MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 7 грудня 2022

154 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 9 грудня.

Арестович описав дії окупантів на всьому фронті: "Недоумство і відвага"  

Радник Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що ситуація на всій лінії фронту в Україні перебуває у фазі оперативно-тактичного тиску російських військ.

Про це радник ОП розповів у розмові з російським опозиціонером, юристом Марком Фейгіним, інформує UAINFO.org з посиланням на ТСН.

За його словами, окупанти посилили свої зусилля на Донеччині та Луганщині.

Антін Мухарський настільки вірить у перемогу України, що вже продає квитки на свій концерт на День Незалежності у Ялті в звільненому від рашистів Криму!

З початку повномасштабного вторгнення РФ шоумен активно допомагає ЗСУ. Завдяки благодійним концертам в США та Канаді він зібрав майже 6,5 мільйонів гривень на потреби фронту. І на цьому не планує зупинятись.  

В інтерв’ю Styler Мухарський, що виступає під сценічним іменем Орест Лютий і є автором епатажної програми "Люта українізація", відверто розповів про поточні процеси українізації у суспільстві та масову відмову зірок від російської мови. А також про війну, "русскій мір" та найбільші виклики, які повстануть перед нашим суспільством після нашої перемоги, передає UAINFO.org.

Антіне, ви передбачали початок великого вторгнення Росії... Що вас найбільше вразило під час війни?

Здивував спокій українців, які під бомбами, снарядами і вибухами роблять свою справу. Я коли дивився фільми про Другу світову і слухав оповіді бабусі чи батька, то не міг уявити, як так без паніки люди це все переживали.

На початку війни під Києвом літаки падали, вибухали, а через три дні ми звикли до присутності війни у нашому житті. Нас атакують ракети, а ми спокійно готуємо картоплю, робимо все заплановане. Тому захоплююсь стійкості українців.

Селін Діон розповіла про хворобу, через яку змушена скасувати європейське турне 

У четвер, 8 грудня, попдіва Селін Діон приголомшила багатомільйонну армію своїх шанувальників несподіваною заявою. Вона виклала в Instagram відеозвернення, в якому зізналася, що страждає на рідкісну невиліковну хворобу. Через це 54-річна співачка змушена скасувати європейське турне, початок якого було заплановано на лютий 2023 року, інформує UAINFO.org з посиланням на Факти.

Діон розповіла, що протягом вже тривалого часу страждає від сильних болів. І нещодавно лікарі змогли поставити їй правильний діагноз. Виявилося, що в неї рідкісне неврологічне захворювання — синдром м'язової скутості. У різних частинах тіла відбуваються м'язові спазми. Це дуже боляче. При цьому рухливість пацієнта обмежена, що не дозволяє йому вести звичайний спосіб життя.

Вчені стверджують, що ця хвороба зустрічається в однієї людини на мільйон. Діагностувати синдром дуже складно. Він маскується під хворобу Паркінсона або розсіяний склероз. Тому часто призначене лікування не дає результату. А хвороба прогресує. Є випадки, коли в результаті пацієнти перетворюються на нерухому статую. Медики не знають, що спричиняє синдром. Вони вважають, що це пов'язано з якоюсь невірною аутоімунною відповіддю організму в області головного та спинного мозку.

Виявити синдром м'язової скутості можна лише за допомогою складних аналізів крові. Вилікуватися від хвороби не можна, але розроблені методики, які дозволяють полегшити страждання пацієнта та уповільнити розвиток недуги.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини