутними військами, нашими Повітряними силами, пишаємось Військово морськими силами, пишаємось нашими Силами спеціальних операцій, пишаємось нашою воєнною розвідкою, пишаємось нашими Десантно-штурмовими військами, пишаємось всім, пишаємось Збройними Силами України", - заявив Зеленський.

"Вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу": Залужний привітав українських воїнів з Днем Збройних Сил України 

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав військових з Днем Збройних Сил України, який відзначається 6 грудня.

Відео Залужний оприлюднив у telegram, інформує UAINFO.org.

"Дорогі солдати, сержанти й офіцери, працівники і ветерани Збройних Сил! Я гордий служити своїй державі пліч-о-пліч з вами. Гордий бути вашим Головнокомандувачем у цей важкий час. Я вірю в кожного з вас і в нашу Перемогу", - написав Залужний.  

"Сердечно вітаю із Днем Збройних Сил України! Бажаю швидкого відновлення пораненим воїнам! Всім, хто в строю, - сил і стійкості, натхнення і радості, переможного миру! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!" - додав Головнокомандувач ЗСУ.

"Зустрінемо, як годиться": Арестович натякнув, що ЗСУ чекають Путіна на Донбасі

Як заявив в ефірі з Марком Фейгіним радник Офісу президента Олексій Арестович, Путін спробує "підбадьорити" деморалізованих окупантів на тлі поразок в регіоні, пише УНІАН, інформує UAINFO.org

"Йому дорікають, що Зеленський скрізь на передовій, а він в бункері закрився. А таке положення вождя, як щур під мітлою, не дуже надихає ні особовий склад, ні населення, яке дружненько проголосувало за продовження війни у кількості 73%", - сказав Арестович.

Радник ОП також зауважив, що такі "сакральні акти від керівництва", як поїздка на передову, відбуваються вже тоді, коли "треба підтримати щось, що вже зовсім падає"."Очевидно, стан штабів вже настільки "аховий", що треба особисто їхати. Не знаю, чи приїде він особисто, чи приїде двійничок, чи трійничок. Але українські Збройні сили і розвідувальна спільнота у повній готовності радісно очікують цього візиту. Постараємося зустріти, як годиться", - сказав Арестович.

Піонтковський назвав найвразливішу ціль у системі російських військ

Найбільш вразливою ціллю у системі військ Російської Федерації є тимчасово окупований Крим. Вихід до узбережжя є найімовірнішим сценарієм подальших дій українських захисників.

Таку думку висловив у коментарі "24 каналу" російський публіцист та політолог Андрій Піонтковський. Він заявив, що ті, хто пропонують залишити Крим "питанням для переговорів", не розуміють, як розвиватимуться події, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

За словами публіциста, наступні плани української армії нібито вже більш ніж зрозумілі – йдеться про деокупацію Мелітополя та вихід нашої армії на узбережжя.

"Це, у свою чергу, перетворить Крим і окуповану територію півдня на величезний Кримсько-Херсонський котел, єдиною ниточкою зв'язку якого із зовнішнім світом залишиться Кримський міст", – сказав Піонтковський.

Він упевнений, що це розуміють і в російському генштабі, про що свідчать фортифікаційні споруди в Криму та чутки про підготовку виведення російських військ із Запорізької АЕС.

Піонтковський додав, що з військової точки зору це дуже просто пояснюється – той контингент, який є на ЗАЕС, потрапить в оточення на першому ж етапі операції, про яку говорить політолог. Фактично, за його словами, може повторитися сценарій Херсона.

Путіна зачинили в бункері, щоб не лякати народ станом здоров'я "вождя" – Фейгін

Російський правозахисник Марк Фейгін припустив, що Путіна ховають у бункері, щоб не лякати народ хворим виглядом диктатора. Адвокат також не вірить, що президент РФ здійснить візит на Донбас, пише УНІАН інформує UAINFO.org.

"Ні, нікуди він не поїде. Вони в кращому випадку десь під Луганськом побудують який-небудь там окопчик і приведуть підставних людей. Зобразять на пару хвилин його зустріч з масами. Не буде нічого, все обман. Чим небезпечно було зустрітися з матерями військовослужбовців? Ну ось чому б не привести було не фейкових якихось тіток з адміністрації, а реальних матерів? Скрізь махінації", - говорить Фейгін.

Адвокат зазначив, що Зеленський їздив на передову, а Путін - "просто боягузлива людина".

"Зеленський приїжджає до солдатів, нагороджує їх, приїжджає в Херсон, зустрічають його жителі Херсона, не якісь підставні люди, а реальні жителі міста. Путіну це не дано. Він - боягузлива людина, по-перше. Він дійсно дуже несміливий. Ну він так фізично прямо несміливий, боягузливий чоловік. А, по-друге, дивіться: що показати? Я вже не раз говорив, що реальний Путін - зморщений дідок на восьмому десятку. З подагрою пальців. З усякими іншими захворюваннями. Його вирішили ізолювати, щоб не лякати людей", - сказав Фейгін. 

Правозахисник підкреслив, що справжнього Путіна не хочуть показувати російським солдатам, тому що у них пропаде бажання вмирати в окопах.

Симоньян зробила чергову провокаційну заяву після ударів по російських аеродромах 

Російські пропагандисти вкотре довели свою брехню та марнослів'я. Одна з них – Маргарита Симоньян, яка раніше раділа смертям українців і закликала завдавати ще більше ударів по критичній інфраструктурі міста, а потім заявила, що РФ "ніколи не бомбитиме Київ", знову "змінила сорочку".

Пропутінська журналістка закликала до повстання. Звернення до "величезної країни" вона зробила 5 грудня після ударів по російських аеродромах. Симоньян оприлюднила свої думки у Twitter, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

"Троє наших військових загинули через атаки безпілотників на наші аеродроми жодного разу не в прикордонній зоні", – розпочала пропагандистка.

Вона закликала народ країни-агресора виконати слова державного гімну РФ.

"Тепер уже час перейти в режим "Вставай, країна величезна!" – чи все ще рано?" – з натяком запитала путіністка.

"Пташка" показала неприємний "подарунок", який їй підклали на машину: темна магія світлим людям не страшна

Звільнена з полону захисниця "Азовсталі" Катерина "Пташка" Поліщук після повернення до соцмереж налякала шанувальників неприємним "подарунком", який знайшла на своєму авто. Парамедикиня припустила, що він міг бути пов'язаний з темною магією або випадковістю, проте закликала не хвилюватися.

"Підклад" Катерину Поліщук не засмутив, а навпаки, – надихнув на жарти. Фотографіями та своїми думками з цього приводу вона поділилася в Instagram-stories, пише Обозреватель, інформує UAINFO.org.

У День захисника України на лобовому склі свого авто "Пташка" знайшла кістку та гілку, які разом лежали в одному місці. Перше, що спало на думку парамедикині, – темне чаклування. Вона навіть пошкодувала, що не взяла з собою іконку.

"Щастя, здоров'я і подаруночок зранку. Іконку треба було брати з собою. Добре, що цвинтарної землі не поклали", – пожартувала захисниця.

Утім, вона не виключила, що неприємний "сюрприз" могли залишити, наприклад, птахи. У будь-якому випадку "Пташка" закликала не перейматися через це.

"Не хвилюйтеся, темна магія світлим людям не страшна", – написала вона.

Ірина Аллєгрова заспівала на підтримку окупантів: "Повертайтеся додому, хлопчики" 

Російська співачка Ірина Аллєгрова, яка раніше заявляла, що співає про "любов і про прекрасне", зараз заспівала про війну. Виконавиця, яка підтримала кровожерну кремлівську політику, виступила на "Пісні року". Про це пишуть росЗМІ, і публікують відео з виступу.

Відомо, що нову пісню вона присвятила окупантам, яких назвала "переможцями" і "героями". Після її виступу глядачі "аплодували стоячи" і "плакали від гордості", повідомляють пропагандисти, пише УНІАН, інформує UAINFO.org.

Пісня для вбивць отримала назву "Возвращайтесь домой, мальчики".

У ній Ірина співає: 

"Возвращайтесь домой, мальчики

Мы вас ждем, и за вас все молимся

Просим помощи у всех ангелов

уберечь, сохранить и вернуть домой

Возвращайтесь домой, милые

Мы вас любим и ждем, любимые

Вы защитники нашей родины

и пусть хранит вас Господь".

Алла Пугачова закрила рота всім критикам: "Господи, прости цих жалюгідних тв*рюк"

Російська співачка Алла Пугачова стала грушею для биття серед розлючених росіян. З 24 лютого, як вона засудила війну в Україні і поїхала до Ізраїлю, її активно почали цькувати.

Неодноразово їй залишали послання на будівлі телецентру Останкіно, де зверталися до неї в нецензурній формі. Також не упускали можливості "вколоти" Примадонну і російські пропагандисти, пише УНІАН, інформує UAINFO.org.

Пугачова довго не реагувала на таку поведінку співгромадян, проте зараз все ж зважилася розповісти, як переживає масове цькування. На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила яскравий знімок - вид зі свого балкона. 

"Багато хто мене запитують, Яким чином я виношу замовне цькування нашої сім'ї. Як? А ось так. Це вид з мого вікна. Грудневе небо над землею. Дивлюся на небо і кажу: "Господи! Прости цих жалюгідних продажних тв*рюк, лицемірів і брехунів, бо не відають вони що творять". Ось і все", - підписала фото Примадонна.

Подарунок із Індії. Історія особливого кольє Кейт Міддлтон, яке вона одягала в США 

Дорогоцінне смарагдове кольє-чокер раніше належало королеві Марії Текській, яка любила ефектні коштовності.

Принцеса Уельська під час візиту в США вразила шанувальників, з'явившись у надзвичайно яскравому й ефектному образі в останній вечір візиту на церемонії нагородження Earthshot. І на особливу увагу заслуговує її приголомшливе смарагдове кольє-чокер, доповнене сережками від Asprey. Про це пише Daily Mail, інформує UAINFO.org з посиланням на Фокус.

Сукня Кейт Міддлтон була орендована й дуже відрізнялася від її звичайних стриманих елегантних образів. Узагалі образів таких яскравих відтінків принцеса ще не носила.

А ще вона віддала шану дамам із королівської родини Великобританії, одягнувши смарагдове кольє з багатою історією.

Саме його одягала її покійна свекруха, принцеса Діана, під час свого зіркового візиту в Австралію 1985 року. Тоді на Діані теж була зелена сукня, а кольє вона одягла як діадему.

Причому передувала цьому кумедна випадковість — Діана не змогла підняти кольє вище, пожартувавши, що їй заважає ніс. Тоді канадський дипломат Віктор Чепмен, який був присутнім, порадив їй залишити все як є. І Діана з'явилася на вечері в Southern Cross в образі, що запам'ятовується.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини